Şimdi Ara

Open World açısından en iyi batman arkham oyunu hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki 1 yıl içinde oyunu almayı düşünüyorum sizce açık dünya, şehir, yan görevler bakımından hangisi daha iyi yani kısası hangi oyunun eksisi ne hangisini artısı ne yazarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-247410E94 -- 18 Ağustos 2016; 16:28:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Batman Arkham Oyunu: Open World Açısından

Batman: Arkham oyun serisi, son derece beğenilen, açık dünya süper kahraman oyunlarından oluşur. Bunların arasında açık dünya deneyimini en üst düzeye çıkaran belirli oyunlar öne çıkar.

Batman: Arkham City

Dizinin ikinci oyunu olan Batman: Arkham City, oyunculara geniş ve ayrıntılı bir şehir ortamı sunar. Arkham Şehri'nin kasvetli sokaklarını keşfedebilir, gizli yolları ve erişilemeyen alanları ortaya çıkarabilirsiniz. Oyun, gizlilikten çatışmaya kadar çeşitli oyun tarzlarını destekleyen çeşitli görevler ve yan aktiviteler içerir.

Batman: Arkham Knight

Serinin son oyunu Batman: Arkham Knight, Arkham City'nin boyutunu ve kapsamını daha da genişletir. Oyun, oyunculara Batmobil'i kullanma olanağı tanır ve bu da keşif ve savaşta yeni olanaklar yaratır. Arkham Knight, gelişmiş grafikleri ve karmaşık hikâyesi ile açık dünya oyunlarında yeni standartlar belirlemiştir.

Hangisini Seçmelisin?

En iyi Batman Arkham oyunu, açık dünya deneyimine verdiğin öneme bağlıdır. Arkham City, daha küçük ancak yoğun bir şehir ortamı sunarken, Arkham Knight çok daha geniş ve çeşitli bir dünyayı keşfetmene olanak tanır. Her iki oyun da yüksek kaliteli açık dünya oyunlarıdır ve hangisini oynamayı tercih ettiğin kişisel tercihlerine kalmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkham Asylum zaten open world bir oyun sayılmaz fakat küçük alanlarda geçmesinden dolayı daha konsantre bir oyun. Her yerden bir giz, uğraşacak bir şey çıkıyor.
    Arkham City ise bence en başarılı yan görevlere sahip oyun seride. Gayet makul bir büyüklükte ve eklenen detaylar ile geçtiği mekanı daha da çekici kırıyor.
    Arkham Origin'se benim seri içinde en başarısız bulduğum oyunlardan bir tanesi ki zaten Rocksteady geliştirmedi.
    Arkham Knight serinin en geniş oyunu fakat Batmobile görevlerinin doluluğu beni kısa sürede baydı. Mekanın büyümesinden dolayı yan görevler birbirinin aynısı. Fakat Batman ile yüksek bir binadan yere inerken Batmobile çağırmaktan ondan son gaz havaya fırlamak ve jet hızıyla Gotham'ı dolaşmak bir tek bu oyunda var.
    Kısacası en favorimi söylemek gerekirse Arkham City.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Arkham Asylum zaten open world bir oyun sayılmaz fakat küçük alanlarda geçmesinden dolayı daha konsantre bir oyun. Her yerden bir giz, uğraşacak bir şey çıkıyor.
    Arkham City ise bence en başarılı yan görevlere sahip oyun seride. Gayet makul bir büyüklükte ve eklenen detaylar ile geçtiği mekanı daha da çekici kırıyor.
    Arkham Origin'se benim seri içinde en başarısız bulduğum oyunlardan bir tanesi ki zaten Rocksteady geliştirmedi.
    Arkham Knight serinin en geniş oyunu fakat Batmobile görevlerinin doluluğu beni kısa sürede baydı. Mekanın büyümesinden dolayı yan görevler birbirinin aynısı. Fakat Batman ile yüksek bir binadan yere inerken Batmobile çağırmaktan ondan son gaz havaya fırlamak ve jet hızıyla Gotham'ı dolaşmak bir tek bu oyunda var.
    Kısacası en favorimi söylemek gerekirse Arkham City.

Anladım zaten nette araştırıncada arkham city ve asylumu öreniyorlar. Peki bu originsin senaryosu diğerlerinden farklımı? (Rocksteady geliştirmedi diye soruyorum) ve şu origins blackgate eklenti felan mı yoksa o da mı ayrı bir oyun? Bu arada o binadan atlama şeyi gerçekten müthiş videolarını izlemiştim şehir ışıkları felan inanılmaz

• Batmanin tüm serisi oynanır. Hepsi başarılı. Arkham City tam anlamıyla efsane. Arkham Knight da bence ondan çok aşağı kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

Batmanin tüm serisi oynanır. Hepsi başarılı. Arkham City tam anlamıyla efsane. Arkham Knight da bence ondan çok aşağı kalmaz.

Tabbi öyle ama şimdi birini seçmek istiyorum sonradan seriyi tamamlamak adına oynarım geri kalanınıda. Asylum,City ve Knight oynarımda Originsde biraz karasızım kötü yorumlar var biraz
  • Baştan başla asla üzülmezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkham Origin'i bambaşka bir konu değil Rocksteady'in oluşturduğu, yarattığı Batman evrenine dahil fakat Batman'in Batmanliğe başladığı ilk yılları anlatıyor. Blackgate ise bir ara oyun ve ben bir kaç kere baştan başlamama rağmen sıkılıp bıraktım. Tamamen farklı tarzda bir oyun o da yine öncesini Arkham kurulamadan önceki zamanları anlatıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Arkham Origin'i bambaşka bir konu değil Rocksteady'in oluşturduğu, yarattığı Batman evrenine dahil fakat Batman'in Batmanliğe başladığı ilk yılları anlatıyor. Blackgate ise bir ara oyun ve ben bir kaç kere baştan başlamama rağmen sıkılıp bıraktım. Tamamen farklı tarzda bir oyun o da yine öncesini Arkham kurulamadan önceki zamanları anlatıyor.
    quote:

Orijinalden alynty: 2K

Arkham Origin'i bamba?ka bir konu de?il Rocksteady'in olu?turdu?u, yaratty?y Batman evrenine dahil fakat Batman'in Batmanli?e ba?lady?y ilk yyllary anlatyyor. Blackgate ise bir ara oyun ve ben bir kaç kere ba?tan ba?lamama ra?men sykylyp byraktym. Tamamen farkly tarzda bir oyun o da yine öncesini Arkham kurulamadan önceki zamanlary anlatyyor.

Batman: Year One daki gibi mi?

• Tam olarak olmasa da büyük ölçüde yani Year One okuduysanız veya izlediyseniz tanıdık gelen bir sürü yer olacaktır, büyük spoilerlar vermeden işte Batman'ın Gordon'a direnmesi, Joker ile aralarında olan rekabetin ve özel olmalarının sebebi gibi konular işleniyor ve ben keyif de aldım fakat şöyle bir durum var Joker dışında geri kalan tüm düşmanlar neredeyse Batman'ı tanıyor ve hiç şaşırma, şaşkınlık yaşamıyorlar ki bazıları ile ilk defa karşılaşıyor Batman. Origin ilk yılını değil 2 veya 3. yılını anlatıyor ama yine de Batman'in kariyerinin başı olduğunu göstermekte ve işlemede çoğu yerde başarısız kalıyor, az yerde başarılı bir iş çıkarıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.