Şimdi Ara

opera kullanıyorum ama sekmegeçişlerinden memnun değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • chrome gibi sıradan basit olmasını istiyorum ayarlıyorum ama halen bazen kafasına göre takılıyor

• Aslında operanın daha büyük sorunu var, o da,hangi eklenti eklersen ekle tüm eklentiler mutlaka bozuyor.

windows 7 de tüm oprea sürümlerinde güncellesen dahi opreanın eklentilere karşı bir alerjisi var.. Sırf eklentii yüzünden hantal firefoxu
    kullanmak zorunda kalıyorum.

Sekme konusunda tam olarak sizde ne gibi bir sorun var anlayamadım..Sekme geçişleri bende hızlı.Sekmeleri taşıma da
    aynı şekilde hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Aslında operanın daha büyük sorunu var, o da,hangi eklenti eklersen ekle tüm eklentiler mutlaka bozuyor.

windows 7 de tüm oprea sürümlerinde güncellesen dahi opreanın eklentilere karşı bir alerjisi var.. Sırf eklentii yüzünden hantal firefoxu
    kullanmak zorunda kalıyorum.

Sekme konusunda tam olarak sizde ne gibi bir sorun var anlayamadım..Sekme geçişleri bende hızlı.Sekmeleri taşıma da
    aynı şekilde hızlı.
    mesela şuan operadayım ve ctrl tab yapıyorum ard arda ama 10 tane sekme içinde 2 tanesi arasında gidip geliyor, birde önizleme yapmasını istemiyorum direk geçsin, aynı chrome gibi basit istiyorum

ben tarayıcıların hepsini kullanıyorum dönem dönem değişiyor^^
  • Bende merak ettim ve kurcaladım..On tane sekme açtım ve ctrl+tab ile çok hızlı bir şekilde hepsini gezebiliyorum ama sekmeler
    arasında geçişde her sekmenin öz izlemesini gösteriyor ki aslında bunda anormallik yok.Sekmeler arsında dolaşırken yukardaki tablardan değil
    sağ üstte açtığı listeden tab seçimi yaptırıyor.

Bende operayı hızlı olduğu için kullanıyorum ama "bazen kafasına göre takılıyor" sözünüze katılıyorum..Hangi eklenti olursa olsun
    yüklü eklentileri bozması çok ilginç, anladığım kadarı ile forumda kimse opera ile eklenti kullanmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.