Şimdi Ara

Opel Mokka mı Kia Sportage mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bu iki araç arasında kaldık. Nisan sonu gibi almayı düşünüyoruz. sizin yorumlarınız nedir, her iki aracında iyi ve kotu yanlarını yazarsanız severinirim.

• 3 4 yıl sonra satarım diyorsan kia
    yok alınca en az 10 15 sene bizde kalır diyorsan opel :))
    çünkü kia daha havalı güzel duruyor ama bir opel olamaz bana göre
  • Selam,

Mokka B sınıfı bir araç, sportage c sınıfı, bence buna göre değerlendirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantekin17

Arkadaşlar, bu iki araç arasında kaldık. Nisan sonu gibi almayı düşünüyoruz. sizin yorumlarınız nedir, her iki aracında iyi ve kotu yanlarını yazarsanız severinirim.

ben de aynı durumu yaşamıştım

mokka almaya gittim çok küçük geldi o sırada insignia gördüm biraz inceledim ordan ayrılıp sportage ye bakmaya gittim dandik geldi dönüp insigniayı aldım iyikide almışım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: copland37

Selam,

Mokka B sınıfı bir araç, sportage c sınıfı, bence buna göre değerlendirin.

B sınıfı ve C sınıfı dediğiniz nedir. Ben de araştırıyorum da bilgi verebilirmisiniz.
  • Merhaba,
    Mokka emsal olarak juke, captur katogorisinde küçük suv sınıfı bir araç. Sportae ise tiguan, qashkai, ix35 le kıyaslayabileceğiniz gerek aracın iç hacmi gereksede aracın ölçüleri olarak bir üst sınıf c sınıfı bir araç
  • Kia sportage 1.6 2012 model duz vites syrdum baya. Tek kelime uzak durun derim. Aracin ici cok kalitesiz hic ozen yok. Motor bitik yokuslarda bayiliyor. Uzun yolda bile 8 litre yakiyor. Konfor ve yol tutus iyi ama koltuklari hic rahat degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.