Bildirim
E posta hesaplarıma girildiğini nasıl anlarım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Eklenti harici,
giren kişi sadece okunmuş emailleri okuyor ve çıkıyorsa zor gibi geliyor bana
ancak msn açıkken hesaba login olursa o sırada msn logout oluyor diye biliyorum. -
e-posta adreslerine giridiğinden şüpheleniyorsan bence şifrelerini değiştirmen en mantıklısı. şifreni en az sekiz haneli, harf, sayı ve "!'^$½%&/" tarzı karakterlerler kullanarak oluşturusan e posta şifrenin tekrardan kırılmasını ve senin dışında kullanılmasını engellemiş olursun. -
cevaplar için çok teşekkürler. zaten şifremi sık sık değiştiriyorum. sadece arkadaşım daha önce internetten indirilen bir programla eklenti yoluyla hotmail ve gmail de son online zamanının görüntülendiğini söyledi. ama programı ve hangi sayfadan indirildiğini hatırlayamıyor. belki böyle bir şeyle karşılaşan olmuştur. -
eklentiye gerek yok gmail kullanıyorsan aşağıda en son ne zaman girildiği yazar.Resimde koydum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 22 Aralık 2010; 13:30:41 > -
comm, çok teşekkürler. gmaili yeni kullanmaya başladım. gördüm son zamanı bildiriyor. Hotmail hesabımda henüz başaramadım. internette de böyle bir şeye rastlamadım. Hotmail için bir eklenti yüklenince gösteriyormuş .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X