|
Opel Frontera, elektrikli ve hibrit seçenekleriyle Türkiye'de satışa sunuldu
-
-
fiat fiorino ya benziyor. Bu ne biçim tasarım, bu ne biçim fiyat.
-
wltp 305 demezler mi bide opel mi almayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
44kw müthiş bir rakam, kış günü mahallede en az bir tur atarsınız.
_____________________________ -
Elektriklinin torku 130 nm gibi dir değer görmüştüm, performans verileri de çok iyi değil, batarya da küçük. Ha şehir içi iş görür ama sadece şehir içi kullanacaksam da Corsa-E alırım manasız.
E hibirite gelsen o paraya C4 var alt yapısı daha iyi donanımları daha iyi.
Alternatif örnekleri de Stellantis’ten verdim yoksa başka markalarda dünya kadar şey sayılır.
Sonuç olarak nereye konumlanmaya çalışmış ben anlamadım.
Elektrik 1 milyon, hibrit 1450 falan olsa bi bakmaya giderdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Logo olmasa Citroen derim. Opel'in geldiği durum rezalet ötesi. Bu dandik araca istedikleri fiyata bak . Yakın fiyatlara Tesla var yahu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hybrid versiyon biraz pahalı kalmış, ben edition donanım için 1.5 milyon bandı bekliyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Menzil ve kalitesine bakılmazsa elektrikli versiyon eh işte. Hibrit çok pahalı, utanmasalar Mokka ve Astra'dan pahalı satacaklar. Geniş iç mekan dışında altyapısı nedeniyle ucuz fiyatlı bir model olması gerekiyordu ama olamamış.
Citröen C3 / C3 Aircross'un fiyatları da sigorta sitesinde belli, Fiat Grande Panda kaldı geriye o da çok ucuz olmayacaktır. BYD Dolphin bunların yanında baya iyi kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 15 Mayıs 2025; 23:14:29 >_____________________________ -
0-100 12 sn elektrik? 1.0 sce ??
-
-
Ölü doğmuş, 113 beygir kağnı gibi arabaya 1.3 milyon nedir, akıllarını peynir ekmekle yemişler.
_____________________________ Gigabyte RX 7700XT Gaming OC 12G - AMD Ryzen 5 7500F - 16 GB DDR5 XPG Lancer 5600 MHz -
Hibrit gs 1.5 civarı olsaydı belki dikkat çekici olabilirdi.
Hibrit c4 ün 1830 liste fiyatı var.
Ne elektriklisi ne de hibriti şu fiyatlarla mantıklı değil bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hibrit fiyatı olmamış, elektriklinin de menzili düşük. İçi boydan boya plastik araca bu kadar para bayılmam. Trim sesi de alır bu. Gelmese de olurmuş.
-
Hybrid full hybrid mi acaba? Honda toyota gibi? ne kadar yakar acaba? full depo ile menzili ne kadar olur? araç yapıyorlar hiç bir bilgi yok
_____________________________ -
Benim anladığım kadarıyla bu arabalar sadece "getirdik" diyebilmek için satışa konuluyor.
_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF -
elektrikli 1.1 milyon olsa 2. araç olarak baya iş görürdü.
-
Hafif hibrit. Elektrik motoru içten yanmalı motora destek olup tüketim ve emisyonu azaltıyor. Toyota'da olduğu gibi tek başına aracı 50 km götüremiyor. Ortalama yakıt tüketimi fabrika verisine göre 5,3 lt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yc#1 -- 16 Mayıs 2025; 17:07:23 >
-
-
Bugün incelemeye gittim. Öncelikle iç hacmi Crossland ayarında. Bagajı bir tık büyümüş gibi geldi.
2007-2015-2022 model Corsa ve 2020 crossland kullanıcısı olarak her yeni modelde arabanın dış kalitesi düşüyor. Bunda da öyle olmuş.3-5 sene sonra belki daha da düşecek kalite.
Hybrid versiyonu pahalı çıktı. Mağazadaki arkadaşta beklentilerinden yüksek çıktığını söyledi.
Elektrikli versiyonda 250.000 tl sıfır faiz 12 ay ödeme seçeneği var ama keşke pil kuvveti bu kadar az olmasaydı. En az bir 400 km menzil olsaydı keşke.
Test sürüşü için araç henüz hazır olmadığından yapamadım.
Ciddi olarak gelmesini beklediğim ve almayı düşündüğüm bu araçtan vazgeçtim şimdilik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
44kw müthiş bir rakam, kış günü mahallede en az bir tur atarsınız. |
|
Hibrit fiyatı olmamış, elektriklinin de menzili düşük. İçi boydan boya plastik araca bu kadar para bayılmam. Trim sesi de alır bu. Gelmese de olurmuş.
|
Benzer içerikler
- whatsapp nasıl silinir
- instagram istek attığım kişileri görme
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- ingilizce çeviri sesli
- instagram takipçi hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt