Şimdi Ara

Opel Corsa 1.0 essentia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşalar eşime Corsa 1.0 essentia almayı düşünüyorum. Özellikle fiyatı bizi cezbetti. Yakıtı da çok az. Arkadaşlar ne dersiniz aranızda kullanan ve bilgisi olan varsa yorumlarını yazabilir mi?

• Opel Corsalar çok sorunlu araçlar. şikayetvar.com'a girersen en fazla şikayetin Opel markasında olduğunu, bu şikayetlerin de büyük kısmının Corsalardan geldiğini görürsün. Aslında Türkiyede otomobil almak iyice piyango oynamaya benzedi. Ne çıkarsa bahtına.
    Ama fikrimi soracak olursan GETZ al derim. Peynir ekmek gibi satılıyor ve aman aman bir şikayet duymadım şimdiye kadar. Dizel 1500 motor Getz 28 milyara ve Full aksesuar, bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytekin

Opel Corsalar çok sorunlu araçlar. şikayetvar.com'a girersen en fazla şikayetin Opel markasında olduğunu, bu şikayetlerin de büyük kısmının Corsalardan geldiğini görürsün. Aslında Türkiyede otomobil almak iyice piyango oynamaya benzedi. Ne çıkarsa bahtına.
    Ama fikrimi soracak olursan GETZ al derim. Peynir ekmek gibi satılıyor ve aman aman bir şikayet duymadım şimdiye kadar. Dizel 1500 motor Getz 28 milyara ve Full aksesuar, bir bak derim.
    bana o araç gitmez gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Alıntıları Göster
    eğer pazara bakkala falan gitmek için alıyorsanız olabilir.. ancak poşet sayısıyla doğru orantılı arabanın gitmeme ihtimalide var
  • quote:

Alıntıları Göster
    şimdi 2 yorumda çok tuhaf...!!!!

corsadan gelen şikayet çokmuş...!!!

corsa nın satış adetini biliyormusun..???

hyundai getz diyorsun..???? satılan bi araç ama corsa nın yanında heralde deve de kulak kalacaktır...!!!

ne kadar fazla satarsa bi araç o kadar fazla ses gelecektir araçtan...!!!

ülkemizde araçları nasıl kullanıcağını bilen insanlar olmadığı için canım corsa ların mına koyarak sürüyor ve araçtan çok fazla şey bekliyorlar... bu sadece corsa için değil bütün arabalar için geçerli..binilen aracıı rally arabası sannedip o modda araç kullanıyorlar...

küçük cc li bi üründen bahsedildiğinde işeme yaramaz at çöpe gitmez o araba gibi aşalayıcı cümleler sarf ederler tamamen gaz ve agresif tarzdaki insanlar...

corsalar kesinlikle sorunlu bir araç değil her aracın belli başlı kronik arızası illaki var ama corsadaki şikayetleri okursan çoğu şikayet kullanıcı hatası odaklı...!!!

1.0 opele gelelim konuyu fazla saptırmadan...!!!

55 beygirlik 3 silindirli motoru var...aşırı derecede ekonomik olan bu corsa versiyonu diğer versiyonlardan daha alçak oluşu ve başarılı rüzgar sürtünme kat sayısı ile çok başarılı ve ödül almış bir otomobil...

ekonomi odaklı ve A noktasından B noktasında varmak için tercih edilecek çok güzel bir otomibl corsa 1.0 ECO...

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

şimdi 2 yorumda çok tuhaf...!!!!

corsadan gelen şikayet çokmuş...!!!

corsa nın satış adetini biliyormusun..???

hyundai getz diyorsun..???? satılan bi araç ama corsa nın yanında heralde deve de kulak kalacaktır...!!!

ne kadar fazla satarsa bi araç o kadar fazla ses gelecektir araçtan...!!!

