Şimdi Ara

Opel Mokka'ya 93.000 Lira Verilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DS5 bence de çok iyi bir seçim olur o fiyatlara. Mokka ile zaten yanyana gelecek araç değil. Biri B diğeri D segmenti.
  • Gece çok içip,sabah uyumadan direk bayiye giderseniz alinir.

Renault Captur cikti yeni ufak jip havasinda juke'un rakibi 50-52bin tl'ye dolu dizel versiyonunu alirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsaya bak 2 süspansiyon yükseltmesiyle amma değerlenmiş. Juke a kızıyodum arabayı yükseltip 10 bin tl fazla istiyolar diye opel başka bir boyuta taşımış durumu yinede 1.7 olmasının payı yüksek bu durumda.
  • İİHS'nin Small Overlap testinin en rezalet sonuclarından birini aldığını hatırlatayım. Yazık olur o kadar etmez mokka. SPO alın çok daha iyidir.
  • 1.6 DCi C sınıfı Crossover kaşkay varken niye mokka gibi araba alınırki.
  • Paran çoksa, ver parayı al Mokka'yı hocam.
  • o paraya alternatifler çok fazla asla verilmeyeceğini düşünüyorum.
  • Uzun süre binmeyi planlıyorsanız DS5 öneririm. Hem jeep havası hemde iç kalite çok iyi. Ses konusunda problem çıkarmaz. Tavsiye ederim.
  • O paraya mok gibi araba almış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonunuDusunenKahraman

O paraya mok gibi araba almış olursunuz.

+1903
  • verilmez, net.
  • o paradan daha azına mesela 78000 liraya ford kuga 1.6 benzinli full+full bir araç alabilirsiniz yada hyundai ix30 benzinliyada kia sportage mokka ya on basar tabi çok arabyala gezen biri değilseniz
  • 65 bin tl den 1 kuruş yukarı etmez .
  • Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Sonuçta aracı hemen gidip alacak değilim.Yorumlarınızı okuyup ona göre kendimce bir fikir yürütüp önümdeki seçeneklere bakacağım.Forumun amaçlarından birisi de bu.
    Ben de bir araştırma yaptım tabiki bu konuyu açmadan önce.Mesela Kuga baktım.1.6 benzinli full modelini alabilirim;doğru.Ama yakıttan bahseden olmamış.13-14 litre yakıyorum diyen var kuga için.Benzin fiyatları da malum.Arabayı gezemedikten sonra ne yapacağım ki ben?Tamam Mokka biraz pahalı olabilir fakat sonuçta araç dizel ve çoğu rakibine göre az yakıyor.Tiguan da dizel seçeneği yok mesela 2.0'den aşağı.Vergisi de malum 2.0'in.Aynı şeyi Captiva için de söyleyebiliriz.Mesela ben Captiva almayı çok isterim ama senede sadece 2 bin lirayı vergiye vermek beni üzer açıkçası.O yüzden seçeneklerim arasından çıkardım Captiva'yı.
    Benim sadece biraz hoşuma gittiği için ve dizel bir araç olduğu için düşünmeme sebep oldu Mokka.Ama bu kadar yorumu gördükten sonra da biraz daha beklemeye karar verdim.Opel'in yeni 1.6 dizel motoru gelsin.Araba ona göre vergilendirilir;hem de arkadaşın söylediği gibi daha yeni bir motor.
    Bakalım duruma göre.
    Herkese yorumları için teşekkür ediyorum.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 8 Haziran 2013; 2:27:52 >

• Acikcasi fiyat cok fazla geldi bana o butceye ikinci el 320d bakilabilir 184 luk motor ve ideal donanim bulunabilir ayrıca sifir Volvo s60 c180 veya 316i guzel tercih olabilir belki suv lar dikkatinizi cekiyor ve hoşunuza gidiyordur ama o butceyle benim tercihim premium D segmenti olurdu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

fiat ın 7 koltuklu freemont una 97 bin çok diyip yerine 93 bine o şişik corsa ya 93 bin vermek kusura bakmayın aptallıktır

Şimdi bunu yazacaktım.
  • Sanırım inceledikleriniz arasında ford c-max dizel yok. Ben bu aracı bir buçuk sene kullanan birisi olarak tavsiye ederim.
    Dizel c-maxta motor sesi hiç yok diyebilirim. Yol bozuk olursa yol sesini biraz alıyor.
    Performansı, genişliği, donanımı, sürüş konforu bence çok iyi
    Aracı incelemenizi ve test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.
  • 93.000 TL' ye Mokka Tanrı seni kutsasın. Amen
  • 1,7 MOKKA ile 1,6 180PS 4WD Otomatik KUGA Titanium paket arasında 20 bin lira fiyat farkı var. MOKKA 20 bin lira daha pahalı.
    Ayrıca 1,7 MOKKA'nın yıllık 630 TL fazla vergisi var.

Siz şimdi yakıttan ekonomi yapayım derken alışta ve vergide zaten fazlasıya batmış olacaksınız. Fiyat farkı + vergi farkı aradaki yakıt farkını en az 10 yıl karşılar sanırım. Üstelik KUGA'ya binmek varken düdük gibi MOKKA'ya bineceksiniz.
  • Navi kullanıcısına yanıt
    aracımı yeni eldim. Aracımı almadan önce mokka da seçeneklerim arasında idi.
    O kadar para vereceğime 20.000 TL daha veririm BMW ye binerim dedim.
    Ve imzamdaki aracımı aldım..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.