Şimdi Ara

Opel Signum - Muhteşem Bir Araç - Bilgisi Olan Var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
16.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • opel omega 2.5 kullanmış birisi olarak 2.2 olan versiyonuna bittim ne yalan söyleyeyim
    sadece yakıt korkutuyor beni 35 40 kuruşa razıyım şehir içinde hatta 45 de olabilir
  • 3.2 v6 motoru bile varmış aracın, bayağı güzel bir modele benziyor.
  • şu 2.2 olan modele tüp takıldıgında yakıtı nedir halen çok merak etmekteyim
    bide uyumluluğu nasıldır
  • Yuh araç hakkaten süpermiş
  • birazda pazarlık yaparsanız çok iyi fiyata d sınıfı araç sahibi olunur.
  • işin ilginç yani çoğu 2004 model ve 2006-2007de trafiğe çıkmış.2004 olup 2009 da bile trafiğe çıkan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikoli88 -- 24 Nisan 2012; 14:49:56 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 29 Nisan 2012; 18:21:54 >
  • Bildiğin Vectra C değil mi bu ya Sanayideki ustam vectra b ve c kasalarda olmasa biz nasıl ekmek yiyeceğiz derdi, ona göre düşünün işte
  • Danıştığım herkes aracın çok kaliteli olduğunu ve eğer temizi bulunursa gönül rahatlığı ile alınabileceğini söyledi.Bir de kullanan bulduk, sanayi yüzü görmedik.Bakımlar dışında servise uğramadık bile dedi.2003 modeldi o araç.Temizi bulunursa bir sorun çıkarmaz yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordAion -- 29 Nisan 2012; 18:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

bence harika bir araç bu araça saçma diyen bir kişinin yorumunu dikkate almazdım yerinde olsam 30 bin tl ye millet uyduruk corsa lara verirken sen D sınıfı süper bir otomobil sahibi olacaksın ben bu aracı 2006 daki otoshow fuarında yeşilköyde görmüştüm gerçekten çok şık duruyordu vectra ile hemen hemen aynı fakat arkası sporitf bir şekilde stationu andırıyor bu tip araçlara liftback denilir ama bu forumdaki cahiller bunu bilemezler aynı zamanda İtalya da satılan Türkiye ye getirilmeyen Fiat Croma da yine bu otomobille aynı segmenttedir.

Opel Signum HB otomobildir liftback değil. Önce kendi cehaletini yenmeye bak sağa sola laf yetiştireceğine. Liftback dediğin araç şöyle oluyor:

Opel Signum - Muhteşem Bir Araç - Bilgisi Olan Var mı?

• Gençler... bu aracın 3.2 motoruna binmiştim. daha önceden bindiğim subaru impreza gibi deli hızlanma yapıyordu. saten işin heyecanı ani hızlanmada neyse. konfor olarak kullandıgım 2011 model audi A6 ya yakın diyebilirim. gözüme takılan bir ayrıntı orta direklerdeki klima üfleyicileriydi. bunu lüks araçlarda gördüm genellikle. bide kliması deli gibi üflüyordu baya ağlam üşütmüzdü bizi. gerçi küçük bir ayrıntı ama kalite kokuyor araç. 25bn verip 2.2 si belki alınabilinir 3.2 yemez herhalde. 2.2 155 beygir allah bereket versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mforuch -- 13 Temmuz 2012; 16:39:36 >
  • Araç inanılmaz cidden. Donanım olarak mercedes ve BMW ayarında yapmışlar. Performansını deneyen birisi yazsa keşke.
  • Tipi bayagi degisikmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LordAion L kullanıcısına yanıt
    Araç çok güzel harika fiyatının lideri ancak. Piyasası kötüden ziyade 0 diyebiliriz. Ciddi anlamda son sahibi olmalık araç o yüzden sıkıntı. 5-10 yıl binicem dersen al. Çoğu parçası vectra C ile aynı ancak hangi motorundan alacaksın ? 2.0T al en ideal o 2.0T vectra C'ler çok var piyasada diğer motorlulara göre parça sıkıntın azalır...
    Yorumlara bakmadım ama elbet aracın dikkat çekmesinin nedeni vectranın arkasına nolmuş diye bakmalarıdır diyen bir kıskaç çıkacaktır takma.
    2.0T elegance/cosmo bütçene uygununu al donanımın. Ancak kesinlikle 2.0T olmalı bence. Parça sıkıntısı vs. olmaz diye düşünüyorum.

Son söz: Kesinlikle uzun süre bineceksen al yoksa gerçekten elde kalacak araç.
  • Çok iyi bir araba galiba 3.2 motor ön tarafı vectra'ya benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.