Şimdi Ara

Opel meriva yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, piyasada 2011 2012 model merivalar 40.000TL civarlarında bulunabiliyor. Bu araçlar nasıldır? Kronik bir problemleri var mıdır? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

Merhabalar, piyasada 2011 2012 model merivalar 40.000TL civarlarında bulunabiliyor. Bu araçlar nasıldır? Kronik bir problemleri var mıdır? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

1.3 multijet motorlunun performansı zayıf biliyorum
  • 1.4 turboları çok iyidir. F/p olarak alınabilecek bir araç. İçide çok geniş.

• Bu aracı kullanan varsa bagajla ilgili bilgi verebilir mi? Bende bu tarz araba bakınıyorum bagaj önemli bir unsur benim için.Bir çocuk var bebek arabası ile birlikte valizler felan rahat sığar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pascal27

Bu aracı kullanan varsa bagajla ilgili bilgi verebilir mi? Bende bu tarz araba bakınıyorum bagaj önemli bir unsur benim için.Bir çocuk var bebek arabası ile birlikte valizler felan rahat sığar mı?

Bende aynı durumdayım :) ancak beni kronik problemler daha çok korkutuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pascal27

Bu aracı kullanan varsa bagajla ilgili bilgi verebilir mi? Bende bu tarz araba bakınıyorum bagaj önemli bir unsur benim için.Bir çocuk var bebek arabası ile birlikte valizler felan rahat sığar mı?

Bagajı bilmek için kullanmaya gerek yok, hb-sedan araçlara göre çok daha kullanışlı ve büyük bir bagajı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    13 yıl önce açıldı
    Opel Mokka Parça Yardım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.