Şimdi Ara

Opel Türkiye web sitesi yenilendi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun süredir eskidiğinden şikayet edilen web sitesini yenilemişler. Şahsen ben beğendim. Sade ve kibar olmuş.

Opel Türkiye web sitesi yenilendi!

• Evet bu hali daha bi güzel olmuş
  • güzel olmuş
  • Bir ara anket vardı 5tane soru ve hep web sitesiyle alakalı o anket'e göre değişiklik yapmış olabilirler.
  • ya esas gtnin fiyatı hala çıkmadı. arkas maslak satıyo halbuki
  • Ben GT'nin üstünde fiyat gördüm Maslak'ta. €48.500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 28 Şubat 2008; 19:46:42 >
  • oha çok ucuzmuş
    z4 2.0dan 12bn euro daha ucuz
    fazladan 90 hpsi var. eksik olarakda tavan elektrikli değil.
    ayrıca z4 2.0larda otomatik klima falan yok. bunda belki vardır. astra twintop 2.0 turbo ya xenon ids plus falan kyunca aynı paraya gelio hatta astra daha bile pahalı donanımını görmek lazım gt nin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri Web Tasarım Fiyatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana şunu söyliyim, çok kalitesiz bir araba. Opel'le alakası olmayan bir yapıya sahip. Pontiac Solstice ile aynı alt yapıyı paylaşıyor. BMW'nin 2.0 motorlusuyla bile kıyaslanmaz. Buna vereceğim parayla 2.el Z4 3.0 alırım.
  • valla 2. el arabaya karşıyım 48500 euroda çok mantıklı bir fiyat 265hp 2.0 motor hem vergisi çok yüksek değil hemde daha az bulunacak bi araba. z4 artık her yerde var:))
    2-3 yıl içinde astra twintop veya gtc alma niyetim var tabiiki yeni kasası çıkınca ama gtnin fiyatıda mantıklı geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.