Şimdi Ara

Opera kullananlar bi bakarmısınız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben opera kullanmaya yeni başladım operayı en hızlı şekilde kullanmak için tavisyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: LagendarYKinG

Ben opera kullanmaya yeni başladım operayı en hızlı şekilde kullanmak için tavisyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • UPUPUPUPUP
  • Daha hızlı nasıl kullanabilirsin ki? Kısayollar falan mı?
  • arkadaşla aynı neti paylasıoruz o bazen 170kb i görüyor diyor benim 100 gecmedi bu acıdan demiştim
  • Modem arkadaşında ise, sende bayağı bir uzun kablo ile bağlanıyorsan o modeme bu hız düşüklüğü normaldir. derhal Ethernet kablonuzu CAT-5e Kablo kullanın.
  • yok modem bende ama o arkadasta 70m kablo var 170 görüyo dio bende 100 gecmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternet hızı ile kullanılan web tarayıcının arasında bir bağıntı yoktur. Router ya da routerdan size gelen kablo, hatta kullandığınız bilgisayarın sistem ayarları kontrol edilebilir.
  • Hocam konunun ttnet bölümüyle alakası yok gibi.
  • sanırım sen opera ile dosya indirmekten bahsediyorsun.
    bir dosya indirirken nette gezmene de olanak sağlamak için indirme yöneticisi, indirme hızını otomatik olarak ayarlar.
    yani tüm neti dosya indirmeye ayırmışken eğer sen bir sayfa açıp bakmak istersen indirmeyi düşürüp senin sayfayı açmanı sağlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.