Şimdi Ara

E posta hesaplarıma girildiğini nasıl anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hotmail ve gmail e posta sayfama şifremin kırılarak girildiğini nasıl anlayabilirim. Bazı yüklenen eklentilerle bu sayfalara en son girilen zamanın görüntülenebildiğini duymuştum. Bu konuda yardım alabilirmiyim. Teşekkürler

• Eklenti harici,

giren kişi sadece okunmuş emailleri okuyor ve çıkıyorsa zor gibi geliyor bana

ancak msn açıkken hesaba login olursa o sırada msn logout oluyor diye biliyorum.
  • e-posta adreslerine giridiğinden şüpheleniyorsan bence şifrelerini değiştirmen en mantıklısı. şifreni en az sekiz haneli, harf, sayı ve "!'^$½%&/" tarzı karakterlerler kullanarak oluşturusan e posta şifrenin tekrardan kırılmasını ve senin dışında kullanılmasını engellemiş olursun.
  • cevaplar için çok teşekkürler. zaten şifremi sık sık değiştiriyorum. sadece arkadaşım daha önce internetten indirilen bir programla eklenti yoluyla hotmail ve gmail de son online zamanının görüntülendiğini söyledi. ama programı ve hangi sayfadan indirildiğini hatırlayamıyor. belki böyle bir şeyle karşılaşan olmuştur.
  • eklentiye gerek yok gmail kullanıyorsan aşağıda en son ne zaman girildiği yazar.Resimde koydum.

E posta hesaplarıma girildiğini nasıl anlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 22 Aralık 2010; 13:30:41 >
  • comm, çok teşekkürler. gmaili yeni kullanmaya başladım. gördüm son zamanı bildiriyor. Hotmail hesabımda henüz başaramadım. internette de böyle bir şeye rastlamadım. Hotmail için bir eklenti yüklenince gösteriyormuş .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.