Şimdi Ara

Opel Corsa, Renault Twingo ve Ford Ka üçlüsü arasında kalıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşündüğüm bütçe aralığında bu üç marka var, opel corsa 2005 model bulma şansımda oluyor. İlk arabam olacak hayırlısıyla, haftasonları yoğun kullanırım büyük ihtimalle.Yılda iki kez olsun 300 km uzunlukta yola çıkabilirim en fazla. Bu üç modelden hangisi beni daha çok idare edebilir, sorun çıkarsa eğer parça konusunda hangisi daha hesaplı olur?

• opel yada forda bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeye göre aradığım araçlar sizinkine benziyor, hatta ben de konu açacaktım.

Şuan benim kafamda sadece Corsa ve Clio var. Aile ile kullanacağım için tek kapı biraz zor olur o yüzden Ka ve Twingoyu üzülerek eledim ben. Clio neden düşünmediniz ? Birde Corsa dedikleriniz van çıkmaları mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Bütçeye göre aradığım araçlar sizinkine benziyor, hatta ben de konu açacaktım.

Şuan benim kafamda sadece Corsa ve Clio var. Aile ile kullanacağım için tek kapı biraz zor olur o yüzden Ka ve Twingoyu üzülerek eledim ben. Clio neden düşünmediniz ? Birde Corsa dedikleriniz van çıkmaları mı ?

Arabadan çokta anlamıyorum açıkçası hatchback tarzı arabalar hoşuma gidiyor, mesela şu linkteki corsahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-memurdan-opel-corsa-1.3-cdti-dizel-km-de-17-kurus-202274896/detay
    Clio derseniz bilmiyorum hiç aklıma gelmedi, parça sıkıntısı da yaşatmaz büyük ihtimalle ama kararsızım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 31 Mayıs 2015; 14:59:30 >

• İlandaki corsa van kategorisine girer. Her yıl muayene zorunluluğu var. Hız limit yasağı var.

• 11 e alacağın corsa vandan hayır bekleme. İlla 5 k olacaksa fiat brava bak canavar gibidir. 3 k dersen fiat bravo bak. Az yaksin dersen twingo al ustu acilanlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

11 e alacağın corsa vandan hayır bekleme. İlla 5 k olacaksa fiat brava bak canavar gibidir. 3 k dersen fiat bravo bak. Az yaksin dersen twingo al ustu acilanlardan.

Hocam limiti biraz daha çıkarta bilirim, linktekini örnek olarak gösterdim, fiat bravoya bakayım ama tasarım olarak twingo benim için biraz daha hoş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford ka vs Twingo
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiat palio van niye bakmadınız acaba?
    Fiat palio yedek parça sıkıntısı da yaşatmaz. Heryerde bulunuyor ve ucuz
    Bütçeyi yükseltecekseniz 5 kapılı olanlarına bakmanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Fiat palio van niye bakmadınız acaba?
    Fiat palio yedek parça sıkıntısı da yaşatmaz. Heryerde bulunuyor ve ucuz
    Bütçeyi yükseltecekseniz 5 kapılı olanlarına bakmanızı öneririm

Hocam aklıma gelmişken üsteki arabanın arka koltuklar sonradan mı eklenmiş oluyor? Yani orjinali öyle değil sonradan koyuyorlar değil mi?
  • Arkadaşım Twingo'nun parçalarını bulmakta çok zorlandı. Alt takım vb... Ford Ka da artık eskisi gibi talep görmediğinden parça sorunu yaşatır.

• Twingo baya sempatik bana göre, opel corsa ise bütçeme uygun gözüksede ilerde sorun çıkartsa parçaları maliyetli olabilir diye düşünüyorum diğer araçlardan. Çıkma mıkma o tarz mı halledilir bilmiyorum, istanbul gibi bir yerde twingo parçaları bulmak zor olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHw

http://ismailterzi.com/2014/06/05/benim-bebegim-ford-ka/ adam bayağı övmüş

Hocam gördüm ama parça sıkıntısı olursa kötü, kaldı ki ford ka kullanıcısı fazla değil sonra bizi üzmesin.
  • ticari mantıkla arabaya yaklaşmak çok mantıklı değil.. ya garantici olup sıradan yaşarsın tofaş-fiat vs. yada risk edersin max 12-13 bin liralık araba kimseyi iflasa sürüklemez.. pert olmuş araba bile 5 bin ederken.. düşünkü adamlar sıfır citroen-peugeot yada 2.0 ve üzeri araç alıyorlar bir senede 15-20 bin kayıp vergisi kaskosu onlarda hariç..böyle bak olaya..çalışabilecek yaştaysan para kazanabilirim diye kendine güveniyorsan azıcık risk her daim iyidir keyfi ve sana vereceği özgüven her zaman sana kar kalır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.