Şimdi Ara

Opel Meriva 1.6 cosmo acil yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar ilk defa bir arac alacagim bugun 161 bin kmde 2004 model 1.6 opel meriva cosmo araba baktim. Lpg li arac kazasiz 27 bin fiyati var cift sunroof var sicze alinabilir bi aracmidir yoksa tavsiye etmezmisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Uzun degil kisa olsun istedik yakit tuketimi ve genel anlamda meriva hakkinda bilgi sahibi olmak istiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhangozde

    Merhaba arkadaslar ilk defa bir arac alacagim bugun 161 bin kmde 2004 model 1.6 opel meriva cosmo araba baktim. Lpg li arac kazasiz 27 bin fiyati var cift sunroof var sicze alinabilir bi aracmidir yoksa tavsiye etmezmisiniz?

    aynı araçtan yarı otomatik gri bi kardeşime aldık ve lpg taktırıp 2 sene kullandı sorun çıkarmadan.... en son tüm bakımlarını yaptırıp sattı aracını....debriyaj balatası değişrken beyin hata verdi ve şanzıman beyni değiştirildi.... bakımlı ve kazasız bi araç bulursan alabilirsin
  • serhangozde S kullanıcısına yanıt
    daha önce bir arkadaşa yazdığımı direk buraya kopyalayım:
    quote:

    2004 meriva aracımız var. ilk sahibiyiz. lpg ile kullanıyoruz bir sıkıntısı yok.
    Artıları
    +Gayet geniş diz mesafesi olsun bagaj hacmi olsun.
    +Ferah, yüksek bir araç. Yüksek ve dik pozisyonda oturduğunuz için bana göre uzun yolda daha rahat oluyor.
    +Bildiğim kadarıyla kronik bir arızası yok.
    +Aile aracı olduğu için fonksiyonel özellikleri var(bardaklıktır, koltukların tamamen katlanmasıdır, arka koltuk arasına kol koyma, eşya gözü ve bardaklık inen bir bölüm var.)
    bunların haricinde artı olarak ne yazabilirim aklıma gelmedi

    Eksileri
    -Araç hantal 0-100 13-14 yılda çıkar. lpg ile performansı dahada düşüyor. Yokuşlarda tıkanıyor, vites üstüne vites düşürürsünüz.
    -Malzeme kalitesi düşük. Koltuklar bana göre kazık gibi, her taraf sert plastik. Ama öyle plastikten sesler, çıkırtılar gelmiyor.
    -Yüksek olduğu için haliyle yol tutuşu kötü(pek eksi sayılmaz)
    -Devir bandı mı? denir bilmiyorum ama çok kötü. Yani 60-65 de 5. vitesde 2000 devirde. Haliyle düşük hızlarda bile her zaman motor sesini içeri fazla geliyor. Araç devamlı bağırıyor gibi
    -A sütunu (^) Bu şekil olduğu için dönüşlerde görüş alanını azda olsa azaltıyor. Aracın resimlere bakarsanız anlarsınız.

    aklıma gelenler bunlar. Araç manuel olduğu için otomatik vites konusunda bir bilgim yok. Aile aracı ama hantal bir araç. Biraz yaşlı işi bence. Eğer ucuz yollu olsun, sorun çıkarmasın ikide bir, maksat ailemle sıkıntı yaşamadan ferah ferah giderim, performansı çok önemli değil diyorsanız tercih edilebilir.

    yakıt tüketimi -manuel- için konuşmak gerekirse, şehir içi(ankara) tüketimi 25 kuruşu geçmez. 10-12 lt yakar.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nissan note 1.2 tekna yardim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.