ya ben aslında ınsıgnıa düşünüyorum ama turbo olayında çok problem yaşadığını öğrendim...ve bakımı da baya pahalı oluyormuş...passatta da 1.4 motor 1500 kg arabayı kaldırırmı diye düşünüyorum benim için arabanın seriliği yokuşları tırmanması önemli...açıkcası opelin bana sorun çıkarmasından korkuyorum..
Passat'ın bakımı çok ucuz sanki. Turbo sorunu olduğunu nerden okudunuz bilmiyorum ama bana pek inandırıcı gelmedi. Size değil lafım ama o size söyleyen sallamış biraz.
Her iki aracı da kullandım.
Passatın dizelini, İnsignianın benzinlisini.
İnsignianın kokpiti benim çok hoşuma gidiyor.
180 beygir olan bir İnsignianın da deli gibi bir performansı olur, ama yakıtı da içer.
Yakıt sorun değilse, öncelik sportif görünümlü ve performans odaklı bir sedan ise benim tercihim İnsignia yönünde olurdu.
Bence İnsignianın en önemli dezavantajı D sınıfı bir araca göre oldukça dar olan diz mesafesi.
Bu yüzden öncelik konfor ise Passat tercih edilmeli, bunun dışında Passatın içinde konfora yönelik her türlü detay düşünülmüş, konfor konusunda bence D sınıfı arabalar arasında Passat en iyilerinden biri, belki de en iyisi.
İnsignianın da konforlu bir araç olduğunu düşünüyorum, ama Passat kadar değil.
Sonuçta bu araçların hangisi alınırsa alınsın pişman olunmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
wv al geçen f43o yol vermiyodu passata passat makas ata ata f43o 'u geçti sonra da veyronu sağladı canavar resmen canavar.(veyronda geçilmek istemiyodu yol vermedi passat ondan sağlamak zorunda kaldı)
Ne passatmış mübarek sanki uçuyor
ya ama ınsıgnıa iç ve dış dizaynıyla motor seçenekleriyle yeni çıkan güzel bi araba.. ve çıkalı daha 1-1.5 sene olmasına rağmen çok düşük kilometrelerde bi çok satılık araç var bunun nedeni ne sizce?bi adam niye satar 3-5 bin km.de arabayı?
quote:
Orijinalden alıntı: m@t@dor
ya ama ınsıgnıa iç ve dış dizaynıyla motor seçenekleriyle yeni çıkan güzel bi araba.. ve çıkalı daha 1-1.5 sene olmasına rağmen çok düşük kilometrelerde bi çok satılık araç var bunun nedeni ne sizce?bi adam niye satar 3-5 bin km.de arabayı?
Herkesin kendine göre sebepleri olabiliyor.Çoğu kişi yakıt tüketiminden dolayı satıyor fakat 180bg araba yani kaçarken iyi yakarken kötü oluyor millete.Ben de 2.0T insigniamı 9 ay sonra sattım benzinle alakası yoktu nakite ihtiyacım oldu ondan sattım.Ayrıca kendi fikrimi belirteyim, marka imajını katmazsak passat'ın insigniaya herhangi bir üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
wv al geçen f43o yol vermiyodu passata passat makas ata ata f43o 'u geçti sonra da veyronu sağladı canavar resmen canavar.(veyronda geçilmek istemiyodu yol vermedi passat ondan sağlamak zorunda kaldı)
nasıl insanlar var forumda ya
amacın ne senin neye yarıyorsun sen ?
daha sportif duygulara hitab eden bir Insignia, daha konforlu ve ağırbaşlı bir Passat ...
Siz beklentilerinizi yazmazsanız pek okumaya değer bir cevap alamayacaksınız.
Benim kardeşim de yurt dışında full dizel 160 hp İnsignia Cosmo aldı. Kayınpederinin de 2007 Passat TDİ+DSG'si var. İnsignia, Passat'tan daha üstün dedi bana...
şimdi alacaksan insignia olabilir,seneye Passat ortalığı süpürecek insignianın 1 senesi kaldı,kaldı ki 5 senelik Passat hala daha çok satıyor insigniadan
quote:
Orijinalden alıntı: CanM
quote:
Orijinalden alıntı: m@t@dor
Herkesin kendine göre sebepleri olabiliyor.Çoğu kişi yakıt tüketiminden dolayı satıyor fakat 180bg araba yani kaçarken iyi yakarken kötü oluyor millete.Ben de 2.0T insigniamı 9 ay sonra sattım benzinle alakası yoktu nakite ihtiyacım oldu ondan sattım.Ayrıca kendi fikrimi belirteyim, marka imajını katmazsak passat'ın insigniaya herhangi bir üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum.
Ne kadar zararla sattınız aracınızı,merak ettim de.
insegnia
burda taksiciler artık passat kullanıyor. Tabiki insignia 180 hp 1.6 cosmo
sağ ayağına hakim olamayacaksan passat al güzel kardeşim
Passat yanımdan geçerken içimden güzel araba diyorum. Insıgnia geçerken bu nasıl araba ya deyip tekrar bakıyorum Arka kısmı hoşuma gidiyor galiba
Passat efsane bir isim olduğundan 2. elinde problem yaşanmaz.İgnisia'nın 2. eli olsa tartışmasız ignisia ama halkımızın passat ile olan duygusal bağından ötürü Passat demek mecburiyetindeyim.
insignianın iç mekanı passattan hem güzel hemde daha kaliteli