Şimdi Ara

Opel Vectra Parça fiyatları hakkında bilgi !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1996 - 2002 aralığı 1600 veya 2000 motor Opel Vectra parçaları hakkında bilgisi olan varmı? Parçasının çok pahalı olduğunu duyuyorum gerçekten öylemidir? Mesela baskı seti tiriger seti bujileri fren balataları hava filtresi yağ filtresi gibi parçalarının fiyatlarını bilen varmı.
    Bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

• Hiç Vectrası olan yokmu? Veya hiç bilgisi olan yok mu?
  • selamlar.98 model vectra cd kullanıcısıyım.parça fiyatları herkesin söylediği gibi kesinlikle pahalı değil.örnek verecek olursak triger seti(kayış,rulmanlar,herşey dahil) 100 ytl,v kayışı en kalitelisi 20 ytl,yağ filtresi 10 ytl.parça fiyatları bir şahin,broadway kadar ucuz olmasa da kesinlikle abartıldığı kadar pahalı değil.o parça fiyatlarının pahalı olduğu dönemler geride kaldı.artık ülkemizde yan sanayi oldukça gelişti,ayrıca çıkma parça sektörü de aldı başını gidiyor.artık hiç tutulmayan markaların(örn rover) bile parçaları kolaylıkla ve gayet uygun fiyata bulunabiliyor.
  • O zaman Vectraların 2.eli neden bu kadar ucuz. Örneğin Ford Mondeo çok güzel ve donanımlı bir araç ama parça fiyatlarının yüksek olması sebebiyle tutulmuyor. Piyasasıda çok düşük seyrediyor. Vectranın parçası o kadar pahalı değilse neden piyasası düşük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fordfocus

O zaman Vectraların 2.eli neden bu kadar ucuz. Örneğin Ford Mondeo çok güzel ve donanımlı bir araç ama parça fiyatlarının yüksek olması sebebiyle tutulmuyor. Piyasasıda çok düşük seyrediyor. Vectranın parçası o kadar pahalı değilse neden piyasası düşük.

bu da malesef ülkemizde kullanıcıların beyinlerine kazınan ''avrupa arabası aman aman hele ki opel kapımdan içeri sokmam'' anlayışı sebebiyle oluyor.marka hakkında herkes,bilen bilmeyen kulaktan dolma bilgilerden duyduğu kadar yorum yaptıkları için malesef opel başta olmak üzere bazı markaların bazı modelleri çok kaliteli olmasına rağmen baştan 'aman ha,sakın bunu alma,elinde patlar' gibi söylemlere maruz kalarak kötü damgası yemektedir.doğal olarak insanlar bu arabalara öcü damgası vurup,gidip sırf parçası ucuz ve piyasada çok tutuluyor diye teneke olarak nitelendirebileceğimiz son derece kalitesiz arabalara binmektedirler,bineceklerdir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camarot -- 17 Mayıs 2008; 17:49:22 >

• parçası pahalı diye o arabayı almamak ne kadar mantıklı ki...mesela bahsettigin baskı balata yada triger diger secenek aractan olsa olsa 100 lira pahalı olsa bu aracın verdigi konforu,zevki,güvenligi kenara atıp diger modele yönelmeyi mi gerektirir.servisi,parçası pahalı diye o arabayı almamak sacma.
    bu arada opel 15000km ile servise girer.servisi parcası ucuz kabul edilen örneğin fiat modelleri ise 10000km de bir girerler.
    yani siz opel ile 2 kere servise girdiginizde fiat ile 3 kere girmis olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VectrAirliness

parçası pahalı diye o arabayı almamak ne kadar mantıklı ki...mesela bahsettigin baskı balata yada triger diger secenek aractan olsa olsa 100 lira pahalı olsa bu aracın verdigi konforu,zevki,güvenligi kenara atıp diger modele yönelmeyi mi gerektirir.servisi,parçası pahalı diye o arabayı almamak sacma.
    bu arada opel 15000km ile servise girer.servisi parcası ucuz kabul edilen örneğin fiat modelleri ise 10000km de bir girerler.
    yani siz opel ile 2 kere servise girdiginizde fiat ile 3 kere girmis olursunuz.

+100000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA CRV HAKKINDA BİLGİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1993 model vectra GL almayı düşünüyorum arkadaşlar.artıları ve eksileri konusunda fikir verebilirmisin bana.çok acil
  • pencereden dısarı bak 100 arabadan 30 u opel 15 i vectra cok iyi 2.el piyasası var vergisi dusuk normal yakıyor.durduk yere sorun cıkarmıyor. cok fazla yok diyosanda millette para olmadıgı içindir emin ol.
  • Hayatımda kullandığım en sorunlu arabaydı. Maddı imkanlardan dolayı 3 sene kullanmak zorunda kalmıştım. Açtığı masrafların haddi hesabı yoktu. En basitinden 17 milyara aldıktan 3 sene sonra 9.5 milyara zor sattım. Araç, 96 model Vectra 2.0 CD Otm. vites.

Parça fiyatları çok değil. Yan sanayisi de çok gelişmiş durumda. Parça konusunda sıkıntı olmaz. Ah şu çıkardığı masraflar olmasa.......
  • opel parcaları pahalı degil genelde
  • merhaba arkadaşlar ben yarın vectra alıyorum allah nasip ederse bana tavsiyeleriniz nedir 97 model gri cd full bişr araç lpg falan herşey var tavsyelrini bekliyorum ne yapmam gerektriğini nasıl davranmam gerektiğini söylemenizi arz ederim teşekkür ederim
  • arkadaşlar 2000 model vectra b 2.0 manuel aracımızı otomatikleştrimek istiyoruz.sizce ne kadar bi masraf çıkar ve de siz böyle bi şeyi önerirmisiniz yoksa direk arabayı satıp otomatik mi alalım sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.