Şimdi Ara

OPEL ! Ücretsiz Check-Up kampanyası yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ücretsiz check-up kampanyası yapmışlar hazirana kadar ben radyoda duydum. Şimdi ben arabamı götürsem check-up yapsalar, sonra geldiğim gibi çıksam olur mu? Bir bakayım ne var ne yok.

Bu mümkün müdür?

• Mümkündür. Tuzladaki dumankaya peugeot açıldığında böyle bir kampanya yapmıştı, gidip baktırmıştım araca ve elimde gerekli evrakların olduğu kağıtla çıkmıştım. Incık cıncık ne buldularsa yazmışlardı...Çıkardıkları faturayı söylemeyeyim... :)
  • 2000 model Corsa var onada bakarlarmı acaba.Model yılı sınırlaması varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

2000 model Corsa var onada bakarlarmı acaba.Model yılı sınırlaması varmıdır?

Sanmam hocam. Sonucta arabanız da opel. Sattıkları markayı desteklemeyeceklerse vay hallerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: greenman

2000 model Corsa var onada bakarlarmı acaba.Model yılı sınırlaması varmıdır?

Sanmam hocam. Sonucta arabanız da opel. Sattıkları markayı desteklemeyeceklerse vay hallerine.

Aynen.Yarın sabah bi arayayım bakalım.
  • Trabzon 'a yolum düşseydi mutlaka yaptırırdım. Aslında % 25 gibi servis indirimde mevcut ama bu şartlarda bile piyasadan daha çok masraf çıkaracakları kesin
  • 2. El araç alacak olanlarında işine yarar Expertiz parası vermezler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVIDIA RUBIN MIMARISI & RTX 5090
    4 yıl önce açıldı
    Ankara Check Up Fiyatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2004-clk-kompresor-avandgarde-ford-bayii-gurbaslardan-2el-85643089/detay#

bu alınır tasarımıda güzel.

Sen cok yanlis gelmissin panpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TüplüveÖfkeli -- 20 Mayıs 2012; 23:45:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.