Şimdi Ara

Opel rekord 2.0 coupe. Bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar peugeot 206 bakiyordum tesadufen su araci gordum ve bayildim cok estetik bi goruntusu var bu arac hakkinda bilgisi olan varmi ilandaki araca taktim. Adami aradim arac lpgli yururunde problem yok 35 kurus yakiyor dedi nette gezindim ama pek bi bilgiye ulasamadim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-rekord-kirmizi-boncuk-acil-satilik-89537932/detay/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamla sıkı pazarliga yaticam 4e verirse alicam beyler fanteziye kacicam ne diyosunuz gunluk kullanimimi karsilarmi acaba?

• Eloooo :((

• Araba senden 7 yaş büyük, 4'e de bırakacağını hiç sanmıyorum.
  • Oda bi yorum tabi... Kafama yatarsa 5de veririm boylesine satilmasi zor bi araca pazarlik yapmama gibi bi luksu yok

• Yaklasik 15 sene once 67 model rekord 1.8 vardi bizde. Full orjinal ve temiz otesiydi, 90 trafiğe cikisliydi yanlis hatirlamiyorsam.. Vitesi direksiyonun yanindaydi amerikan araclari gibi..

Abim herzaman hayatindaki en guzel aracin o olduğunu soyler durur.. Surus zevki, reflex ve dinamizmleri, ozellikle sesi.... Ama cok yolda kaldik onunla. Bozulur ve tamiri hem zor olur hemde parcasi olmazdi.. Simdi cok luks araclar kullaniyoruz ama Opel Rekord 67 bir başka (:

Bu araca gelicek olursak. Sana vericeği arac surme zevki ve konfordan fazlasini arama derim. 206 ariyormussun madem demekki paran var gibi git ons yonel 2000 aşşagisina bakma.. Hee paran yoksa aslinda ideal secim gibi. Broadway yada Tofastan iyidir

• Valla andrew ilandaki aracı gördünmü bilmyiorumda.. Açıkcası tüm parayı arabaya yatıracağıma. O para zor gün parası durur. Genç adamim giderlerim var ihtiyaclarim var. Gelirim çok yüksek değil. 12.000 TL'M var sıkışıp 206 almakdansa şahsen 4-5 e pazarlikla bağlayıp şu arabayı alıp max 1000 lira bayılıp tertemiz 1-2 yıl binilir hale getirmek istiyorum eğer max 40 kuruş yakarsa seve seve binerim. En azından TRde tek araç. Bu renk ve model arabayı istanbul sokaklarında görmeniz nerdeyse imkansiz. Arabayı gören aa anıl bu diyebilir :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parani piyasasi olan, her an elinden çikarabilceğin bir araca bağla bence.. Amerikan ruyasindanda uyan (:

Eğer fark edilmek istiyorsan(yani senin deyiminle aaa anıl bu) denilmesini istiyorsan; Herhangi bir aracina taktir bi abarth susturucu + Headers + Açik hava Filtresi.. :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

Parani piyasasi olan, her an elinden çikarabilceğin bir araca bağla bence.. Amerikan ruyasindanda uyan (:

Eğer fark edilmek istiyorsan(yani senin deyiminle aaa anıl bu) denilmesini istiyorsan; Herhangi bir aracina taktir bi abarth susturucu + Headers + Açik hava Filtresi.. :)))

Yapma bunu dostum ya. Ağır anti apaçiyimdir ben. Kişiliğimede ters tarzım değil. 100ü geçtiğim çok nadirdir efendi efendi gezmeyi severim trafikde. Aracı ulaşım için keyfim için rahat rahat gidebilmek için kullanıyorum. Şeklede çok önem verdiğim için ne bileyim... Bu aracı gerçekden beğendim çok kararsız kaldım. Üşenmeyecem gidecem arabayi görmeye tesst sürüşü yapıcam keyifliyse iyi duruyorsa bi 3-5 km götürüp ustaya baktırıp pazarlığa çökücem iyi fiyata verirsede alicam. En kötü 3bine gene okuturusn arabayı. Hevesim 1-2 bin tl zarardan daha değerli...

• Hevesin varsa haklisin al.. Yapmadiğin birşey için değilde, yaptiğin bir şey için pişman ol daha iyi (:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.