Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.310
Cevap
149
Favori
307.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana 23—25 Nisan gibi ararım demişti temsilci. Yarın da ses çıkmazsa bayiye bi gideyim o zaman. Teşekkürler cevap için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben Mart'ın 28i vermiştim kaporayı. Bu hafta işte üretimden çıktığını sevkiyat beklediğini söylediler. Ben de Mayıs zammını yiyeceğimi düşünüyorum, hayırlısı artık.

• Rüsseslheim fabrikasında Insignia üretiliyordu

Astra K farklı fabrikalarda da üretildi ( Gliwice vs )

Şimdi Astra L Rüsselsheim da üretiliyor

308 e göre en tercih edilesi yanı bu

D sınıfı Insignia ki Insignia sıkı bir araçtır , üreten fabrika ve kadro artık L kasa Astra montajı yapacak

İşçilik açısından bence artı olabilir

Grandland'da Eisenach da üretiliyordu en son

Benim şanssızlığım Insignia nın artık üretilmeyecek olması ne bakıcaz bilmiyorum

C sınıfı için ise Astra L gayet iyi tercih

• Arkadaşlar merhaba, bugün obd portundan multimedya ekranına android auto vasıtasıyla araç bilgilerini anlık olarak yansıttım. Şimdilik aktarabildiğim veriler; turbo basıncı, rpm, akü voltajı, gaz kelebeği oranı, hız.

OPEL ASTRA L 2022

OPEL ASTRA L 2022

OPEL ASTRA L 2022

OPEL ASTRA L 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonewarrior -- 24 Nisan 2023; 21:41:16 >

• lonewarrior L kullanıcısına yanıt

Harika olmuş ellerinize sağlık, yağ sıcaklığı da var mı :)

• anil2645 A kullanıcısına yanıt

Program özelinde var ama aktarım yapılıyor mu emin değilim şuan

• trexin T kullanıcısına yanıt
    Opel tr yi arayip bir kayit olusturun bence. Bayide ki st ye ben arayip haber vermistim aracin gumruge girdigini. Herseyden bir haberlerdi.

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Ben aracimin boya iscligini ve trim montajini pek begenmedim. 1-2 sayfa once detayli olarak fotograflarla paylasmistim. Hatta pdi dan nasil bu sekilde gecti anlamadim.

• justery kullanıcısına yanıt

8 Yıldır Opel kullanıyorum

114 bin km , Astra J ( Sedan , Polonya )

160 bin km , Insignia B ( Liftback , Almanya )

Mevcut 112 bin km , Insignia B makyajlı ( Liftback , Almanya )

Trim ve boya konusunda hiç problem görmedim yaşamadım

Araçların hepsi sıkı araçlar özellikle yol tutuş konusunda hepsi iyidir

3 araçta GM bünyesinde üretilen araçlar , 3 araçta da PSA ile alakalı herhangi bir üretim vs yok

Hatta mevcut 1.5 dizel 122hp insignia için sözüm ona otomobil kanalları bile psa daki 1.5 ile karıştırır alakası yok

Söylediğiniz gibiyse diyecek bir şeyim yok

Tasarım çok iyi kaliteyi zaman gösterir

100 bin km civarı ne durumda bakmak gerekir

Aractan cok memnunum, ufak tefek seyler bunlar ama iyiye iyi, kotuye de kotu demek gerekiyor.

Benim kizdigim pdi den bu boya kusurlari, trim hatalari, bagaji acinca icerde gezen tirnak, oturmamis ve hatta tirnagi hic takilmamis trim, silmeyen silecek vb nasil geciyor. Hatiri sayilir sayida arac sahibi oldum, hemen hemen her grubu da deneyimledim diyebilirim. Hic birinin fanatigi degilim, hepsinde illa ki kusurlar bulunuyor fakat hic bu kadarina denk gelmemistim.

Misal su kablolari hangi akla hizmet boyle acikta birakiyorlar. İleri de soguk-sicak etkisiyle yalitimsiz catmalamayacaklar mi? Butun 1.2 puretech motorlarda durum ayni

OPEL ASTRA L 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justery -- 25 Nisan 2023; 0:20:10 >

O kablo demeti ne öyle

• Merhaba.5 Nisanda kapora verdim gs pakete. O tarihte araç
    gelmişti gümrük için bekliyordu. Geçen hafta Genel Merkezi aradım. Gümrük ve faturalandırma işlemlerinin bittiğini ve kontrollerden sonra bayiye sevk edileceğini söylediler. Bugün aradılar henüz bir gelişme yokmuş. St den hiç haber yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurcglk kullanıcısına yanıt
    Selamlar primacy serisini ben de pek begenmem fakat simdilik iyi gibi. Bulabilirsem bir takim 17 elegance janti alacagim, onlara da pilot sport almayi dusunuyorum, onceki aracimda cok memnundum.

Yazilim konusunu daha once yaptirdigim bir firma ile gorustum, alternatif firmalarla da gorusecegim. Eat8 e de bir yazilim yapmak gerektigini soyledi baska bir firma, benim tanidigim firma gerekmedigini soyledi, onu kesinlestirecegim once. Bir de bu 1.2 puretech in 155 olan versiyonlari da var, yurtdisinda donusum yapanlar varmis fakat detay goremedim henuz, ona da bakacagim bir firsat buldugumda. Daha once yaptirdigim araclar da garanti dahilindeydi, hic bir sorun yasamadim.

Kaput amartisorunu Ankara/Ostim de yapan bir yer var, islem cok basit zaten, ona da bir ara ugrayip yaptiracagim. Buraya da fiyat bilgisi falan payalsirim.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justery -- 24 Nisan 2023; 23:32:53 >

Kablo durumu gerçekten çok saçma olmuş. Kabloların gizlenmesi için kesinlikle bir çalışma lazım

D sınıfında turbo motorlu düz vitesli spor sedan bir daha yapmayacaklar :( Olana iyi bakmakla yetiniyoruz :)

• Merhaba arkadaşlar. Ön camdaki rezistans özellikle gece sürüşlerinde ufak da olsa rahatsızlık verdi. Sürekli gözüme takılıyor. Benim gibi bu durumdan rahatsız olan var mıdır?

Ayrıca kullanım deneyimlerimi, araçtaki eksik veya benim keşfedemediğim özellikleri not alıyorum. Detaylı olarak yazacağım.

• Çok dikkatli şekilde cama odaklanırsam farkediyorum. Ancak kış aylarında gerçekten çok iyi iş görüyor.

• merhaba. öncelikle araçlarını teslim alan herkese hayırlı olsun, gözünüz aydın :) ve benim gibi geçen ay kaparo verip hala aracını teslim alamayan arkadaşlar, şimdi st ile görüştüm. genel merkez 28'inde araçları bayilere teslim etmeye başlayacaklarını söylemiş. yani bizim araçlar çok büyük bir ihtimal haftaya teslim olacak. beklemeye devam.

• Aracı teslim almadan önce plaka / ruhsat işlemleri için vekalet vermek zorunlumu? yoksa proforma faturası ile çıkartabiliyormu? bilen arkadaşlar bilgi verebilirmi? teşekkürler

• eamyraen E kullanıcısına yanıt

Ben vekalet vermedim, arife günü geçici belge ile aracı teslim aldım. Dün de bu belge ile herhangi bir notere gittim ve ruhsatı çıkarttım.

St noter ücretini dekont karşılığında bana ödeyecekleri bildirdi. Henüz bayiye gidemedim dekontu teslim etmek için.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.