ülkemizde araçları nasıl kullanıcağını bilen insanlar olmadığı için canım corsa ların mına koyarak sürüyor ve araçtan çok fazla şey bekliyorlar... bu sadece corsa için değil bütün arabalar için geçerli..binilen aracıı rally arabası sannedip o modda araç kullanıyorlar...

küçük cc li bi üründen bahsedildiğinde işeme yaramaz at çöpe gitmez o araba gibi aşalayıcı cümleler sarf ederler tamamen gaz ve agresif tarzdaki insanlar...

corsalar kesinlikle sorunlu bir araç değil her aracın belli başlı kronik arızası illaki var ama corsadaki şikayetleri okursan çoğu şikayet kullanıcı hatası odaklı...!!!

1.0 opele gelelim konuyu fazla saptırmadan...!!!

55 beygirlik 3 silindirli motoru var...aşırı derecede ekonomik olan bu corsa versiyonu diğer versiyonlardan daha alçak oluşu ve başarılı rüzgar sürtünme kat sayısı ile çok başarılı ve ödül almış bir otomobil...

ekonomi odaklı ve A noktasından B noktasında varmak için tercih edilecek çok güzel bir otomibl corsa 1.0 ECO...

Alıntıları Göster
    infinite sana katılmıyorum şöyle ki:
    Getz Corsa dan daha çok satılıyor.
    55 bg lik bir araç sollamalarda baya bir zorlayacaktır kullananı. Çekiş olamayacak , yokuşlar baya bir sinir bozacaktır.
    Şu noktada sana katılıyorum, oradaki çoğu şikayet kullanıcı hatası. Corsa nın başında kronik hata var ama hemen hemen çoğu araçta bu tür arızalar var. Neyse ki Corsa daki tehlikeli birşey değil, direksion kutusundan ses geliyor.
    BEn 1.2 öneririm

• quote:

infinite sana katılmıyorum şöyle ki:
    Getz Corsa dan daha çok satılıyor.
    55 bg lik bir araç sollamalarda baya bir zorlayacaktır kullananı. Çekiş olamayacak , yokuşlar baya bir sinir bozacaktır.
    Şu noktada sana katılıyorum, oradaki çoğu şikayet kullanıcı hatası. Corsa nın başında kronik hata var ama hemen hemen çoğu araçta bu tür arızalar var. Neyse ki Corsa daki tehlikeli birşey değil, direksion kutusundan ses geliyor.
    BEn 1.2 öneririm

Alıntıları Göster
    corsa gayet güel bir araba ama 1.2 alman senin için dah iyi olur dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: morbid

corsa gayet güel bir araba ama 1.2 alman senin için dah iyi olur dostum.

Alıntıları Göster
    corsa yerıne vw polo yada golf dusunebılırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleny

corsa yerıne vw polo yada golf dusunebılırsın..

Alıntıları Göster
    bence gayet güzel.eşinize alacaksanız çok iyi bi seçim.tam kadın arabası.hem ekonomik hemde kaliteli ve ödüllü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arzach

bence gayet güzel.eşinize alacaksanız çok iyi bi seçim.tam kadın arabası.hem ekonomik hemde kaliteli ve ödüllü

Alıntıları Göster
    bilen bilmeyen atıp tutuyor, gönlünce doya doya zırvalıyor, buna da FORUM diyoruz...
    getz corsa'dan az mı satılıyormuş? peki. oldu canım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlty2000

bilen bilmeyen atıp tutuyor, gönlünce doya doya zırvalıyor, buna da FORUM diyoruz...

Alıntıları Göster
    BU corsa varya benzinsiz bile gider ekonomik ama bu araba yerinden kalkmıyacak gibi gözüküyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ***dJ_B@R@N***

BU corsa varya benzinsiz bile gider ekonomik ama bu araba yerinden kalkmıyacak gibi gözüküyor...

