Bildirim
OPEL'E MAIL ATACAĞIM AMA NASIL?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sikayetvar.com a yaz ordan ilgileniyorlar ayrica opele her atilan maille ilgilenip yakin bayii araciligiyla cevap veriyorlar . Bizim bir garanti sorunumuz vardi 3 mail attim 3un de de aradilar .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GM Türkiye Ltd. Şti.'nin mail adresi: opel.turkey@gm-customercare.com
quote:
Orijinalden alıntı: TeQuiLaS
Çok sağ ol hocam şimdi buraya atıyorum maili inşallah dönerler bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: Beamer
quote:
Çok sağ ol hocam şimdi buraya atıyorum maili inşallah dönerler bana.
Rica ederim dostum. Ben yakın zaman önce mail attım hemen 1 gün sonra dönüş yaptılar ama çözüm odaklı yaklaşmadılar olaya.
Her ne kadar aracımı alırken Opelin müşteri dostu bir firma olmadığını bilsem de yine de tercihim değişmedi
Senin aracın ile sıkıntıların büyük. Umarım senin sorunlarına çözüm bulurlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Çok sağ ol hocam şimdi buraya atıyorum maili inşallah dönerler bana.
Rica ederim dostum. Ben yakın zaman önce mail attım hemen 1 gün sonra dönüş yaptılar ama çözüm odaklı yaklaşmadılar olaya.
Her ne kadar aracımı alırken Opelin müşteri dostu bir firma olmadığını bilsem de yine de tercihim değişmedi
Senin aracın ile sıkıntıların büyük. Umarım senin sorunlarına çözüm bulurlar.
Mailde avukatla temas halinde olduğumu ama GM gibi büyük bir firmaya güvendiğim için şimdilik onlardan yapıcı bir öneri, bir çözüm beklediğimi söyledim.
O şekilde yaklaşmazlarsa yapacak bir şey yok yargı yoluna başvurmaktan başka.
9 aylık Astra sahipliğimde 1-2-3 değil tam 9 tane sorun yazdım mailde.
Bir de 70km/h'dan sonra ıslık şeklinde rüzgar sesi de almaya başladı araç sol taraftan, daha onun için servise götürmedim ama mailde belirttim bildiğiniz 75-80'le falan giderken "fiuuuuuu" diye ses geliyor. cam falan açık sandım valla100-120'den sonra normalde 75'le giderken de rüzgar sesi alması normal değil, önceden yoktu zaten. Sizin araçta da yoktur eminim.
-
Sat kurtul o araci
Dostum benim araç henüz 1 aylık ve 600 km'de. Şuan senin aracında olan sorunların hiçbiri yok. İlerleyen dönemde olur mu olmaz mı bilemiyorum. İnşallah olmaz
Önceki aracım focusu 2009 da sıfır almıştım. Canımı sıkan hiç bir sıkıntısı olmadı 3 sene boyunca. Kaliteli bir aracın zaten normal şartlar altında ilk 3-4 senede sahibine sorun yaşatmaması lazım.
Opel TR'nin senin aracı enine boyuna inceleyip sorunların fabrikasyondan kaynaklanıp kaynaklanmadığını tespit etmesi lazım. Buna yanaşmayacaklarını düşünüyorum. Bu durumda dediğin gibi iyi bir avukatla esaslı bir dava açmaktan başka çaren kalmayacak. İnşallah kolay bir şekilde hallolur..
quote:
Arkadaşlar aracımın sorunlarıyla ilgili Opel'e mail atacağım ancak 800 karakter sınırı koymuşlar sanki tweet atıyoruz.
Normal olarak sığmıyor, başka nasıl ulaşabilirim Opel'e? Word'e yazsam faks mı çeksem sonrasında ? Yoksa direk müşteri hizmetlerini mi arayayım hafta içi bir gün?
Geçmiş olsun sorununuz nedir -
quote:
Orijinalden alıntı: orgozgur
quote:
Arkadaşlar aracımın sorunlarıyla ilgili Opel'e mail atacağım ancak 800 karakter sınırı koymuşlar sanki tweet atıyoruz.
