Evet opera çok hızlı ve FF3 fiyaskosundan sonra operaya dönüş yolu gözüktü ama operada yaşadığım bir sorun canımı çok sıkıyor. DH forumlarında gezerken (Opera ile ) bazen yenileme yapmıyor mesela bir topiğe cevap yazıyorum ama o cevap gözükmüyor sanki yazılmamış gibi gösteriyor bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?
Kaçıncı belirtişim hatırlamıyorum ama bunu Türkiye'ye öğreticem FF değil Fx :D
Problem dediğim öyle bir şey kaçırır gibi sürüm çıkmadan RC3 indirirsen olacağı budur şuan bende Fx 3 var ve gayet stabil DH. İstersen SS çekipte yollarım istediğin sayfada...
quote:
Orjinalden alıntı: onur54529
Kaçıncı belirtişim hatırlamıyorum ama bunu Türkiye'ye öğreticem FF değil Fx :D
Problem dediğim öyle bir şey kaçırır gibi sürüm çıkmadan RC3 indirirsen olacağı budur şuan bende Fx 3 var ve gayet stabil DH. İstersen SS çekipte yollarım istediğin sayfada...
çok gereksiz bir post olmuş yinede teşekkür ederim.
eger sayfayi aninda aciosa eski dosyalari koyuyo glr yani yenilemiyodur bunun icin cok hızlı sayfayi deistiriosan en sonunda bi F5 e basman gerek
Bende Firefox 3 ten önce Opera kurdum hızını beğenmiştimde ama Flashget le indirememe, Güvenlik kodlarındaki sıkıntı gibi problemler beni tekrar Firefox a yöneltti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme