Şimdi Ara

opellerimize hangi marka lpg takıyoruz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende opel astra 2001 elegance var. lpg taktırmayı düşünüyorum ama hangi markayı takmam gerektiğini bilmiyorum.

opellerde tercih ve tavsiye edilen lpg markası hangisi?

herkes opelinde kullandığı lpg markasını, kaç yaktığını ve memnuniyet derecesini söylerse biz lpg taktırmayı düşünen opelciler için iyi olur.

• opellere en cok takdiğiimiz sistemler sırayla
    atiker brc omvl
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

opellere en cok takdiğiimiz sistemler sırayla
    atiker brc omvl
    sanırım siz ustasınız. peki müşterileriniz en çok hangisinden memnun. yani hangisinde daha az şikayet oluyor?
    yakıt tasarrufu açısından bir fark varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CegerXun

sanırım siz ustasınız. peki müşterileriniz en çok hangisinden memnun. yani hangisinde daha az şikayet oluyor?
    yakıt tasarrufu açısından bir fark varmı?

Alıntıları Göster
    ben gayet memnunum.performansta bi düşüş gözlemlemedim acıkcası.... ortalama 100 km hızla gidince ş.dışı 7,4 lt lpg tüketimi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zephry

ben gayet memnunum.performansta bi düşüş gözlemlemedim acıkcası.... ortalama 100 km hızla gidince ş.dışı 7,4 lt lpg tüketimi var.

Alıntıları Göster
    her sistemde sorunlarolabilir önmli olan kronik sorunların
    olmaması ve yedek malzeme temin edilebilirlikdir atiker ve brc de
    ciddi şikayetler olmamaktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

her sistemde sorunlarolabilir önmli olan kronik sorunların
    olmaması ve yedek malzeme temin edilebilirlikdir atiker ve brc de
    ciddi şikayetler olmamaktadır

Alıntıları Göster
    aracına iyi bir usta bul atikeri taktır. Bende uyeni taktırdım en son yakıtım yeni 230 km de 27 ytl ye kadar düştü % 10 pompa hatası olsa 1,32 ye gelir (eksilkbasma) şu an karışık 196 ytl yr 1320 km oldu bitmiş degil 925 km şehirler arası

Yalnız taktırmadan önce arbanda bir arıza varmı onu kontrol ettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: madu19

aracına iyi bir usta bul atikeri taktır. Bende uyeni taktırdım en son yakıtım yeni 230 km de 27 ytl ye kadar düştü % 10 pompa hatası olsa 1,32 ye gelir (eksilkbasma) şu an karışık 196 ytl yr 1320 km oldu bitmiş degil 925 km şehirler arası

Yalnız taktırmadan önce arbanda bir arıza varmı onu kontrol ettir.

Alıntıları Göster
    Eğer sorun yaşamak istemiyorsanız ZAVOLI taktırın derim.

Çünkü tek tek enjektör teknolojisi sadece Zavolide.

Aslında bence en güzeli,

Zavoli forum sayfasına

Opeli olup da Zavoli taktıranların görüşlerini sorup,

değerlendirsen çok daha harika olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dermannn

Eğer sorun yaşamak istemiyorsanız ZAVOLI taktırın derim.

Çünkü tek tek enjektör teknolojisi sadece Zavolide.

Aslında bence en güzeli,

Zavoli forum sayfasına

Opeli olup da Zavoli taktıranların görüşlerini sorup,

değerlendirsen çok daha harika olur.

Alıntıları Göster
    Opel meriva aracıma yeni Tartarini lpg kiti taktırdım, çok memnunum. Tavsiye ederim, ben de çok araştırmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: meriva75

Opel meriva aracıma yeni Tartarini lpg kiti taktırdım, çok memnunum. Tavsiye ederim, ben de çok araştırmıştım.

Alıntıları Göster
    Fabrikasyon montaj anlaşması olan tek marka BRC dir
    Opel-chevrolet, Proton, Daıhatsu, Fiat, (Yakında ford ve renault ilede anlaşacağız inşallah)
    Bu anlaşma kapsamında aracınızın fabrika garantisi devam etmektedir Biz kocaelide Hyundai ile prensip anlaşmasını kendi imkanlarımız ile yaptık :)

• Arkadaşım bende de 99 astra cd var,
    BRC marka sistem taktırdım, hem performans açısından hemde tüketim açısından çok memnunum...
    günlük 150 km yol yapıyorum dolayısıyla yakıt tüketimini sürekli test etme şansım oluyo..
    ortalama 90-100 km hızla 8.5 lt LPG tüketimi var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cure_Sheat87

Arkadaşım bende de 99 astra cd var,
    BRC marka sistem taktırdım, hem performans açısından hemde tüketim açısından çok memnunum...
    günlük 150 km yol yapıyorum dolayısıyla yakıt tüketimini sürekli test etme şansım oluyo..
    ortalama 90-100 km hızla 8.5 lt LPG tüketimi var..
    ATİKERİ tek geçerim,hem fiyat politikası,hemde yerli ürün,Benzindemi,lpg demi aracımı anlamadım,bir başkası taktırıp getirseydi lpgli olduğunu anlamazdım.Şehir dışında 120 bin,ş.içinde 190-200 bin yakıyor ve 2000 motor.Benzinli halinde 400 binden uzun yolda 230 binden aşağı düşmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