Alıntıları Göster
    İkinci ele bakarsanız satılan corsaların neredeyse yarısı ya 1.0 motorlu echo yada tek kapılı modellerdir.Yani bu her iki tip aracı bi alan pişman bide almayan :)
    1.2 motordan aşağısını düşünme anormal derecede performansı düşük fiyat ve ekonomikliğine aldanıp alanlar en geç 1 sene olmadan satmaya çalışıyor haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nlty2000

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

Corsa ne zaman piyasaya çıktı, Getz ne zaman piyasaya çıktı? Şu anda aylık olarak getz daha çok satılıyor gibi gözükse de (ki en doğru veriyi otomotiv disb. derneğinden temin edebiliriz, sokaklardan değil) GENEL TOPLAMda corsa daha çok satmıştır arkadaşım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

Corsa ne zaman piyasaya çıktı, Getz ne zaman piyasaya çıktı? Şu anda aylık olarak getz daha çok satılıyor gibi gözükse de (ki en doğru veriyi otomotiv disb. derneğinden temin edebiliriz, sokaklardan değil) GENEL TOPLAMda corsa daha çok satmıştır arkadaşım..

Alıntıları Göster
    İkiside aynı zamanda çıktı hatta Getz daha önce çıkmış olabilir Janjan
    2003 te falan vardı yanlış hatırlamıyorsam

• quote:

İkiside aynı zamanda çıktı hatta Getz daha önce çıkmış olabilir Janjan
    2003 te falan vardı yanlış hatırlamıyorsam

Alıntıları Göster
    Corsa daha eski hoca ya.. (Makyajsızları diyorum) Test yıllığı 2001 var bende, orda testi var hatta 1.2 ile 1.4'ün, o zamanlar Getz hikayeydi..
  • quote:

Corsa daha eski hoca ya.. (Makyajsızları diyorum) Test yıllığı 2001 var bende, orda testi var hatta 1.2 ile 1.4'ün, o zamanlar Getz hikayeydi..

Alıntıları Göster
    valla kardeş kesinlikle corsayı öneririm niye dersen çok az yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be®k

valla kardeş kesinlikle corsayı öneririm niye dersen çok az yakıyor

Alıntıları Göster
    bencede motor kötü.yaris al.1000 motoru 4 silindirli. corsanın ki 3 silindir.corsa 55 bg yaris 68 nbeygir.son nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygokhan

bencede motor kötü.yaris al.1000 motoru 4 silindirli. corsanın ki 3 silindir.corsa 55 bg yaris 68 nbeygir.son nokta.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

dediği olabilir arkadaşın.çünkü ne kadar ufak motorda olsa biraz gitmeli araç bence.hiçmi yokuş yok bu memlekette zaten bayan şoförlere milletin tahammülü yok valla yavaş gidiyo diye rahatsız ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

dediği olabilir arkadaşın.çünkü ne kadar ufak motorda olsa biraz gitmeli araç bence.hiçmi yokuş yok bu memlekette zaten bayan şoförlere milletin tahammülü yok valla yavaş gidiyo diye rahatsız ederler.

Alıntıları Göster
    Da arkadaşlar bu motorun tamamen ekonomi amaçlı olduğunu biliyorsunuzdur... 0-100 17sn falan gibi müthiş(!) değerlere imza atmıştı ama son derece de ekonomikti hatta 1.0 corsa eco'ların yarışması vardı kim daha az tüketirse o kazanıyodu sanırım.. (makyajsız kasalarda)

• quote:

Da arkadaşlar bu motorun tamamen ekonomi amaçlı olduğunu biliyorsunuzdur... 0-100 17sn falan gibi müthiş(!) değerlere imza atmıştı ama son derece de ekonomikti hatta 1.0 corsa eco'ların yarışması vardı kim daha az tüketirse o kazanıyodu sanırım.. (makyajsız kasalarda)

Alıntıları Göster
    Arkadaşalar teşekkür ederim. Ben birkaç gündür netten uzak kaldım bu arada birçok yorumlar yazmışsınız. Herkesin görüşüne saygım var, elbette kendi deneyimlerinizden yola çıkarak yorumlar yapmışsınız. Gördüğüm kadarıyla bu aracı birebir kullanan kimse yok. Ben biraz daha araştıracağım zaten bu ay başka beklenmedik masraflarımız çıktığı için araba işini 1-2 ay ertelemek zorunda kaldık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.