Arkadaşlar 20.000-23.000 arası araç bakıyorum, mutlaka otomatik olmalı, yılı yüksek ve km si az olmalı, sizden tavsiye isteyip uğraştırmıycam o kadar,, ben bu doğrultuda 5-6 araç buldum, corsa harici diğer araçları biliyorum ama corsa kafamı karıştırıyor.
2 tane 2004, 1 tane 2006 model buldum Corsa Enjoy easytronic, kafama takılansa ben bi ara Corsa'ların sürekli direksiyon kutularında problem çıktığını okumuştum forumda, hemen herkes bu sorunu yaşamıştı, korkumda bu yönde, acaba bu sorunu yaşayanlar, yada Corsa nın bu sorunlu serisi hangi yıldı? Hangi yıldan sonra düzeltildi bu sorun?
Bilgisi olan varmı?
Corsa olmazsa, Ford Fiesta veya W. Polo bakıcam.
Ben Corsa ya da Polo önerebilim kendi deneyimlerimle. Eşim 2000 model Corsa kulanıyor. 120 bin km oldu. Daha tık demedi. Eminim bir o kadar daha rahat rahat gider. Normal bakımları dışında hçbir masrafı olmadı bu zaman kadar. Kuzenim Polo'yla sorunsuz 3oo bin km'yi devirdi. O da aynı şekilde hiçbir problem çıkarmadan rahatlıkla satıldı.
2006 larda direksiyon kutusu problemi çözümlendi 2006 lara bakabilirsiniz
corsa güzel araba ama polo varken corsa dşünmem ben ikisini de kullan derim sana teknik sorunları hakkında bilgim yok kuzenimde corsa 1.2 enjoy eastronıc var o tarz bi sorun çıkarmadı ama bence polo daha güzel ve daha kaliteli.. corsalarda ses yalıtım sorunu da var bu arada araba içeri sınıfındaki diğer araçlara göre çok ses alıo.. bende de 2005 model fiesta vardı çok güzel araba ama bence polo hepsinden daha iyi..
tabiki ford derim..adı üstünde FORD ben henüz fiestadan yakınan bir kişi duymadımarkadşımda war.tık demedi daha.sadece bozuk yollardan dolayı biraz tıkırtı var o kadar.kalbi ise saat gibi
dürüst olmak gerekirse 1-polo 2-corsa 3-fiesta sıralama budur ama polo yedek parçada rakiplerinden biraz daha pahalı ve ikinci eldede fiyat yüksek o nedenle corsa ödüllü motoruyla iyi bir seçenek oluşturuyor bence fiestaya ısınamadım ben belki ondan uzak duruyorum ama onuda es geçmeyin derim
merabalar...ben bir 2001 model corsa 1.4 elegance kullanıcısı olarak şunu sölleyeyim.corsa gerçekten sorunsuz bir araç.aldiğinizda pişman olmassınız.tek sorunu içeriye diğer araçalardan daha fazla ses alması.ben bu aracın karda gidişine hayranım açikçasibabamın aracı vectra kar yağdiği zaman benim arabayı kullanıyo