ATİKERİ tek geçerim,hem fiyat politikası,hemde yerli ürün,Benzindemi,lpg demi aracımı anlamadım,bir başkası taktırıp getirseydi lpgli olduğunu anlamazdım.Şehir dışında 120 bin,ş.içinde 190-200 bin yakıyor ve 2000 motor.Benzinli halinde 400 binden uzun yolda 230 binden aşağı düşmezdi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende de 97 model 1.6 vectra B var.ev-iş-ev kullanıyorum.günlük 18km falan tutuyor.yılda 8-10bin km anca yapıyorum.ancak bu haliyle bile 1 yılda 1500ytl fark yaratacağından lpg yi artık ciddi düşünüyorum.

1-lpg marka ve montaj yapacak servis olarak kaliteli bir firma ve servis önerebilirmisiniz?opele taktıranlar özellikle
    2-soğuk motorda sorunlar yaşandığını okudum.sabah 9km lik yolda lpg yi sağlıklı kullanabilirmiyim,yakıt sarfiyatı açısından fayda sağlarmı?1.5ton yüke 1.6 motor az kaliyor zati.lpg çekişten düşürmez umarım.
    3-yedek tekerin yerine depo koyarsam ve yolda yada park halinde patlak tekeri halletmek için hangi yöntemler kullanılır?12v elk.li küçük pompalar var.birde patlak teker için köpük falan vardı.ilk aklıma gelen çözüm
    4-aracıma sıralı sistem takılabilir sanırım.başka bir sistemde varmı alternatif?
    5-hangi parçalar özellikle çabuk bozuluyor ve riskli?heryıl masraf çıkartacak/değişecek parçalar varmı?yani geçip de 1-2 yıl sonra pişman olacağım bir konumda olmak istemem.

karar vermem açısından benzer araca taktıranların önerileri çok değerli.lütfen avrupa yakasında kaliteli servis önermeyi unutmayın.işçilikte benim nelere dikkat etmem lazım ki montajda dikkat edeyim.uyarmak açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

arkadaşlar bende de 97 model 1.6 vectra B var.ev-iş-ev kullanıyorum.günlük 18km falan tutuyor.yılda 8-10bin km anca yapıyorum.ancak bu haliyle bile 1 yılda 1500ytl fark yaratacağından lpg yi artık ciddi düşünüyorum.

1-lpg marka ve montaj yapacak servis olarak kaliteli bir firma ve servis önerebilirmisiniz?opele taktıranlar özellikle
    2-soğuk motorda sorunlar yaşandığını okudum.sabah 9km lik yolda lpg yi sağlıklı kullanabilirmiyim,yakıt sarfiyatı açısından fayda sağlarmı?1.5ton yüke 1.6 motor az kaliyor zati.lpg çekişten düşürmez umarım.
    3-yedek tekerin yerine depo koyarsam ve yolda yada park halinde patlak tekeri halletmek için hangi yöntemler kullanılır?12v elk.li küçük pompalar var.birde patlak teker için köpük falan vardı.ilk aklıma gelen çözüm
    4-aracıma sıralı sistem takılabilir sanırım.başka bir sistemde varmı alternatif?
    5-hangi parçalar özellikle çabuk bozuluyor ve riskli?heryıl masraf çıkartacak/değişecek parçalar varmı?yani geçip de 1-2 yıl sonra pişman olacağım bir konumda olmak istemem.

karar vermem açısından benzer araca taktıranların önerileri çok değerli.lütfen avrupa yakasında kaliteli servis önermeyi unutmayın.işçilikte benim nelere dikkat etmem lazım ki montajda dikkat edeyim.uyarmak açısından

Alıntıları Göster
    @riven
    1- Önerdiğim servisi hilafsız beğenecek ve bana teşekkür edeceksiniz (adesini pm den göndereceğim)
    2- Soğuk motorda sorun yaşamıyacağınız gibi ist trafiğinde 700 mt civarında yavaş bir gidişle LPG ye geçersiniz , Performansınızın düşmeyeceği gibi 2 hp daha gücünüz artacak :)
    3- Çözümü siz bulmuşsunuz zaten
    4- Sıralı sistemden başka alternatif yok (Randımanlı olarak)
    5- 10.000 km.de bir yakıt filtreniz kontrol edilir gerekirse değiştirilir. Başka değiştiğimiz birşey yok Allaha şükür :) Bir yıl sonra pişman olacağınız kaçınılmaz tabiiki Bu güne kadar aklım neredeymiş diye çok pişman olacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

