Şimdi Ara

Opera Mini 4.2 Beta CEP TELLERİNDEN İNTERNETE GİRME PROGRAMI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
0
Favori
127.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarımdaki interneti Bluetooth yardımıyla samsung E250'ye paylaştırabiliyormuyum? Bilgisi olan arkadaş var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hhuguler

Çok teşekkürler.. hızlı yanıtınız ve vermiş olduğunuz bunca emekler için

önemli değil arkadaşım

quote:

lgeadam Tarih 4 Aralık 2007; 13:19:25
    Bilgisayarımdaki interneti Bluetooth yardımıyla samsung E250'ye paylaştırabiliyormuyum? Bilgisi olan arkadaş var mı?

malesaf arkadaşım

• bende hata edip edip samsung aldım e250.. oyun yükleyeyim diyorum ıı namümkün. wap aracılığıyla indireyim dedim uğraşırken 108 kontörüm gitmiş ama hiç birşey yükleyemedim. cepten birçok wap adresi girdim, girdiğim sitelerden oyunları buluyorum samsung uyumlu olanları indireyim diyorum hep hata veriyor ''dosya boyutu çok büyükmüş'' java belleğim 4.5-5 mb kadar müsait nasıl oluyorda 100 kb lık oyunlara dosya boyutu büyük diyor anlamadım. nokia varken bağlanıyordum neyi istesem sorunsuzca indiriyordum, bunda yok ne yapacağımı şaşırdım. kimi sitede oyun tek veriliyo işte .jad uzantılı, kiminde çift gösteriyor biri .jad diğeri .jar diye bunların biri 100 kb veya fazla iken diğer uzantısı 1veya 2 kb gösteriyor. ama ne ettiysem indiremedim ya hata veriyor ya telefon reset atıyor, waptan neden inmiyor? bir ayarımı var, şifresimi var kodumu var ne yapmalıyım anlayamadım gitti! ayrıca .waw uzantılı sesleride tanımlanamıyor. arkadaşlar bir yardım edinde şunu halledeyim, eğer halledemezsem geri satmayı düşünüyorum. şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: hannover

bende hata edip edip samsung aldım e250.. oyun yükleyeyim diyorum ıı namümkün. wap aracılığıyla indireyim dedim uğraşırken 108 kontörüm gitmiş ama hiç birşey yükleyemedim. cepten birçok wap adresi girdim, girdiğim sitelerden oyunları buluyorum samsung uyumlu olanları indireyim diyorum hep hata veriyor ''dosya boyutu çok büyükmüş'' java belleğim 4.5-5 mb kadar müsait nasıl oluyorda 100 kb lık oyunlara dosya boyutu büyük diyor anlamadım. nokia varken bağlanıyordum neyi istesem sorunsuzca indiriyordum, bunda yok ne yapacağımı şaşırdım. kimi sitede oyun tek veriliyo işte .jad uzantılı, kiminde çift gösteriyor biri .jad diğeri .jar diye bunların biri 100 kb veya fazla iken diğer uzantısı 1veya 2 kb gösteriyor. ama ne ettiysem indiremedim ya hata veriyor ya telefon reset atıyor, waptan neden inmiyor? bir ayarımı var, şifresimi var kodumu var ne yapmalıyım anlayamadım gitti! ayrıca .waw uzantılı sesleride tanımlanamıyor. arkadaşlar bir yardım edinde şunu halledeyim, eğer halledemezsem geri satmayı düşünüyorum. şimdiden teşekkür ederim

kendi ayıcısından giriyorsan adres başlığı wap olarak gireceksin örneğin wap.getjar.com

• Arkadaslar bomba geldi. Opera Mini nin yeni sürümü cikmis. Download olayi var kendine has dosya yöneticisinden istediginiz yere download yapiyosunuz. 1 den fazla sayfa acabilme özelliği var ama kac tane aciyo max bilmiyom. Menüsü geliştirilmiş. Arayüz hemen hemen aynı. Telefonun boş ram ini bile gösteriyo. Ayrıca aldiginiz ve gönderdiginiz veri miktarınıda. Ben şuan evde degilim deneme şansım olmadı ama cok güzel olmuşa benziyo..

http://rapid-share.com/files/22056081/opera.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 4 Ocak 2008; 1:35:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Arkadaslar bomba geldi. Opera Mini nin yeni sürümü cikmis. Download olayi var kendine has dosya yöneticisinden istediginiz yere download yapiyosunuz. 1 den fazla sayfa acabilme özelliği var ama kac tane aciyo max bilmiyom. Menüsü geliştirilmiş. Arayüz hemen hemen aynı. Telefonun boş ram ini bile gösteriyo. Ayrıca aldiginiz ve gönderdiginiz veri miktarınıda. Ben şuan evde degilim deneme şansım olmadı ama cok güzel olmuşa benziyo..

http://rapid-share.com/files/22056081/opera.zip.html

/>

hangi sürüm bu bende 4,0 var. ama fazla sayfa açmayı bulamadım..

