Şimdi Ara

Opel - CASCADA !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
8.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Source

Bu arada bu aracın Cabrio olduğunun farkındasınız değil mi arkadaşlar? Rakiplerinin ağırlığından haberiniz varmı? BMW 320d Cabrio 1745KG

3 serisi ? D segment cabrio bi araç ile c segment cabrio bi araç ne zamandan beri rakip oldu ?

peugeot 308 cc direk rakibi mesela ağırlığı nedir ?

edit : e serisi de aynı şekilde D segment bi araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 22 Temmuz 2013; 23:39:29 >
  • Söylediklerinize katılıyorum bence fiyat vs olarak gayet güzel bir araba
    sıfır 100bin liraya cabrio hemde opel vw nin eosuna bineceğime bin kere opeli tercih ederim
  • 2002 model civic ile ben bu aracı ayiklar miyim evet her türlü ayiklarim. Bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HondAta kullanıcısına yanıt
    sizde ne kadar seviyorsunuz bir arabayı taşlamayı ya beğenmiyorsan almazsın olur biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Opel ne yapsın su içse yarıyor

abi senin araba yıkar yalnız bunu dimi ?

Geçemezse yakarım zaten
    Ama önemli değil,böyle bir araç için motor-şanzıman benim için çok önem taşımıyor.Bana anlamsız gelen tek nokta cabrio bir araca dizel ünite koyulması.
    Onun dışında tasarım on numara,arka koltuklar 1.60 boyundaki Türk kızlarını taşımak için gayet yeterli.Param olsa 3. araç olarak düşünürüm açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

sizde ne kadar seviyorsunuz bir arabayı taşlamayı ya beğenmiyorsan almazsın olur biter

Burası otomobil forumu değil mi kardeşim ? Niye taşlayım , eksikliklerini yazdım işte , varsa karşı somut verilerin buyur bekliyorum ?
  • Geldi yine Opelciler
    honda Accord uzunluk 4,72
    opel cascada uzunluk 4,69

honda Accord ark mesafesi 2,70
    opel cascada ark mesafesi 2,69

sence hangi segmentte cascada?
    edit imla
    edit 2 cascada uzunluğu 4,69 m yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikoli88 -- 23 Temmuz 2013; 12:01:28 >
  • Hard Top olmalıymış bu tasarıma.
  • O değil de Dize motoru Fiat'ın Bravo'da kullandığı 165'lik motor. Bunun yazılımı ile oynanmış hali Freemont'ta kullanılıyor. Freemont 6 ileri tam otomatik 2000 kg ağırlığı ile 9,6 / 6,0 / 7,3 yakıyor
  • quote:

quote:

Bu arada bu aracın Cabrio olduğunun farkındasınız değil mi arkadaşlar? Rakiplerinin ağırlığından haberiniz varmı? BMW 320d Cabrio 1745KG

3 serisi ? D segment cabrio bi araç ile c segment cabrio bi araç ne zamandan beri rakip oldu ?

Ondan bile haberin yok yorum yazıyorsun Cascada D segmentinde
  • quote:

quote:

İyi de bu araç da D sınıfı zaten. Eos'a mı rakip olmasını bekliyorsunuz bu boyutlarıyla..

Başka bir konudan opelmania nickli birinden aldığım aracın boyut karşılaştırması..

quote:

opel cascada **** 4696 ***** 1839 ***** 1443 ***** 1658 kg
    c serisi coupe **** 4590 ***** 1770 * **** 1406 ***** 1550 kg
    e serisi coupe **** 4703 ***** 1789 ***** 1397 ***** 1705 kg
    audi a5 coupe **** 4626 ***** 1854 ***** 1372 ***** 1530 kg
    BMW 3 Cabrio **** 4612 ***** 1782 ***** 1384 ***** 1745 kg

edit:http://www.worldcarfans.com/112090547898/opel-vauxhall-teases-cascada-mid-size-convertible

"Vauxhall Cascada is the company's first mid-size convertible in a very long time."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1193 -- 22 Temmuz 2013; 23:48:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

Geldi yine Opelciler

Opel'cilikle alakası yok hocam doğruları yazarım ben sadece Opel aracımda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1193

quote:

quote:

İyi de bu araç da D sınıfı zaten. Eos'a mı rakip olmasını bekliyorsunuz bu boyutlarıyla..

Başka bir konudan opelmania nickli birinden aldığım aracın boyut karşılaştırması..

quote:

opel cascada **** 4696 ***** 1839 ***** 1443 ***** 1658 kg
    c serisi coupe **** 4590 ***** 1770 * **** 1406 ***** 1550 kg
    e serisi coupe **** 4703 ***** 1789 ***** 1397 ***** 1705 kg
    audi a5 coupe **** 4626 ***** 1854 ***** 1372 ***** 1530 kg
    BMW 3 Cabrio **** 4612 ***** 1782 ***** 1384 ***** 1745 kg

Veriler için teşekkürler yoksa bunları tek tek yazacaktım

• Vay be D segmentiymiş cascada. İnsignia ile aynı platform mu yani bu araç şimdi ? Yoksa astra platformu mu ?

Neyse bu daha da kötü , d segment ama içi boş ne yazık ki.
    o paraya bu araç alınmaz demişsiniz, siz ne alırdınız 0km olarak, meraktan soruyorum. cabrio olarak
  • 5 ileri vitesli, arkadan itişli makyajsız W212 E220 CDI daha 0-100'de 1.2sn. takıyor Cascada'ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

o paraya bu araç alınmaz demişsiniz, siz ne alırdınız 0km olarak, meraktan soruyorum. cabrio olarak

banada d segment sıfır cabrio önerisi lazım 96 bine
  • quote:

Vay be D segmentiymiş cascada. İnsignia ile aynı platform mu yani bu araç şimdi ? Yoksa astra platformu mu ?

Neyse bu daha da kötü , d segment ama içi boş ne yazık ki.

Astra ile aynı platformu kullanıyor ama boyutu büyük olduğu için D segmentinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaMoreau

quote:

Mercedes Benz E 220 Cabrio 1825KG

İlk önce araştırıp sonra ağırlığa laf yapın beyler komik oluyor

Şimdi bu Opel Cascada'nın rakibi E220 Cabrio'mu veya bir üst mesajda yazdığınız BMW 320d Coupe' mi ? Konudan çıkıyorum.

Evet hatta direk hedefi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.