Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.320
Cevap
149
Favori
308.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba biniş yardımı var ayarlar kısmında

• justery kullanıcısına yanıt

Öncelikle yazılarınızı okudum bana bayii aksesuar paketi içerisinde karter korumayı yapmış

- Ses sistemi konusundaki gelişmeleri bizimle paylaşırsanız özellikle bir video ile cok mutlu olurum cünkü bende yetersiz buluyorum özellikle tizleri

- Ses yalıtımı yapmakta kararsız kaldım kapıdaki her şeyi söktüklerinde düzgün takılmadığında bir sıkıntı olmasından korkuyorum

Başka bir öneriniz varsa dinlemek isterim saygılarımla

- Ses sistemi (focal) ve yalıtımı bayiiler yapıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk ucar -- 23 Nisan 2023; 23:42:26 >
  • berk ucar B kullanıcısına yanıt
    Bana bayiden o sekilde bir dayatma olmadigi icin haliyle muhafaza da yok. Bu hafta bahsettigim yerden alip taktiracagim.

Ses sistemi gercekten cok vasat, hoparlorler oyuncak gibi, kaplama icin kapilar sokuldugunde incelemistim. Bu hafta cihazlar ve yalitim malzemeri gelir, hafta sonuna kadar uygulamis olurum sanirim. Fotografli ve videolu bilgilendirecegim. Bayi hoparlorleri takar ama yalitim isine karismaz. Yalitim olmadan da hoparlorlerden tam performans alamazsiniz.

Kapi dosemeleri kolay bir sekilde sokuluyor, biraz el yatkinligi ve trim sokme seti yeterli.

Yalitim olarak arac cok basarili bence. Davlumbazlar icin pek gerek gormedim simdilik, sadece kapi ici ve hoparlor arkalarina akustik icin uygulayacagim.

Yaptigim tum islemleri detayli olarak burada ve kurdugum bir grupta paylasacagim. Dileyene ozelden link atabilirim.

İyi geceler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justery -- 24 Nisan 2023; 0:7:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kesinlikle katılıyorum bu sınıftaki araca göre yalıtım gayet iyi jantların büyük olmasına rağmen davlumbazlara yaptığımız zaman kötü bir görüntü oluyor zaten cok yaptırmayı tercih etmiyorum ama kapılara yaptığımızda trim seslerinide azaltmış oluruz diye düşünüyorum

bilgilendirmeleriniz icin teşekkür ederim iyi geceler

• lonewarrior L kullanıcısına yanıt
    Var hocam. Araç ayarlarında biniş yardımı var. Onu aktif ettiğiniz zaman aracın kilidini açtığınız an koltuk geri gidiyor. Sonra eski konumuna geliyor. Araç ayarları sekmesini inceleyin. Fotograf da atarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sercnu S kullanıcısına yanıt

Valla hocam altını üstünü getirdim bir türlü bulamadım, görsel atabilirseniz çok iyi olur.

edit: tamamdır buldum hocam, yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonewarrior -- 24 Nisan 2023; 13:24:51 >
  • selamlar herkese,araç teslimi bekleyen arkadaşlarda son durum nedir acaba hala bir haber yok aracın teslim tarihinden.

• özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt

selamlar, benim elegance üretilmiş sevkiyat bekliyor dedi satış yetkilisi, Nisan sonu ya da Mayıs başı dedi ama ben kendimi Mayıs 15'e hazırladım adeta beklentiye girmemek için :)

Ayarlar/arac/arac erisimi/surucu karsilama actiginizda binis yardimi aciliyor. Bilgilendiren arkaadasa tesekkur ediyorum.

• anil2645 A kullanıcısına yanıt

opel de sevkiyatlar çok gecikmeli oluyor sanırım 2 haftadır izmit limandan bayiye aracım gelemedi.

ay sonunu geçirmeden alırım inş

sizin de esnemez umarım .

• özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, siz de en kısa zamanda kavuşursunuz umarım. Aracı ilana koyduk artık mecburen, yarın öbür gün geldi hadi derlerse zorlanmak istemiyorum.

• Elegance Astra L aracımız sevkiyat için yurtdışı limandaymış. 12 ay 0 faiz kredi onaylandı..

Bu ay ki fiyattan "sanırım" değil. Mayıs zammını yiyeceğiz gibi, nasip. Teslimat en geç mayıs sonu deniyor.

Merhaba.

Cihazlar geldi, yalitim malzemelerini bekliyorum. Haberdar edecegim.

OPEL ASTRA L 2022

Hayırlı olsun şimdiden, umarım beklenilen sonuç alınır.

Toplam ne kadara mal oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonewarrior -- 24 Nisan 2023; 15:49:26 >
  • Arkadaşlar selamlar bir iki tane genel ve uzun dönem odaklı sorum var:

1- Herkes michelin primacy mi kullanıyor yoksa değiştiren oldu mu? Geçen hafta çok ucuza (3200tl) takım Goodyear asym 5 kaçırdım alabilsem direkt alacaktım. Primacyler eskiyince pilot sporta geçerim diye düşünüyorum artık daha iyi tutuş için.

2- Garanti sonunda veya beklemeden yazılım yapacak olan var mı? Bildiğim kadarıyla 150 beygirleri destekleyen bir motor 1.2t.

3- Kaput amortisörü veya elektrikli bagaj düşünen var mıdır? Kaput aliexpresse düşmüş ama trye göndermiyordu en son. Bagaj için de Mokkaya yapan bi iki firma var muhtemelen onlar halledebilirler.

Ek olarak biniş yardımı bu segmentte harika olmuş.

@justery hocam size de hem hayırlı olsun hem kolay gelsin, takipteyiz :)

• henüz aracımı teslim almadım (gs paket) ancak opel sitesinde gs için standart olarak belirtilmesine rağmen satılık ilanlardaki resimlerde gördüğüm kadarıyla bazılarinda koltuk hafıza düğmeleri yok. bunun sebebini bilen var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymeksur -- 24 Nisan 2023; 18:3:57 >
  • ymeksur Y kullanıcısına yanıt

Bazı araçlarda siyah tavan da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mindolluin kullanıcısına yanıt
    Ben de corsa bekliyorum. 6 Nisanda kaporasını göndermiştim. Bunların hepsi aynı gemiyle mi geliyor?

Mayıs zammı çok sağlam gelebilir. Fiyatı ciddi manada yükselir diye düşünüyorum. Umarım olmaz.

• ymeksur Y kullanıcısına yanıt
    Bazi araclarda alcantara koltuk ve siyah tavan eksik donanim olarak geliyor, bayi ekrandan bunu gorebiliyor. Muhtemelen parca sikintisi.

• trexin T kullanıcısına yanıt
    Gemi ve sevkiyat isleri biraz karisik. Benim gibi 1.5 ay bekleyen de var 4 ay bekleyen de. Kimisine gemi ismi veriyorlar, 3 kere gelmis-gitmis arac yok. Gumruk islemleri de uzayabiliyor, ben sirf 10 gun gumrukten cikmasini beklemistim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.