• sanırım bu program samsung l760 da çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: santana007

sanırım bu program samsung l760 da çalışmıyor

çalışıyor arkadaşım d 500 de bile oluyor
  • bunun symbian olanı yok mu uiq3 için olanı yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

bunun symbian olanı yok mu uiq3 için olanı yani

Var arkadaşım googleden aratırsan bir cok program bulabilirsin opera mini com a dak bak smbian icin.
  • TŸrkcell: Manual Setup*
    APN
    [none]
    yüklenmedi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: orbjk

TŸrkcell: Manual Setup*
    APN
    [none]
    yüklenmedi?

TÜRKCELL AVEA İNTERNET AYARI KULLANIN

PROFİL ADI: Bilgisayardan internet

URL:boş

taşıyıcı: yanlızca gprs

proxy:devrede

gprs ayarlarrı gelişmiş

ıp:boş

bağlantı noktası:8080

APN: internet

Kullanıcı kimliği: boş

Şifre: boş -> Kaydet

Menü/Bağlantı/İnternet ayarları/İnternet profilleri/Yeni profil/Ekle

İsim: internet

Kullanılan hesap: internet -> Kaydet

ayarlar -bağlantı- java ayarları - kullanılan hesabı -internet seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 13 Ocak 2008; 21:36:08 >
  • Sayın Farukk 'nın dikkatine...
    Samsung E-200 telefonuma Opera Mini programını yükledim, fakat şu mesajı alıyorum..
    (Hata
    Internet’e bağlanılamıyor
    b03 Java.lang.IllegalArgumentExeption: invalid port format)

TURKCELL’den gelen yapılandırma mesajını telefonuma yüklemiştim. Sorunsuz olarak doğrudan Internet’e girebiliyorum. OperaMini programını Java bölümünden çalıştırıyorum, Menü tablosu ekrana geliyor, fakat buradan bir adrese bağlanmaya kalkınca hata mesajı alıyorum.
    Lütfen nerede yanlış yaptığım konusunda yardım edebilir misiniz...
    Ayar bilgilerim de aşağıdadır.
    ---------------------
    Profil Ayarı
    Profil adı: CEPTEN INTERNET
    Ana sayfa URL’si:http://wap.turkcell-im.com.tr
    Taşıyıcı:Yalnızca GPRS
    Proxy:Devrede
    G GPRS ayarları bölümünde
    Proxy IP: 212.252.234.168
    Proxy bağlantı noktası: 8080
    APN:wap
    Oturum kimliği:gprs
    Şifre:****
    C GSM ayarları bölümünde
    Proxy IP: 0.0.0.0
    Proxy bağlantı noktası:0
    Çevrilecek numara:
    Oturum kimliği:
    Şifre:
    Veri arama türü:ISDN

“Java Dünyası” başlığı altındaki
    “Şebeke ayarları” kısmında
    APN: apn
    Oturum kimliği: internet
    Şifre:
    Proxy: Devrede
    IP adresi: 0.0.0.0
    Bağlantı noktası:0

“Ayrıntılar” kısmında
    Opera Mini
    Boyut:144KB
    Sürüm:4.0
    Satıcı: Opera Software ASA
    Web sitesi:http://mini.opera.com/mini.jad?rnd=1225025978&edition=hifi&rel=4
    Gelişmiş:untrusted
    ----------------------------

• quote:

Sayın Farukk 'nın dikkatine...
    Samsung E-200 telefonuma Opera Mini programını yükledim, fakat şu mesajı alıyorum..
    (Hata
    Internet’e bağlanılamıyor
    b03 Java.lang.IllegalArgumentExeption: invalid port format)

TURKCELL’den gelen yapılandırma mesajını telefonuma yüklemiştim. Sorunsuz olarak doğrudan Internet’e girebiliyorum. OperaMini programını Java bölümünden çalıştırıyorum, Menü tablosu ekrana geliyor, fakat buradan bir adrese bağlanmaya kalkınca hata mesajı alıyorum.
    Lütfen nerede yanlış yaptığım konusunda yardım edebilir misiniz...
    Ayar bilgilerim de aşağıdadır.
    ---------------------
    Profil Ayarı
    Profil adı: CEPTEN INTERNET
    Ana sayfa URL’si:http://wap.turkcell-im.com.tr
    Taşıyıcı:Yalnızca GPRS
    Proxy:Devrede
    Proxy IP: 212.252.234.168
    Proxy bağlantı noktası: 8080
    APN:wap
    Oturum kimliği:gprs
    Şifre:****
    C GSM ayarları bölümünde
    Proxy IP: 0.0.0.0
    Proxy bağlantı noktası:0
    Çevrilecek numara:
    Oturum kimliği:
    Şifre:
    Veri arama türü:ISDN

