Şimdi Ara

opel vectra 1.8 cd 2001

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün opel bölümüne de açmıştım ama oraya pek giren yok sanırım. tanıdıkta bu araba var arkadaşlar, satışa koymuş ben düşünüyorum ama 19000 lira istiyor. bana biraz fazla geldi.
    bende 97 corolla var onun üstüne 7000 lira istiyor sizce mantıklı mı? şimdiki ödediğim verginin nerdeyse 3 katını ödeyecem, yakıt masrafım iki misline çıkacak sahip olacaklarım fazladan ödediklerime değer mi sizce? biraz sürdüm de tamam konforlu ama performansı düşündüğüm gibi çıkmadı,

• 15 yaşındaki birinin tavsiyesine ne dersin bilmiyorum ama şehir içinde hantal, yakıt tüketimi yüksek, performansını sadece uzun yolda gösteren, nerde başlayıp nerede bittiğini anlamadığım arabayı ben almazdım. Sadece 2-3 özellik için araba alsaydık 80 model mercedes vardı herkesin kapısının önünde... Sana tavsiyem: JAPONLAR...
  • 1.8 motor tutulmayan bir motordur. Alıcaksanız 2.0 CD olanını alın en azından bastınmı gider. Bide tüp atarsınız şehiriçinde yakıtınız baya düşer. 19.000 liraya sittin sene satamaz o arabayı ediceği en fazla 14.000 lira temizse.
  • 20000TL 2.0DTI al keyfini sür.yakıt tüketiminde 2 katına çıkmamiş olur.aracım 2001 model 2.0dtı vectra(180 binde)
  • 2000 model vectra 2.0 cdx sahibi olarak, 19 lira o araba icin cok fazla derim
    2.0 cdx'ler, full aksesuarli haliyle daha ucuza gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverBlue -- 26 Ağustos 2009; 14:46:07 >
  • Bence 19 bin tl ona verecegınız yerde aynı fıyata 2000 model felan wv passat 1.8t alın pısman olmassınız emın olun.
  • 1.8 2.0'ye göre bir alt vergi diliminde olduğundan daha çok tutuluyordur diye düşünmüştüm. arabanın ederi 14000'se arada çok uçurum var. zaten performansı da benimkine yakın hiç bulaşmayayım. power'in dediği gibi iki özellik kullanıcam diye bu kadar masrafa girilmez benimki de eşek değil sonuçta konforsuz sayılmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

1.8 motor tutulmayan bir motordur. Alıcaksanız 2.0 CD olanını alın en azından bastınmı gider. Bide tüp atarsınız şehiriçinde yakıtınız baya düşer. 19.000 liraya sittin sene satamaz o arabayı ediceği en fazla 14.000 lira temizse.

+1905

1.8 tutulmadı. alacaksan 2.0 cd al ama mutlaka tüplü olsun yoksa şehir içinde yakıtla başa çıkamazsın. tanıdık o arabay 19.000 e verirse helal olsun derim onun elini öpmek gerek
  • 2000-2001 1.8 vectra b kalkis illk hizlanma ucak gibidir denemistim 220 den biraz fazla yapiyor 230 felan yakiti 1.6 dan azdir motoru sadece opellerden degil bence piyasada un yapmis olan butun arabalardan daha saglamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.