yapmaları gerekir diye düşünüyorum ama denemeden bilemeyiz. ben yıl sonunda bakıma götürdüğümde orayı da göstereceğim. bir diğer göstereceğim şey de araç çalışırken bagajın kilit açma tuşuna basınca hala açılamıyor olması. illa kapıyı açmak gerekiyor. |
OPEL ASTRA L 2022 (125. sayfa)

-
-
Muhafazayı taktırdım. Tam oturdu.
ASTRA L 2022 MODEL VE SONRASI METAL KARTER MUHAFAZA KORUMA SACI 1.500 TL yerine 1.400 TLwww.n11.com
ASTRA L 2022 MODEL VE SONRASI METAL KARTER MUHAFAZA KORUMA SACI Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/astra-l-2022-model-ve-sonrasi-metal-karter-muhafaza-koruma-saci-35824657?magaza=scoto
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunlar ne ki :) benim makyajlı corsada aracı her çalıştırdığımda klima ve silecek çalışıyor kendiliğinden. Psa aracı makyajlayarak sorun gidermek yerine yeni sorunlar çıkarmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gruptaki araçları aldığınızda garantiyi kesinlikle uzatın arkadaşlar minik sorunlar çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bagaj konusunda ben de açamama durumu yalıyordum biri , parka alınca kilidin açılabildiğini güvenlik açısından standartta öyle olduğunu söylemişti. Parka alınca araç çalışır olsa da kilit tuşuyla bagaj açılıyor bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismpkr -- 14 Eylül 2024; 12:53:25 >
Değerli dostlar eski bir Astra K kullanıcısı olarak son kasadan üst paket almak istiyorum. Soğutmalı torpido, otomatik park asistanı ve kadransız gösterge ekranı dışında benim test sürüşünde dikkatimi olumsuz bir şey çekmedi. Sizin görüşünüzü almak istedim. Bir de 2023 GS mi 2024 ultimate mi alayım?
Donanım farkları neler hocam ? Bir de fiyat farkı nasıldır.
Ultimate de dahili navigasyon ve head up display eklenmişti, doğru mu hatırlıyorum. Geri kalan aynıysa fiyat farkına göre değerlendirmeye çalışın derim.
Az bir fiyat farkı varsa 2024 ultimate olsun derim. 100.000 tl den fazla fiyat farkı varsa 2023 Gs tercih ederdim ben.
Fotoğrafı var mıdır? Bende de aynı sorun olabilir
Hocam 2023 gs alacaktım ama autohold, kumandadan 4 camı açma ya da içerden bagaji açma yok. İç ambiyans aydınlatma ve ses sistemi de çok elestirilmiş youtube videolarında. Bilmiyorum autohold u çok arıyor mu kullanıcılar? Biraz düşünmeye başladım.
İç ambiyans ve ses sistemi bana yeterli geldi, çok yüksek sesle dinlemediğimden sanırım.
İçerden bagaj açma hiç lazım olmadı, hatchback araçlarda görmedim pek bunu, hatchback araçlarda mutlaka arka kapağı havaya kaldırmak için güç uygulamak gerekiyor.
4 cam açma ve autohold eksikliği başlarda hissettirse de bu duruma alışınca unutuyorsunuz.
Bu arada bazı ilanlara dikkat edin, 2023 Gs ama elektrikli hafızalı koltuk vb donanımları eksik.
Peki hocam yağmurlu havada direksiyon sesi nedir? Bu da çok dile getirilmiş.
Bir de araca yaklaşırken değil elinizi dokununca mi açılıyor kapılar?
Araçtan uzaklaşırken otomatik kilitleniyor mu?
Araç disindayken örneğin avm otoparkında kilitleme tuşuna art arda bastığınızda korna çalıyor mu (arabamı bul özelliği benim K kasada vardı)?
Ses sistemi araç radyosunda çok berbat geliyor bana , android auto üzerinden müzik dinlerken orta kalite normal geliyor. Kısa bir süre Corsa kullanmıştım,yine radyo cızırtısı konusunda servise göstermişti, anten kontrolü falan yaptılar ama bir sonuç çıkmamıştı,yine bu araçta da radyo kanallarını dinlerken aşırı bir cızırtı var ve ses sistemi berbatmıl gibi hissettiriyor insana.
Yağmurlu havalarda direksiyon sesi hiç yok bende hatta bugün istanbul yağmurlu sadece herkesin bahsettigi kapidan gelen ses disinda ses yok. Benim aracim elegance, araca yaklastiginizda kapiya dokunmadan aciyor kilitleri. Uzaklasirken de kilitliyor ve bip diye bir ses cikartiyor. Bu arada ben özellik actirmistim, benim aracimda cam kaldirma da oldu hatta drive assist ile motor sesi de geldi, bu ozellikleri arayanlar da olursa, acilabiliyor diye eklemek istedim. Trim, kol dayama, kapi ve direksiyon sesi sanirim şans isi. Bende sadece kapi ve ilk calistiginda gogusten gelen bir ses var, kiminda dikiz aynasindan kiminde kol dayamadan ama direksiyonu duymamistim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yağmurlu havada direksiyon sesi hiç duymadım hocam. Bahsedilen durum o araca özel bir problem olabilir.
2022 Gs donanım bizim araç. Araca yaklaşınca otomatik açıyor uzaklaşınca kilitliyor. Eğer siz aracın yanından ayrılmadan kilitlemek isterseniz kapı kolu üzerindeki çentik alana dokunmanız yeterli oluyor. Ya da anahtardaki buton ile kilitleyebilirsiniz. Açarken de aynı şekilde araca yaklaşmanız yeterli. Ya da kapı koluna dokunmanızla birlikte kilitli olan aracın kilidini açabilirsiniz. Ya da anahtar kumandasından da açabilirsiniz.
Uzakta iken anahtardaki düğmeye bastığımda 4 lüleri yakıyor belli bir süre ama korna olayını denemedim bilmiyorum var mıdır.
autohold 2024 lerde de yoktu bildiğim kadarıyla.
-
Arkadaşlar ben astra almak istiyorum da belki yeni satmayı düşünenler olur bir whatsapp facebook grubu var mıdır takip etmek isterim..
-
Dostum ürün geldiğinde ppf in arkasında gri kağıt oluyor sağa sola yapışmasın diye, onu ayırıp şeffaf kısmı yapıştırıyorsun, bu fotoyu çeken arkadaş çıkarmadan bi koymuş oraya, fotosunu çekmiş.Yani bana öyle geldi 😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismpkr -- 18 Eylül 2024; 18:43:49 >
Peki boyle bir kaplamayi yaptirdik o bolgeye, geri bir sebepten cikardigimizda yapiskan izi veyahur pianoblacke zarar vermez mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X