Şimdi Ara

opel servisi aramabı bozdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 ay önce aldıgım o km opel astra edition servis garantili lpg li aracım sabahları sogok havalarda 1 dakika tekleme yapıyordu.Konuyu yeni adı opel beyaz eski opis istanbul yolu uzerinde olan servis ile paylaştım.Arac akşamdan burda kalsın sabah birde biz bakalım dediler.Sonraki gün aradığımda aracın lpg tesisatı hatalı döşendiğini ve bunu düzeltmek için 200 tl paratalep ettiler.Ben itiraz ettim garantili oldugu için tesisat garanti dışı deselerde beni ilğilendirmez ben aracı garantilialdım faturasıda mevcut dedim. Tamam biz landeranzodan alırız dediler yarın aracın hazır olur biz sizi ararız dediler.SOnraki gün aradıklarında aracın ateşleme bobininin yandıgı için 900 lira para istediler ve bunun beynide yakmiş olabileceğini eklediler.SOnra öğrendimki bunlar lpg tesisatını sökerken kabloları kısa devre yapıp beyin ve ateşleme bobinini yakmişlar hesap kesecekyer arıyorlar.Ben opel merkez istanbulu aradım olayı anlattım tekefonu kapattıktan yarım saat sonra opek beyaz beni aradı aracın servis tarafından yapılacagını söylediler .Bir gün sonra gittiğimde beyin ellerinde olmadığı için 1 hafta ya yakın beyin bekleyecegimizi söylediler .
     opel servisi aramabı bozdu opel servisi aramabı bozdu opel servisi aramabı bozdu opel servisi aramabı bozdu opel servisi aramabı bozdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opel servis klasiği...
  • geçmiş olsun, yetkili servis diye güvenmemek gerekiyor, benim aracın 2 yıl önce yetkili serviste değiştirilen şarj dinamosunun

yerine doğru montaj yapılmaması sonucu, şarj dinamosunun yerinden çıkan kulağı bir gün sonra tatile giderken şanzımana girmesi

sonucu, yolda şanzıman dağıldı, gerçi ortaya çıkan masrafın tamamını dinamo değiştiren yetkili servis bana geri ödemek

zorunda kaldı( birçok kez merkeze şikayet ve arıza tespit raporu nedeniyle) ama yolda ailece çektiğimiz sefalet yanımıza kaldı,

tatilimiz zehir oldu,
  • Opel arabalarıda bır rezalet bence kendıde servısıde kronık problemlı arabaları ne hıkmetse...
  • Zaten artaclarındada kronık sorun var Opelın ne ıs anlıyamadım adamlar uyuyarakmı araç yapıyorlar?
  • lag3 kullanıcısına yanıt
    Opel'in neymiş kronik sorunları anlatında bizde bilelim?

Mesela Astra K'nın veya İnsignia'nın kronik sorunları neler?

• Lpg sisteminde montajı yapan usta çok önemli.Yoksa rezil oluyorsun ve lpg den soğuyorsun.Sonra da gözün 10-15 bin farkı görmüyor ve dizel alıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel yetkili servis önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lpg tesisatı önerdikleri yere kendileri taktırmalarına ragmen evet arac garantili lpg kitide garantili fakat tesisat garantili degil dediler tesisatı degiltirmek için 200 tl para istediler 2015 opel edition sedan tup landeranzo

• quote:

Orijinalden alıntı: lag3

Opel arabalarıda bır rezalet bence kendıde servısıde kronık problemlı arabaları ne hıkmetse...

her arabada kronik sorun vardır. opelde şakırtı, helikopter sesi, ısınma, mekatronik gibi boş beleş arızalar yok kafanı yorma sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Opel arabalarıda bır rezalet bence kendıde servısıde kronık problemlı arabaları ne hıkmetse...

her arabada kronik sorun vardır. opelde şakırtı, helikopter sesi, ısınma, mekatronik gibi boş beleş arızalar yok kafanı yorma sen

Sırf muhalefet olmak için yorum yapıyorsunuz ya bitiyorum. Volkswagen ne yaptı sana kardeşim :) Kaç tane vw araban oldu, opel oldu? Yaşın kaç ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

quote:

quote:

Sırf muhalefet olmak için yorum yapıyorsunuz ya bitiyorum. Volkswagen ne yaptı sana kardeşim :) Kaç tane vw araban oldu, opel oldu? Yaşın kaç ?

kronik sorunları olan markadan örnek verdim, japonlardan mı örnek vereyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Japon marka arabaların neler oldu onları söylersen kronik sıkıntıları da iletirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Japon marka arabaların neler oldu onları söylersen kronik sıkıntıları da iletirsin.

forumda yaygın olarak vw konuşuluyor ve insanın aklına ilk o geliyor, yoksa manuel ve golf(bana göre) olduktan sonra neden alınmasın ki? asla vw almam diye birşey demedim bu zamana kadar.
    opele çamur atan o arkadaş saysın bakalım opelin sorunlarını.
    ayrıca 14 senedir sorunlu denilen vectra b 2.0a biniyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.