Normal olarak sığmıyor, başka nasıl ulaşabilirim Opel'e? Word'e yazsam faks mı çeksem sonrasında ? Yoksa direk müşteri hizmetlerini mi arayayım hafta içi bir gün?
Geçmiş olsun sorununuz nedir
Mailden bir bölümü Paste ediyim direk;
......
1- Arabayı aldığımın ertesi günü silecek su sıçratmadı, servise götürdüm sigortaları değişti.
2- 2 ay civarı sonra, frene bastığımda direksiyonda titreme başladı, servise götürdüm, fren diskleri törpülendi.
3- Yolda giderken “motor suyu az kaldı” uyarısı verdi, servise götürdüm komple termostat sistemi ve motor suyu sensörü değişti. Motor suyu kaçırıyormuş.
4- Araç sağa çekmeye başladı, rot başları değişti, baskı balatası değişti(3000km)
5- Frene basınca titreme tekrar başladı, servise götürdüm bu sefer fren diskleri değişti.
6- 10.000km’de direksiyonu soyulmaya başladı ve bununla beraber ön konsolda gıcırtılar başladı, servise götürdüm, direksiyonu değişti, konsol civataları sıkıldı ama sesler geçmiş değil.
7- Frene basınca titreme tekrar başladı, 1 kez törpülenen, 1 kez değişen fren disklerim tekrar değişti.
8- 70-75 km/h süratten sonra sol taraftan ıslık şeklinde rüzgar sesi var, 100-120km/h süratten sonra olsa normal karşılarım ancak daha önce yoktu, şimdi oldu demek ki normal değil. Henüz servise gidilmedi.
9- Tümseklerde-bozuk yolda sol ön taraftan “çat-çut” sesler geliyor, serviste “rastlanmadı” denildi, var ancak ısrar etmedim, çünkü ben sıfır aldığım araçla dakika başı servise gitmekten inanın yoruldum.
.....
-
quote:
quote:
quote:
......
1- Arabayı aldığımın ertesi günü silecek su sıçratmadı, servise götürdüm sigortaları değişti.
2- 2 ay civarı sonra, frene bastığımda direksiyonda titreme başladı, servise götürdüm, fren diskleri törpülendi.
3- Yolda giderken “motor suyu az kaldı” uyarısı verdi, servise götürdüm komple termostat sistemi ve motor suyu sensörü değişti. Motor suyu kaçırıyormuş.
4- Araç sağa çekmeye başladı, rot başları değişti, baskı balatası değişti(3000km)
5- Frene basınca titreme tekrar başladı, servise götürdüm bu sefer fren diskleri değişti.
6- 10.000km’de direksiyonu soyulmaya başladı ve bununla beraber ön konsolda gıcırtılar başladı, servise götürdüm, direksiyonu değişti, konsol civataları sıkıldı ama sesler geçmiş değil.
7- Frene basınca titreme tekrar başladı, 1 kez törpülenen, 1 kez değişen fren disklerim tekrar değişti.
8- 70-75 km/h süratten sonra sol taraftan ıslık şeklinde rüzgar sesi var, 100-120km/h süratten sonra olsa normal karşılarım ancak daha önce yoktu, şimdi oldu demek ki normal değil. Henüz servise gidilmedi.
9- Tümseklerde-bozuk yolda sol ön taraftan “çat-çut” sesler geliyor, serviste “rastlanmadı” denildi, var ancak ısrar etmedim, çünkü ben sıfır aldığım araçla dakika başı servise gitmekten inanın yoruldum.
.....
Aklıma ne geldi bak:
"Almandan şaşmayacaksın."
Geçmiş olsun umarım şikayetlerinize çözüm bulabilirsiniz.
-
Opel in hangi medeli bu arada.
