Şimdi Ara

opel vectra 2004 nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugünlerde bir araba almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. 23 - 27 bin tl bütçem var. Kafam çok karışık.

Hız yapmayı hiç sevmem 90-100 km/s hız benim için idealdir. Yakıt benim için çok önemli. Araç mutlaka lpg olacak, çünkü bulunduğum şehirde lpg çok ucuz. Merkezde oturuyorum ilçede çalışıyorum. İl-ilçe arası yaklaşık 40 km, yollar duble. Aracı ayrıca şehir içinde de kullanacağım. Aşağıda verdiğim araçları kullananlar yakıt durumlarını artı ve eksilerini yazarlarsa çok sevinirim.

Aşağıda verdiğim araçlardan birini almak istiyorum.
    1- Ford Focus sedan kasa 2006-2008
    2- Opel Vectra sedan kasa 2003-2006
    3- Renault Megane sedan kasa 2004-2007

• kimse yok mu?
  • Vectra kullanmadım ama iş yerindeki arakdaşımda var ara sıra yolda karşılaşınca alır arabasına gemi gibi böyle ağır süper bir araba ben arabanın içinde görünmüyorum bile :D
  • Performansı çok iyi değildir 1.6 motor gerçekten yetmiyor araca; onun dışında donanım, kalite ve yol tutuş olarak gerçekten fiyatından fazlasını hakeden bir araçtır vectra.
  • ben de başka noktadan söyliyim
    piyasası çok iyi
    tanıdıklarım hemen güzel fiyatlara sattılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

C kasa 1.6 Vectra alana kadar gidin 1.0 Spark alın daha iyi en azından yeni arabaya binmiş olursunuz.

C kasa 1.6 Vectra zaten gitmeyen bir araç, bir de lpg'li halini düşünemiyorum.

Ayrıca hiç bir albenisi olmayan vasat bir araçtır C kasa Vectra'lar. Vectra modelinin ölüm nedenidir C kasa.

Bence kesinlikle fikrinizi değiştirin başka bir araç alın.

1.0 sparkı tavsiye ettiniz ya dahada bir şey dememek lazım. Spark neredeyse hic satilmayan ucan tenekeden ibaret.1.6 gitmez diyosunuz 1.0 öneriyosunuz. vectra onun yaninda yer ucagi hatta s serisi gibi kalir. ama tasarim olarak c kasacalar cidden önden cirkindir. iyi bir modifiye gerek önlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 8 Ağustos 2012; 16:01:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

C kasa 1.6 Vectra alana kadar gidin 1.0 Spark alın daha iyi en azından yeni arabaya binmiş olursunuz.

C kasa 1.6 Vectra zaten gitmeyen bir araç, bir de lpg'li halini düşünemiyorum.

Ayrıca hiç bir albenisi olmayan vasat bir araçtır C kasa Vectra'lar. Vectra modelinin ölüm nedenidir C kasa.

Bence kesinlikle fikrinizi değiştirin başka bir araç alın.

1.0 sparkı tavsiye ettiniz ya dahada bir şey dememek lazım. Spark neredeyse hic satilmayan ucan tenekeden ibaret.1.6 gitmez diyosunuz 1.0 öneriyosunuz. vectra onun yaninda yer ucagi hatta s serisi gibi kalir. ama tasarim olarak c kasacalar cidden önden cirkindir. iyi bir modifiye gerek önlere.

C kasa Vectra Opel'i neredeyse batırıyordu. Motor olarak örnek vermemde ki sebep ucuz oluşundan, o paraya hiç değilse 2012 model araca binersin, gider gitmez orası ayrı mesele. C kasa 1.6 lpg'li Vectra almak 2012 yılında yapılacak en mantıksız hareketlerden birisidir tartışmam bile.

B kasa Vectra deseniz neyse, zamanında yılın araçlarından biriydi. Ama bana C kasayı savunmaya gelecekler, alıntı yapıp zahmet etmesinler.

Ha anlamayan gider alır, güle güle binsin banane.

2012 1.0 spark, 2004 1.6 vectradan daha mantikli. Forum yeni bir replige kavuştu sayenizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 8 Ağustos 2012; 16:15:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan yok mu
  • elektrik sorunlarının olduğunu duymuştum.onun dışında spark ne çin malı mi?

• Hocam öncelikli olarak focus , sonrasında megane de bakın. Ikısı de ıstedıgınızı verecek araclardır. Temiz ve fiyatı uygun buldugunuzu alın. Bende 1.5 dci megane 2 var ellerinizden öper , uzun yolda 2-3 lt mazot tüketiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Hocam öncelikli olarak focus , sonrasında megane de bakın. Ikısı de ıstedıgınızı verecek araclardır. Temiz ve fiyatı uygun buldugunuzu alın. Bende 1.5 dci megane 2 var ellerinizden öper , uzun yolda 2-3 lt mazot tüketiyor.

2-3 litre mi? Chip var mi arabada?

• quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

quote:

Hocam öncelikli olarak focus , sonrasında megane de bakın. Ikısı de ıstedıgınızı verecek araclardır. Temiz ve fiyatı uygun buldugunuzu alın. Bende 1.5 dci megane 2 var ellerinizden öper , uzun yolda 2-3 lt mazot tüketiyor.

Hayır hocam 5e takıp 90-100 km aralığında gittiğinizde ve klima kapalıysa max 3,5 lt gösteriyor yol bilgisayari.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

quote:

Hayır hocam 5e takıp 90-100 km aralığında gittiğinizde ve klima kapalıysa max 3,5 lt gösteriyor yol bilgisayari.

vay be, o kadar az yakıyor demek ha bunu çoğu kişinin bulunduğu bir konuya yazsanız ne derler bilemeyeceğim

megane 2 sedan büyükdayımın (annemin dayısı) eski arabasıydı, beğenirdim (dizel mi benzinli mi hatırlamıyorum). sonra satıp sıfır yeni Caddy aldı

• quote:

Anlık tüketim değeri mi bu dediğin?
  • Arkadaşlar bende bir şey danışmak istiyorum. Bütçem gereği 3 seçeneğe indirdiğim araçlar içerisinde en çok tavsiye edebileceğiniz hangisi olur?

1- Opel Vectra: 2006-2007 1.9 Dizel Otmatik

2- Hyundai Sonata: 2006-2007 2.0 Dizel Otomatik

3- Chevrolet Epica: 2007-2008 2.0 Dizel Otomatik

Aşağı yukarı kilometreleri aynı olan bu araçlardan hangisi tercih sebebi olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Anlık tüketim değeri mi bu dediğin?

Evet hocam anlık değer. Zaten sabit hızla gittiğiniz sürece ortalamada pek değişme olmuyor. Düz yol olmasa dahi bayır cıkılan yolda illaki bir yokus iniyorsunuz :) Zaten arac sehirici ortalamasında 6 ltyi geçmiyor , uzun yolda da haliyle bu kadar düşüyor. Inanmayanlar olabilir , kendileri bilir :D
  • bende senin gibi düşünürken gidip 2004 vectra elegance tüplü 1,6 aldım. burda bakıyorumda millet hep sallamacı olmuş 80 litre lpg ile karışık çoğunluğu şehirdışı 1000km yol yaptım lpg ile. araç gayet iyi gidiyor. söylenenleri kafana takma dostum burda hikaye okuyanlara bakma hiçbiri çoğu c kasa vectra rüyasında görür. araçta yok yok adamlar herşeyi yapmış. 200ile giderken passat korkup basamadı bile 200 haa belki şöfördendir ayrı mesele ama araba yolda öyle bir gidiyorki gram çıkmıyor yoldan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solungaç

yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan yok mu

usta vectra c kullanıcısı olarak ş.içi ort yakıt 7.6 lt benzin sakin kullanım Bu arada c kasa için yapılan kasa ağır çekmiyor ifadelerine de hiç aldırma netten bir araştırsın bunu diyenler Ruhsat ta yazan ve nette ki ağırlık bilgilerini veriyorum
    VECTRA C 1270kg
    VECTRA B 1240kg

Ben başka hiiiiiçççç bir şey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

usta vectra c kullanıcısı olarak ş.içi ort yakıt 7.6 lt benzin sakin kullanım Bu arada c kasa için yapılan kasa ağır çekmiyor ifadelerine de hiç aldırma netten bir araştırsın bunu diyenler Ruhsat ta yazan ve nette ki ağırlık bilgilerini veriyorum
    VECTRA C 1270kg
    VECTRA B 1240kg

Ben başka hiiiiiçççç bir şey demiyorum

o kadar çok kişi ağır demişki,ben de gerçekten ağır sandım.
    pederin getz crdi bile ruhsatta 1187 kg olarak gözüküyor

• Alt kat komşumuzda 2004 Vectra bende 2007 Megane var.

Vectra fazlasıyla güven veren bir araç. Süspansiyon sanırım benim arabanınkinden daha sert en azından böyle hissettiriyor. Sürücü koltuğuna oturduğunuzda tank kullanıyormuş izlenimi veriyor çünkü aracın nerede başlayıp nerede bittiğine alışmak güç. 2004 yılından beri benim bildiğim kadarıyla herhangi bir sorun çıkarmadı. Yalnızca cd çaları biraz nazik 3-4 yıl önce bir kere tamir ettirdiler şu an yine bozuk. Haricinde verdiği tokluk hissi ve malzeme kalitesi oldukça iyi. Megane kadar atik bir araba değil ama yine de Vectra daha hoş bir araç ki zaten bir üst segment. Lpg dönüşümü iyi yapılırsa performansta çok kayıp olacağını sanmıyorum.

Vectra'nın sevmediğim tek yanı arka koltukları D sınıfı bir araca göre fazlasıyla dik. Kürek sapı yutmuş gidi oturmak zorunda kalıyorsunuz. Uzun yolculuklarda yorucu olabilir..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.