Şimdi Ara

OPERA KULLANALAR YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1...OPERAda yeni sekme açtığımda tıkladığımda hemen açılan sekmeye yonleniyo tarayıcı tıkladıgımda hemen o sekmeye geçmesini istemiyorum..ayarladan baktım ama bbulamadım.

2... ve 2 tane opera açamıyorum ..2 sini açmaya çalıştıgımda ilk açık olan operaya 1 sekme olarak açıyo hariçi olarak opera açamıyorum 2 tane lutfen yardım .. (operanın en son sürümünü kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssschutzstaffel_ss -- 27 Nisan 2010; 23:30:34 >

• Konuyu yanlış yerde açmışsın ama yine de yardımcı olayım. Ben Opera 9.64 kullanıyorum. Bendeki ayarlar sanırım işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Konuyu yanlış yerde açmışsın ama yine de yardımcı olayım. Ben Opera 9.64 kullanıyorum. Bendeki ayarlar sanırım işini görür.

aynı ayarlar ben dede war ama yine olmuyo
  • 1. Arka planda aç komutunu kullanman lazım. Bunun üç yolu var.
    a) Fare orta tık
    b) Linke sağ tık > Arka planda aç
    c) Özel fare hareketi (fareyi linkin üzerine getir, sağ tıkı basılı tut, fareyi aşağı çek, yukarı çek, bırak)

2. Tüm harici linkleri yeni pencerede açmaya nasıl ayarlarız bilmiyorum.
    Fakat şunu söyleyeyim. Herhangi bir sekmeyi Windows görev çubuğuna sürüklersen o sekmeyi yeni bir pencereye taşır.
  • 1. sorunun cevabı gözünün önünde aslında.
    linke sağ tıklayınca "yeni sekmede aç" değil de hemen altında "arka planda aç" seçeneği var? hiç görmedin mi acaba?

2. sorun için de CTRL + F12 ye bas , Gelişmiş sekmesine git
    Alttaki "ek sekme seçenekleri" ni tıkla ve "sekmeler yerine pencereler aç" ı işaretle.
    tamam de çık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerek Yok

1. sorunun cevabı gözünün önünde aslında.
    linke sağ tıklayınca "yeni sekmede aç" değil de hemen altında "arka planda aç" seçeneği var? hiç görmedin mi acaba?

2. sorun için de CTRL + F12 ye bas , Gelişmiş sekmesine git
    Alttaki "ek sekme seçenekleri" ni tıkla ve "sekmeler yerine pencereler aç" ı işaretle.
    tamam de çık.

gerek yok:..tşkk arka planda açı ben de biliyordum ama ben yeni sekme aç dediğimde arka planda açacakmıs gibi olmasını istemiştim aslında MOZİLLA ya alışkındım elim surekli ona yoneliyo yıllarca mozilla kullanırsan olacağıda .bu oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: TripsinojeN

1. Arka planda aç komutunu kullanman lazım. Bunun üç yolu var.
    a) Fare orta tık
    b) Linke sağ tık > Arka planda aç
    c) Özel fare hareketi (fareyi linkin üzerine getir, sağ tıkı basılı tut, fareyi aşağı çek, yukarı çek, bırak)

2. Tüm harici linkleri yeni pencerede açmaya nasıl ayarlarız bilmiyorum.
    Fakat şunu söyleyeyim. Herhangi bir sekmeyi Windows görev çubuğuna sürüklersen o sekmeyi yeni bir pencereye taşır.

tşkkkkk.. a.. b.. yi anladım da c yi yapıyorum olmuyor nese tamam istediğimi elde ettim sanırım tşk...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fare hareketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi:
    http://www.opera.com/browser/tutorials/gestures/

Opera'nın en sevdiğim özelliğidir kendileri. Sekme açma/kapama/ikizleme, sayfa yenileme/yüklemeyi durdurma, ileri/geri gitme, linki yeni sekmede/arka planda açma... ve daha birçok işlem fare hareketleri ile kontrol edilebiliyor.

@ssschutzstaffel_ss: farenin doğrultusunu bozmadan önce aşağı çek fareyi, sonra yukarı, sonra da sağ tıkı serbest bırak

• Yer imlerini özelleştir-düğmeler-tarayıcı-yer imlerini mosenin sol tuşu ile sürükleyip Aç Kaydetin hemen altına atın. Şimdi atanan yer imlerindeki istediğiniz adresi mousenin sol tuşuyla tıkladığınızda her seferinde her adres ayrı ayrı açılacaktır.
    Şayet Özelleştir-Görünüm-Panolar-Yer imlerini atadığınızda yer imlerindeki herhangi bir adresi tıkladığınızda sürekli açılan adresin üstüne açar. Ayrı bir sekme yada pencere olarak açmaz. Bu yöntemi yıllardır kullanırım. Tecrübeyle sabittir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.