“Java Dünyası” başlığı altındaki
    “Şebeke ayarları” kısmında
    APN: apn
    Oturum kimliği: internet
    Şifre:
    Proxy: Devrede
    IP adresi: 0.0.0.0
    Bağlantı noktası:0

“Ayrıntılar” kısmında
    Opera Mini
    Boyut:144KB
    Sürüm:4.0
    Satıcı: Opera Software ASA
    Web sitesi:http://mini.opera.com/mini.jad?rnd=1225025978&edition=hifi&rel=4
    Gelişmiş:untrusted
    ----------------------------

java ayarlarında operanın üstüne gel şebeke ayarları apn ye internet yaz proxy devre dışı diğerleri boş ve telden bu kodu gir dene düzelecektir

*#52828378# kodunu yazıp ota type settings menüsünden
    gprs ota ayarını seçmelisiniz... (ayarları normale döndürmüş oluyoruz)

farukkk'dan alıntı>>
    java ayarlarında operanın üstüne gel şebeke ayarları apn ye internet yaz proxy devre dışı diğerleri boş ve telden bu kodu gir dene düzelecektir

Yardımların için teşekkürler "Farukkk" arkadaşım..
    Aynen yaptım yazdıkları.
    Bu defa hata mesajı almadım, ama Opera Mini 4.0 dakikalarca "Bağlanıyor..." yazmasına karşın hiç bir şey olmadı...

Bunun üzerine , normal yoldan Opera sitesine bağlanarak Opera Mini 3.1 sürümünü yükledim.
    Kendi kendine ayarlarını yaptı, bu arada "Lisans kullanım" sorusunu sordu, "Kabul" dedim.
    Şimdi her yere bağlanabiliyorum. Yani sorunsuz çalışıyor.

Bu durumda 4.0 sürümü SGH E-200 telefonuma uyumlu değil midir?
    Yoksa yüklerken benim atladığım bir nokta mı oldu acaba?

• quote:

farukkk'dan alıntı>>

Yardımların için teşekkürler "Farukkk" arkadaşım..
    Aynen yaptım yazdıkları.
    Bu defa hata mesajı almadım, ama Opera Mini 4.0 dakikalarca "Bağlanıyor..." yazmasına karşın hiç bir şey olmadı...

Bunun üzerine , normal yoldan Opera sitesine bağlanarak Opera Mini 3.1 sürümünü yükledim.
    Kendi kendine ayarlarını yaptı, bu arada "Lisans kullanım" sorusunu sordu, "Kabul" dedim.
    Şimdi her yere bağlanabiliyorum. Yani sorunsuz çalışıyor.

Bu durumda 4.0 sürümü SGH E-200 telefonuma uyumlu değil midir?
    Yoksa yüklerken benim atladığım bir nokta mı oldu acaba?

arkadaşınm söylediğim ayarlarla tekrar operamini 4,0 kur dene çalışmazsa yapacak birşey yok ama bu versiyonunda e 200 de çalışması lazım

• arkadaşınm söylediğim ayarlarla tekrar operamini 4,0 kur dene çalışmazsa yapacak birşey yok ama bu versiyonunda e 200 de çalışması lazım

Evet arkadaşım, denedim yeniden yüklemeyi. Önce kurulu görünen Opera Min 4.0'ı sildim. Sonra wap'tan Opera sitesine bağlanıp 4.0 versiyonunu indirdim, kurulum sürerken takıldı kaldı, bir kaç dakika sonra "timeout" mesajı verdi ve çıktı. Fakat 4.0 Menü'sü ekrana geldi sanki kurulmuş gibi görünüyor ama hiç bir yere bağlanamıyor. İlk kez yüklerken de aynı şeyler olduğunu hatırladım, şimdi.
    Neyse Opera Mini 3.1 versiyonu başarılı bir şekilde çalışıyor. Yardımların için de teşekkür ediyorum.
    Bu arada 4.0 versiyonunu E200'de çalıştıran arkadaşların bilgi paylaşımını beklerim.

• Sn. Farukkk arkadaşım,
    OperaMini 4.0 sürümünü yüklemeyi bir kez daha denedim. Bu defa oldu, , söylediğiniz gibi SGH E200 üzerinde çalışıyor. Yardımlarınız ve bu konulardaki emekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum.
  • opera mini yeni versiyon çıkmış

http://www.operamini.com/download/pc/sonyericsson/sonyericsson_k790/

4,0 ile pek fark yok ama arama motoruna googleyi eklemişler denemek isteyenler olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

opera mini yeni versiyon çıkmış

http://www.operamini.com/download/pc/sonyericsson/sonyericsson_k790/

4,0 ile pek fark yok ama arama motoruna googleyi eklemişler denemek isteyenler olabilir

D500 e olmuyor v4 mecbur v3 le idare edicez.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.