Bildirim
Opel Astra Sedan mı Renault Fluence mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hangi astra? çıkacak olan yeni astra sedan mı? önceki kasa mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 25 Haziran 2012; 22:20:51 > -
Önceki kasa yani şuan bayiilerde olanquote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
hangi astra? çıkacak olan yeni astra sedan mı? önceki kasa mı? -
ikisini de kullandım ve astra sedan diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Craus47
Önceki kasa yani şuan bayiilerde olan
Alıntıları Göster -
Eski kasa da olsa Opel diyorum ben. Sırf o rezalet tipi bile Fluence almamak için yeterli bir sebep bence.quote:
Orijinalden alıntı: wind06
ikisini de kullandım ve astra sedan diyorum.
Alıntıları Göster -
Başka alternatif yok mu? Astra HB olsa güzelde sedanın tasarımı bence rezalet.quote:
Orijinalden alıntı: canozpinar
Eski kasa da olsa Opel diyorum ben. Sırf o rezalet tipi bile Fluence almamak için yeterli bir sebep bence.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: insideman
Başka alternatif yok mu? Astra HB olsa güzelde sedanın tasarımı bence rezalet.
bana göre de hb rezalet, sedan güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
quote:
bana göre de hb rezalet, sedan güzel
Boşuna dememişler zevkler ve renkler tartışılmaz diye. -
tipsiz olsada fluence daha konforludur.bence fuluyansquote:
Orijinalden alıntı: ilhan032quote:
bana göre de hb rezalet, sedan güzel
Alıntıları Göster
-
fluence ın tipi pek hoş olmasada gerçi astra sedanında öylede daha az sorun ve daha fazla konfor için fluence tercih edin derimquote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
tipsiz olsada fluence daha konforludur.bence fuluyans
Alıntıları Göster -
Konfor bakımından eski kasada olsa kesinlikle astra.Fluence'ın süspansiyonları sert geldi bana katır kutur.Opel,Renault'a göre daha yumuşak.quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
fluence ın tipi pek hoş olmasada gerçi astra sedanında öylede daha az sorun ve daha fazla konfor için fluence tercih edin derim
Alıntıları Göster -
Astra derim. Bizde bankanin arabasi var fluence gerci business modeli ama heryeri dokuluyor berbat bir araba onermem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fluance'a iyi yol tutmuyor diyorlar, astra malzeme kalitesi , işçilik, dayanıklılık anlamında daha üstün. 2sinin tipide kötü ama.quote:
Orijinalden alıntı: kayra39
Astra derim. Bizde bankanin arabasi var fluence gerci business modeli ama heryeri dokuluyor berbat bir araba onermem -
Ben Fluance'ı tercih ederdim fakat önümzdeki aylarda yeni Astra Sedan ve c4 Sedan gelicek onları beklemenizi tavsiye ederim , Fluance da sıfır almak yerine daha dolu bir ikinci elde düşünülebilir..quote:
Orijinalden alıntı: çekomastik
Fluance'a iyi yol tutmuyor diyorlar, astra malzeme kalitesi , işçilik, dayanıklılık anlamında daha üstün. 2sinin tipide kötü ama.
Alıntıları Göster
Ayrıca Cruze veya Civic düşünmüyormusunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: BRV35
Ben Fluance'ı tercih ederdim fakat önümzdeki aylarda yeni Astra Sedan ve c4 Sedan gelicek onları beklemenizi tavsiye ederim , Fluance da sıfır almak yerine daha dolu bir ikinci elde düşünülebilir..
Ayrıca Cruze veya Civic düşünmüyormusunuz ?
Civic düşündüm fakat Civic'in Dream'ı bile 46.000 TL ve ek bir özellik yok hız sabitleyici vs. bile yok civic de o yüzden üst modelleri de pahalı.Aslında bütçem de o kadar fazla değil Fluence'de kredi imkanları iyi olduğu için ekledim.Aslında Opel Astra Sedan 40.000 TL'ye en uygunu gibi.Cruze'de aynı Honda gibi ilk 3 modeli ucuz fakat özellik yönünden zayıf.
Astra Sedan'ın yeni kasası Türkiye'ye ne zaman gelecek ? Birde fiyat yönünde Benzinli 1.6 Motor 45'i geçer mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Self Control
Konfor bakımından eski kasada olsa kesinlikle astra.Fluence'ın süspansiyonları sert geldi bana katır kutur.Opel,Renault'a göre daha yumuşak.
opel ve konfor çok uzak belki fluence in lastik havaları vs fazlaydı yoksa renault un araçları opel den daha konforlu ve daha az yorucudur -
quote:
quote:
Konfor bakımından eski kasada olsa kesinlikle astra.Fluence'ın süspansiyonları sert geldi bana katır kutur.Opel,Renault'a göre daha yumuşak.
opel ve konfor çok uzak belki fluence in lastik havaları vs fazlaydı yoksa renault un araçları opel den daha konforlu ve daha az yorucudur
İnan lastik havaları hakkında bilgim yok ama genel olarak renault'un araçlarına bindiğim zaman o sert kemikli yapsını hissettiriyor.Buda konforu - yönde etkiliyor tabi. -
Ben Astra'yı seçerdim.Corolla'yı da bir düşünün isterseniz.124 hp. -
iki aracıda kullandım yol tutuş bakımından astra daha başarılı bencequote:
Orijinalden alıntı: Self Controlquote:
quote:
opel ve konfor çok uzak belki fluence in lastik havaları vs fazlaydı yoksa renault un araçları opel den daha konforlu ve daha az yorucudur
İnan lastik havaları hakkında bilgim yok ama genel olarak renault'un araçlarına bindiğim zaman o sert kemikli yapsını hissettiriyor.Buda konforu - yönde etkiliyor tabi.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
İnan lastik havaları hakkında bilgim yok ama genel olarak renault'un araçlarına bindiğim zaman o sert kemikli yapsını hissettiriyor.Buda konforu - yönde etkiliyor tabi.
Hocam bende fluence var 205/60/16 lastik ebatları bana çok yumuşak gibi geliyor
(tabi bu arada aracın donanım paketide önemli)
Benzer içerikler
- chevrolet captiva
- passat 1.6 fsi
- citroen c5 neden alınmaz
- toyota"nın en çok tutulan kasası
- skoda octavia paket sıralaması
- renault logan
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X