Şimdi Ara

Open Broadcaster Software Siyah Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar game capture mode aldığım zaman lol u siyah ekran olarak gösteriyor. Laptop kullanıyorum iki ekran kartı var. Şimdi çerçevesiz veya pencere yap diceksiniz. Bunları yaptığım zamanda istediğim FPS i alamıyorum. Yabancı kaynaktan sorunu buldum araştırdım. İngilizce olunca kafam pek basmadı nalet olsun bilmediğim için kendime :(
    Bi yardımcı olursanız sevinirim. Hı birde burda nvidia diye bahsetmiş ben ati kullanıyorum. Ek olarakta 2mbps upload hızım var kaç "p de yayın yapabilirim. Bitrateleri kaçta tutmalıyım ? Twitch.tv için soruyorum sunucu olarakta EU: Frankfurt, Germany kullanıyorum. En düşük pingi o veriyor fakat ondada pingim sabit durmuyor. Amsterdam veya UK dan birini kullanıyım mı ?

Aynı sorunun yaşandığı kaynak :

Adamın sonradan yazdığı çözüm yolu
    Do not use the "select adapter" in video settings for multi-GPU laptops. Make sure it's set to the top one always, and then use the nvidia control panel or whatever to select the GPU to use with the app. To verify that you have the right adapter selected, the file %appdata%\global.ini should have Adapter=0 in [Video]. 

If you set it to use the nvidia in nvidia's control panel, you will most likely not be able to capture the main desktop or lobby without "compatibility mode" in window/monitor capture.
    WORKS! Compatibility mode shows the desktop/LoL client, while game capture picks up league, sc2, super sf4ae, neverwinter!

Anyone else having this issue, that's what you gotta do!

Sistem Özelliklerim
    İşlemci	Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz, 2501 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci  
    Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 8,00 GB
    Adı AMD Radeon HD 7600M Series
    Bağdaştırıcı RAM'ı (2.147.483.648) Bayt
    Adı Intel(R) HD Graphics 4000
    Bağdaştırıcı RAM'ı (2.080.374.784) Bayt
    Windows 8.1 64 Bit

Edit: Bu arada obs de video kısmında ati radeon hd 7600m ekran kartını görmüyor sadece intel var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet8968 -- 22 Temmuz 2014; 2:33:58 >

• Kardeşim laptoplarda öyle sorun oluyor obs ücretsiz bi program olduğu için bu kadar oluyor.

tavsiyem pc değiştir ki zor bir şey bu kimse obs için değiştirmez.

en iyi çözüm xsplit PRE
  • quote:

Orijinalden alıntı: EightArm

Kardeşim laptoplarda öyle sorun oluyor obs ücretsiz bi program olduğu için bu kadar oluyor.

tavsiyem pc değiştir ki zor bir şey bu kimse obs için değiştirmez.

en iyi çözüm xsplit PRE

xsplit premiumuda para veremem hiç ya :D
  • Oyun ayarlarından Bordorless(Çerçevesiz) yap olur.

Edit : Fail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaiTJerome -- 22 Temmuz 2014; 2:48:08 >
  • Merhaba, konuyu hortlattığım için üzgünüm ama arama motorlarından buraya ulaşanlar için çözümü yazayım;

%appdata%\OBS\global.ini dosyasını çalıştıra yazın ve açılan dosya da [Video]'nun altında Adapter=2 yazan yeri 0 yapın düzelir. Bu arada ekran yakalama sorunu bu yöntemle çözülmedi, sadece Oyun yakalamayı test ettim ve çalışıyor.
  • OBS sorunlu bir program bunun nedeni de Visual studio C++ ile uyumlu olmadan çalışmaması güncel C++ kurduğunuz zaman hem donanım hem yazılımsal uyumlu olması gerekiyor.

OBS Studio Siyah Ekran Sorununun Kesin Çözümü Budur. 9-01-2020
    Ümit POLATyoutube
    OBS Studio Siyah Ekran Sorununun Çözümü 9-01-2020
    https://www.youtube.com/watch?v=IgCsUenhGao&feature=youtu.be

OBS Ekran Yakalama Çözümü 2 Adet Yöntem
    Ümit POLATyoutube
    OBS Ekran Yakalama Çözümü 2 Adet Yöntem
    https://www.youtube.com/watch?v=YYbhWWqsUy0&feature=youtu.be

• Kendi tecrübemi yazayım ben de:

Ekran yakalama/Display capture ya da Pencere yakalama/Window capture ile çalışması için çerçevesiz ekran/borderless olması gerekiyor.
    Game capture ile yakalanması için borderless olmasına gerek olmuyor. Ancak oyun penceresine geçtikten sonra yaklaşık 30 saniye bekledikten sonra oyunu algılayıp siyah ekran gidiyor.

edit: konu kaç yıllıkmış yauv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 7 Şubat 2020; 12:56:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epic Games siyah ekran hatasi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Kendi tecrübemi yazayım ben de:

Ekran yakalama/Display capture ya da Pencere yakalama/Window capture ile çalışması için çerçevesiz ekran/borderless olması gerekiyor.
    Game capture ile yakalanması için borderless olmasına gerek olmuyor. Ancak oyun penceresine geçtikten sonra yaklaşık 30 saniye bekledikten sonra oyunu algılayıp siyah ekran gidiyor.

edit: konu kaç yıllıkmış yauv
    Aynen eskiden insanlar düzgün dertlerini sorunlarını dökerdi şimdiyse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.