Şimdi Ara

OPEL CORSA 1.3 CDTİ YAKIT PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu doğru yeremi açtım veya bu konu forumda konuşuldumu bilmiyorum.

Saatlerce google dan arattırdım bu konu hakkında herhangi birşey yazılmamış bende bununla ilgili bir konu açmayı düşündüm.

OPEL CORSA 1.3 CDTİ var yaklaşık altı ay önce aldım araç son 4 aydır aşırı yakıt tüketmeye başladı. Km'de 33 krş yakıyor. Bir sorun oldugunu düşünerek ustaya gittim. Araçta EGR sorunu var dediler, Ancak bir kaç kişi daha baktı sonra daha sonra egr nin bozuk olmadıgı Hava akış metresinde sorun oldugu söylendi. Araçta hava akış metre değişmeden önce ciddi bir çekiş problemi vardı ve akışmetre değiştikten sonra araç ciddi bir ivmelenme kazandı. Ancak yakıt hala aynı 30 veya 33 kuruşlarda geziniyor sürekli.

Aracı daha sonra makinaya soktuk makinanın söyledigine göre Hava basınç sıcaklıgı sorunu verdi ve emme basınç sıcaklıgı problemi verdi. Bu seferde turbo borularında sorun var dediler. Ancak turbo borunlarının hiç birinde sorun yok hepsinin üstüne köpük attık patlak lastik tamir eder gibi. Hiç birinde de de hava kabarcığı olmadı.

Bir araç motor aksamından dolayı neden fazla yakar. Bilen duyan veya söyleyecek bir sözü olan varmı ?

• Ayni aracin 2008 i bende de var.Sehir ici ise o degerler gayet normal.Havalar sogudu malum motorlar gec isiniyor ve fazla tuketiyor.
    Mazot fiyatlari da malumunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan99747 -- 10 Aralık 2012; 9:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Passat 1.4 Tsi enjektör sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.