Birde hakikatten şansızlık sizinki.Ben2.5 yıl 20 bin deyim.İnsignia bir tek sağa çekme oldu onuda servis çözdü.Onun dışında ekstra herhangi bir problem olmadı. -
Yanlış anlamayın ama servis tüm problemlerinizi çözmüş zaten. Mailinize ne cevap verilmesini bekliyorsunuz?
Bizim gibi sat kurtul mu diyecekler?
quote:
quote:
quote:
......
.....
astra J midir araç
Gercekten geçmiş olsun çok can sıkıcı şeyler işini gücünü birakip serviste iş bilmezleri ikna etmeye çalişmak ..
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilker67
Yanlış anlamayın ama servis tüm problemlerinizi çözmüş zaten. Mailinize ne cevap verilmesini bekliyorsunuz?
Tüm problemlerin çözülmesi yetmiyor şahsen bana. Mailime cevap gelsin diye illa bozuk arabaya mı binmem lazım? Benim her işim arabayla, her gün kullanıyorum. Fren diskleri bozuk şekilde mi kullanayım? Motor suyu akıtır şekilde mi kullanayım? Direksiyon eriyip yok oluncaya kadar soyulmasını mı bekleyeyim ? vs vs.
Sat-kurtul diyorsunuz ben nasıl satacağım bu arabayı? Siz alıcı olsanız Opel Servisinde sorgulatsanız ve bunları görseniz bu arabayı alır mısınız? Alırım diyorsanız hemen satayım size, derhal, pazartesi günü işlemleri halledelim?
Sorunlar çözüldü, bitti öyle mi yani? Araç fabrikasyon olarak hatalı çıkmış, sorunlu bir araç. Şimdiye kadar olanlar bunu gösteriyor. Ben aracımın geri alınmasını ve paramın iade edilmesini istiyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ilker67
Tüm problemlerin çözülmesi yetmiyor şahsen bana. Mailime cevap gelsin diye illa bozuk arabaya mı binmem lazım? Benim her işim arabayla, her gün kullanıyorum. Fren diskleri bozuk şekilde mi kullanayım? Motor suyu akıtır şekilde mi kullanayım? Direksiyon eriyip yok oluncaya kadar soyulmasını mı bekleyeyim ? vs vs.
Sat-kurtul diyorsunuz ben nasıl satacağım bu arabayı? Siz alıcı olsanız Opel Servisinde sorgulatsanız ve bunları görseniz bu arabayı alır mısınız? Alırım diyorsanız hemen satayım size, derhal, pazartesi günü işlemleri halledelim?
Sorunlar çözüldü, bitti öyle mi yani? Araç fabrikasyon olarak hatalı çıkmış, sorunlu bir araç. Şimdiye kadar olanlar bunu gösteriyor. Ben aracımın geri alınmasını ve paramın iade edilmesini istiyorum.
Dostum bu tür problemlerle karşılaşan birçok müşteri oldu şimdiye kadar. Daha kimsenin ne arabasının değiştirildiğini, ne de parasının geri iade edildiğini duydum. Muhtemelen sende de benzer bir durum olacak...
-
quote:
quote:
quote:
......
.....
Öncelikle geçmiş olsun.
Yaklaşık 2 senedir tüketici davasıyla uğraşan biri olarak söylemek isterim ki, bu sorunlarınızı mahkemeye taşımanız aleyhinize gerçekleşebilir!
Maddeler halinde sorunlarınızdan bahsetmişsiniz. Her seferinde tek tek servise gitmek hoş bir durum olmasa da, firma sattığı aracı garanti kapsamına alarak sorunların her dafesında giderilmesi için bir çaba sarf etmiş. Fren'e bastığınız da oluşan titreşim olayı her çözüm sonrasın da tekrar karşınıza çıkmış olsa da, ona da çözüm üretmeye çalışmışlar.
