Şimdi Ara

opel corsa 1.2 enjoy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yedibin km de 2007 opel corsa 1.2 enjoy beyaz renk 21.000 istiyor ne dersiniz pazartesiye kadar karar vermem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihbudak -- 2 Mart 2008; 0:52:33 >

• Opel Astra derken classic mi yoksa yeni kasa mı ?

Zaten arada sınıf farkı var, bu da konfor farkı yaratır. Astra Corsa'dan daha konforlu bir araç sonuçta.
  • eger rallici deilsen 1.2 idealdir ama astranın alcaksan 1.4 deilde1.6 sını al daha tutuo yakıtı aynı performans var ben ne zaman sürat yapsam radar cek kenara dio ondan ben olsam 1.2 corsa alırım
  • 1.2 corsada fena değil eh işte,ama 1.4 çok daha iyi bir motor (fiyat ve vergi farkından dolayı,1.2 tercih edilebilir)
  • Bu adam araba alamaz.
  • alınır niye alinmasin
    ben sehir icinde daha cok kullaniyorum genelde sıkısık trafikte ilerliyorum.cok buyuk bir ailem yok cok buyuk bir bagaja da ihtiyacim yok diyosanız alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Bu adam araba alamaz.

harbi bu kaçıncı başık oldu yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 1.4 comfort
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alinmasa neden üretsin adamlar şizofrenmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

alinmasa neden üretsin adamlar şizofrenmi

Arabaya laf diyen yok zaten. Konu sahibi alamaz diyorlar.

Corsa ile Astra'yı karşılaştır demişsinde hangi Astra. G kasa H kasa F kasa hangisini istiyosun. Hangi motor istiyosun 1.3 1.4 1.6 hangileriyle karşılaştıralım. Corsa 1.2 gitmiyo diye basarsan 1.6 ile aynı yakar. Sakin gidersen o zaman sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

alinmasa neden üretsin adamlar şizofrenmi

Arabaya laf diyen yok zaten. Konu sahibi alamaz diyorlar.

Corsa ile Astra'yı karşılaştır demişsinde hangi Astra. G kasa H kasa F kasa hangisini istiyosun. Hangi motor istiyosun 1.3 1.4 1.6 hangileriyle karşılaştıralım. Corsa 1.2 gitmiyo diye basarsan 1.6 ile aynı yakar. Sakin gidersen o zaman sorun yok.

yok ben 1,2 motor icin yazdim

neden alinmasinki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Bu adam araba alamaz.

bravo vallahi
  • arkadaşlar astra nın hangis diye sormuşlar 1.4 nb clup 0 km ile kıyaslayınız
  • quote:

1.2 motor hacimli araç alınır mı?

1.2 hacimli motorsikletler iyi gider,ama arabada o motor şehir icin yeterli kalir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roytoy -- 29 Şubat 2008; 18:16:12 >
  • 1.0 oluyorda 1.2 si neden olmasın daha iyi olur
  • arkadaşlar 2008 inde twinport motor varmış artısı nedir bilen var mı
  • 2005'ten beri twinport motor var. Bende bir önceki kasa 1.2 corsa vardı easytronic. O kasaya rahat yetiyordu ama bu yeni kasa 100 kg daha ağır. Twinportun olayı da değişken supap zamanlama sistemi. 2004 e kadar corsa 1.2 ler twinport değildi 75 hpydi. jazz kadar az yakan bir arabaydı benimki ama dediğim gibi yeni kasayı bilemem. almaya karar verirseniz direksiyon kutusunu araştırın. Ben o yüzden satmışım aynı direksiyon kutusunu kullanmışlarsa kesinlikle almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n a v y_35 -- 29 Şubat 2008; 23:03:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: n a v y_35

2005'ten beri twinport motor var. Bende bir önceki kasa 1.2 corsa vardı easytronic. O kasaya rahat yetiyordu ama bu yeni kasa 100 kg daha ağır. Twinportun olayı da değişken supap zamanlama sistemi. 2004 e kadar corsa 1.2 ler twinport değildi 75 hpydi. jazz kadar az yakan bir arabaydı benimki ama dediğim gibi yeni kasayı bilemem. almaya karar verirseniz direksiyon kutusunu araştırın. Ben o yüzden satmışım aynı direksiyon kutusunu kullanmışlarsa kesinlikle almayın.

ne vardı direksiyon kutusunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: salihbudak

quote:

Orjinalden alıntı: n a v y_35

2005'ten beri twinport motor var. Bende bir önceki kasa 1.2 corsa vardı easytronic. O kasaya rahat yetiyordu ama bu yeni kasa 100 kg daha ağır. Twinportun olayı da değişken supap zamanlama sistemi. 2004 e kadar corsa 1.2 ler twinport değildi 75 hpydi. jazz kadar az yakan bir arabaydı benimki ama dediğim gibi yeni kasayı bilemem. almaya karar verirseniz direksiyon kutusunu araştırın. Ben o yüzden satmışım aynı direksiyon kutusunu kullanmışlarsa kesinlikle almayın.

ne vardı direksiyon kutusunda

Hatalı üretim bir direksiyon kutusu. Bozuk yollarda kullandıkça bozuluyor. Olduğu yerde hafif sağ sol yapınca kırt kırt ses geliyordu zaten. Bozuk yola girdin mi (çok da tarla yolu değil ama girintili çıkıntılı yol) başlıyor ses yapmaya lık lık sesler geliyor. Ve direksiyonda duran elinde bile hissediyorsun. Sürekli kaymak asfaltta kullanmak gerekiyor. Ama direksiyon sistemi olarak harika bir direksiyon ama dediğim gibi sikayetvar.coma bakarsan opelin şampiyon olmasının biraz da sebebi bu corsa combo merivada kullanılan direksiyon sistemi. Garantiden değiştirsen de çare olmuyor. Ama bu yeni kasada değiştirmişler diye duymuştum emin değilim.

• arkadaşlar bi yardım edin bu corsaya pazartesiye kadar karar vermem gerekiyor 1.2 motor düşüncelerinizi söyleyin lütfen
  • ben 1.2 corsa sürdüm kardeş 2004 model şehiriçinde çok kıvrak ve atak bi araç yakıtı da çok az yakıyor ama süspansiyonu biraz sert arka koltukları dar ve bagajı kısıtlı fakat işçiliği fena değil ama bunlar hep eski kasa için geçerli bence yeni kasa sırf tasarımı için bile alınır.Ayrıca kronik direksiyon kutusu sorunu yeni kasalarda yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.