Şimdi Ara

Opel Corsa 1.2 - Triger Kayışı Değişimi 30.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2022 corsa otomatik 40 binde olan aracım için triger kayış değişimine 30bin tl yetkili servisten fiyat aldık...dışarıda yaptırmak daha avantajlı görünüyor sizce ne yapmak gerekli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

periyodik 11.000tl

sadece triger 30 bin tl

• Başka yetkili servislerden de fiyat alın motorda sorun olur vs o bakım dışarıda yapılırsa siz bunu pas geçtiniz veya yetkisiz müdahale kalitesiz parça takıldı vs diye yan çizip komple motoru garantiden çıkarıp yüksek rakamlar isteyebilirler.

Pazarlık yapmaya deneyin esniyorlarsa zaten kârları yüksektir. Bütün servislerde 25-30k istiyorsa periyodikten vs indirim isteyip en ucuz yollu olacak şekilde yetkili servisten çözün sonuçta o motor puretech kayış meselesi o motorlarda önemli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel crossland 1.2 turbo aracım var. Eger araciniz standart 3 yil/ 100 bin km garantili ise garantinizin bitmesine çok da sure kalmamış. Son yilindasiniz. Uzatılmış garantiniz veya garanti uzatma niyetiniz yoksa bence disarda yaptirin. Triger + yillik bakima maksimum 15 bin verirsiniz. 40 bin nere 15 bin nere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanakgl -- 3 Nisan 2025; 22:56:38 >

mayıs da bitiyor garantim uzatmayı düşünmedim ...europar servisleri tavsiye ediliyor fakat kararsız kalıyorum kritik bir parça

Focus 2 Triger Değişimi ??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt

Sizin dusunmeniz gereken sey parcanin orijinalliği. Orijinal kayış alıp disarda güvenliğiniz bir ustaya yaptirabilirsiniz. Ayni zamanda Eurorepara da yaptirabilirsiniz. Marka PSA zaten triger kayisinda. Bunun harici korkacak bir sey yok. Ben sagmayacam diye garantiyi uzattim. Eger binmeye devam edersem zaten garantinin son yilinda ben de triger degistiririm. Gider parcami alir güvendiğim bir usta var ona degistirtirim. eurorepardan fiyat aldiniz mi siz? Ha yarin hatta araci bakima goturecem eurorepara. Garantiden cikmiyor 12047 tse belgeli servislerde.

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Geçmiş olsun :) elektrikli araç almak için sebepler vol.1

Trigeri zincirli araç olsa 150 bin km rahat giderdi.

• Daha yeni opel crossland bakımı yaptırdım bayram önü 3.Yıl araç 36binde trigerinde problem olmadığı söylendi. 11k fiyat çektiler gidince 8bine düşürdüler. Düz bakım fiyatı. Aracın trigeri değişim gerektirdiği kesin mi? Herkes kafaları yedi biraz fazla sansasyon oldu bu mevzu. Siz kendiniz önlem için mi değiştirmek istiyorsunuz? Yoksa servis mi değişim gerektiğine karar verdi? 70-80bine kadar trigeri değişmeden giden çok tanıdığım var. araç 130luk mu?
    Trigeri çoğu kişi servisten iyi niyet garantisinden değiştiriyor. Eğer aracın garantisi hala devam ediyorsa şansınızı zorlayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 3 Nisan 2025; 23:21:11 >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

8 bine iyi düşmüşler. Bana 10 bin küsur dediler. O da buji değişimi olmadan. Bujilerle 12500 gibi.

3 gün önce arabam devir alamadı vites atmadı gaza basınca titreme yapıyordu ateşleme bobinleri değişti sorun çözüldü..tamir yaptırdığım yer triger değişmesi gerekli 12 bin tl istedi daha sonra servisten fiyat aldım

Telefonda gelince az indirim yaparız demişlerdi. Bu kadar düştüler. Araç annemin garantili olup bizler de yanında olmayınca mecburen servise gönderiyorum. Olası bir problemde ne olur ne olmaz diye.

Buji değişmi olmadı ben de geçen yıl bakımda bujiler değişmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 3 Nisan 2025; 23:34:31 >
  • 3 yılda 40bin km kullanılan bir araca yılda 11bin tl bakım parası 3.yılda da bakım +30bin TL kayış parası olmak üzere bugünün kurlarıyla 70bin tl üzerinde para mı verilecek? Satıp elektrikli alın. 40bin km bakım yok.

Zaten dışarıya yaptırmışsınız bakımları. Servise gitmeyin hesaplıca trigeri değiştirin dışarıda.

İş arkadaşım da bakımları aksattı 308 benzer sorun yaşadı. Kasım ayında dışarıda 13 bine civarına triger ve yağ filtresi süzgeç vs tüm bakımları yaptırdı. (Rakamdan emin değilim ama 20bini geçmediğine eminim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 3 Nisan 2025; 23:35:49 >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Ben de açıkçası motordan korkumdan servise gidiyorum. Ne olur ne olmaz. Sandik motor kitlerlerse 150-200 binlik olurum diye.

Orijinalden alıntı: ccecy

3 yılda 40bin km kullanılan bir araca yılda 11bin tl bakım parası 3.yılda da bakım +30bin TL kayış parası olmak üzere bugünün kurlarıyla 70bin tl üzerinde para mı verilecek? Satıp elektrikli alın. 40bin km bakım yok.

Sarj imkanı sıkıntı. Bir de elektrikli vergisi en düşük hangisi acaba

Aslında bu motordan anlayan ustalar dışarıda var bizim arkadaşlar manisada özel servise geçtiler. Şimdilik bir sorun yaşamadılar (2kişi).

1.2 t 130luklarda pejo, opel, citroen kurum muhabbeti var ve buji, bobin, enjektor tutmazsa sandık motor durumu var. Onlarin basina gelmez benimkine gelir hesabı ben esegi saglam kaziga baylayayim. Ha simdi ucuz oluyor diye eurorepara gidecem bu sefer de bunu bahane ederler ya.

(Çözüldü) Triger Kayışı Değişmeye 80 Bin İstediler Çok Mu | DonanımHaber Forum

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.