Siz bu olayı mahkeme'ye taşımak istediğiniz de, öncelikli iş bilirkişi tutacaksınız ve rapor alacaksınız. O rapora dayanarak, Opel Türkiye'ye ve Servis&Bayi'ye para iadesi veya araç değişimi için dava açacaksınız. Daha sonra mahkeme ilk bilirkişi raporunuzun haricin de bir rapor daha almak üzere bilirkişi atayacak. O bilirkişi de aracınızı inceleyecek, raporu hazırlayıp mahkeme'ye sunacak. Mahkemenin atadığı bilirkişi, maddeler halinde belirttiğiniz sorunların anladığım kadarı ile bir veya iki tanesini görecek. O da frene bastığınız da direksiyon da artan titreşim. Bu olay kullanıcı hatasına dayatılabilir! Diğer ıslık sorunu daha sonra oluşmuş ise, zaten o sorun da giderilir. Burada önemli olan şudur, firma kusurları kabul etmiş ve çözüm üretmiş. Veya üretmeye çalışmış. Orta da sizi sorunlarıyla bırakacak bir durum söz konusu olmamış. Eğer bu sorunlarınızla hiç ilgilenmemeleri durumu söz konusu olsaydı. Aracınızı o haliyle bilirkişi raporuna sunar, lehinize bir durum gerçekleştirebilirdiniz.
Kısacası bunları şu amaçla yazdım: Bir öfkeyle tüketici davası açmayın ve zararlı çıkmayın demek istedim. Firma size zaten çözüm üretmeye çalışmış her seferinde. Unutulmamalı tüketici davaları 1.5 seneden aşağı bir sürede sonuçlanmıyor. Eliniz de gerçekten sağlam kanıtlar olmalı. Islık sesi haricin de, direksiyon da oluşan titreme ve oluşan tıkırtılar kullanıcı hatası olarak gösterilebilir. Bu sebeple sizin zarar etmeden bu işi çözebilmeniz için, ilk etapta direk mehkemeye taşımak yerine, bu olayı ilk önce tüketici dernekleri ile görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır. Bu olaylar sürerken, aracınızı servise götürdüğün de baskınlığınızı artırın, biraz sert tavır yapın. Daha fazla ısrarcı olun.
Saygılarımla.
-
quote:
quote:
quote:
......
.....
Öncelikle geçmiş olsun aynı sorun benim başımda da var yani dava kardeşi sayılabiliriz. Gerçi benimki biraz daha kötü (tsi motor rektefiyelik oldu konsunu görmüşsünüzdür).
Sıfır araçta bu sıkıntıların olması geçekten insanın canını sıkıyor. Fakat size önerim aracınızdaki gıcırtıyı, tıkırtıyı unutmanız. Benim tiguanda da 1 sene olmadan kapılar gıcırdamaya sunroof ses vermeye başladı. Sonra biraz da kendi becerimle hallettim (yağladım silikon sprey sıktım halloldu). Tam mutlu mutlu seslerden kurtuldum derken motor gitti. Neyse tekrar sizin konunuza dönersek bu gıcırdamalardan mahkeme kazanamazsınız. Ama iş emirlerinizi kaybetmediyseniz (serviste verilen raporlar) sizde ise 1,2,3,4,5,7 sorunlardan mahkeme kazanabilirsiniz. Ama sunu kafanıza koyun mahkeme açarsanız en az 4 ay sürer. Bu sürede aracınızı kullanabilirsiniz fakat kaza yaparsanız aracınızı değiştirmezler, değiştirseler bile sizden fark alırlar. Forumda söylenenleri OKUYUN AMA UYGULAMAYIN.Sorun soruşturun gidin ustaya sorun avukata sorun. Sonuçta sorun sizin insanlar bilgisayar başından atmayı sever.Adamın opele gıcığı vardır sat kurtul der sizin zararınız onun için önemli değildir, sonra mahkeme 2 sene sürer derler sizi soğuturlar. Demem o ki aracınızı mahkeme you ile değiştirme imkanınız var fakat size önerim bütün artıları eksileri düşünmeniz. Ayrıca internete ayıplı araç iade yazarsanız bu konuda açılan ve kazanılmış davaları görürsünüz. Bence sizin tam olarak çözülememiş bir titreme sorununuz var bundan yola çıkarak kazanabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X