@riven
    1- Önerdiğim servisi hilafsız beğenecek ve bana teşekkür edeceksiniz (adesini pm den göndereceğim)
    2- Soğuk motorda sorun yaşamıyacağınız gibi ist trafiğinde 700 mt civarında yavaş bir gidişle LPG ye geçersiniz , Performansınızın düşmeyeceği gibi 2 hp daha gücünüz artacak :)
    3- Çözümü siz bulmuşsunuz zaten
    4- Sıralı sistemden başka alternatif yok (Randımanlı olarak)
    5- 10.000 km.de bir yakıt filtreniz kontrol edilir gerekirse değiştirilir. Başka değiştiğimiz birşey yok Allaha şükür :) Bir yıl sonra pişman olacağınız kaçınılmaz tabiiki Bu güne kadar aklım neredeymiş diye çok pişman olacaksınız

Alıntıları Göster
    atiker tak rahatına bak 2000 wectra cdx te kullanıom uzun yolda 140 ykr siçi 180 ytl
    ama cekıste sorun yok 240 yaptım daha gıdemedım yolda engel cıktı ama 260 ı zorlucam

• quote:

Orijinalden alıntı: rechan_cdx

atiker tak rahatına bak 2000 wectra cdx te kullanıom uzun yolda 140 ykr siçi 180 ytl
    ama cekıste sorun yok 240 yaptım daha gıdemedım yolda engel cıktı ama 260 ı zorlucam

Alıntıları Göster
    sn.riven bilginiz pm den gönderildi :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

• quote:

teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

Alıntıları Göster
    Opeli lpg li pek insan yok anlaşılan. atiker için avrupa yakasında servis önerisi lütfen.

Sn faruksevgili sizin kadar cevap yazan otogazcı yok sanırım.siz brc için eğitim verdiğinize göre bilirsiniz.
    Atiker ile brc arasında malzeme kalitesi ve garantisi,kolay uygulanabilirlik ve emniyet nokta sayısı,yedek parça,servis ağı,markanın kendini geliştirme (arge) becerisi açılarından çıktıklarından buyana değerlendirebilirmisiniz.

buarada gönderdiğiniz servis brc bayisi gibi ancak montajlarında atiker de var.2 si birden mi yapılıyor o serviste.sayfasında çelişki varda.

• quote:

Opeli lpg li pek insan yok anlaşılan. atiker için avrupa yakasında servis önerisi lütfen.

Sn faruksevgili sizin kadar cevap yazan otogazcı yok sanırım.siz brc için eğitim verdiğinize göre bilirsiniz.
    Atiker ile brc arasında malzeme kalitesi ve garantisi,kolay uygulanabilirlik ve emniyet nokta sayısı,yedek parça,servis ağı,markanın kendini geliştirme (arge) becerisi açılarından çıktıklarından buyana değerlendirebilirmisiniz.

buarada gönderdiğiniz servis brc bayisi gibi ancak montajlarında atiker de var.2 si birden mi yapılıyor o serviste.sayfasında çelişki varda.

Alıntıları Göster
    SN RİVEN BEN 6 GUN OLDU ATİKER TAKTIRALI 500 KM YAPTIM TIK YOK YAKIT COK İİİ AMA YINEDE KARAR SENIN TABI PARADA
    İŞİN USTASINI BUL MARKA FARKETMEZ BRC TAKAN BAYI BILE ATIKER DIYO ADAM YEMIN EDIYO BRC DE KARIM DAHA FAZLA AMA VICDAN MESELESI
    BEN COK ARASTIRDIM AMA BOSUNA OLAN BENZINE OLDU

• quote:

Orijinalden alıntı: rechan_cdx

SN RİVEN BEN 6 GUN OLDU ATİKER TAKTIRALI 500 KM YAPTIM TIK YOK YAKIT COK İİİ AMA YINEDE KARAR SENIN TABI PARADA
    İŞİN USTASINI BUL MARKA FARKETMEZ BRC TAKAN BAYI BILE ATIKER DIYO ADAM YEMIN EDIYO BRC DE KARIM DAHA FAZLA AMA VICDAN MESELESI
    BEN COK ARASTIRDIM AMA BOSUNA OLAN BENZINE OLDU

Alıntıları Göster
    @sayın riven
    Sorduğunuz soruların cevabını vermem burada kawga konusu olur :-(
    Doğruyu siz bulacaksınız bizi izlemeye devam edin derim başka bişii demem :-)
    şikayetimvar.com adresinden cevabınızı bulabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 14 Nisan 2008; 23:20:31 >

• quote:

@sayın riven
    Sorduğunuz soruların cevabını vermem burada kawga konusu olur :-(
    Doğruyu siz bulacaksınız bizi izlemeye devam edin derim başka bişii demem :-)
    şikayetimvar.com adresinden cevabınızı bulabilirsiniz :)

Alıntıları Göster
    @rechan_cdx
    Bir başka yerde yeterince gaz yemediğini ve performansınızda düşüklük olduğunu yazmışınız. Vicdan sahibi necmi beye tekrar gidin gerekli ayarları yapsın performansınız benzinden daha iyi olması gerekiyor normalde Opellerde 2 HP daha güç artışı sağlıyoruz :) LPG de

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.