Şimdi Ara

Opel astra gtc opc line

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese meraba foruma yeni katıldım kuzenimden her konu hakkında yardım alabileceğimle ilgili bi tavsiye aldım ve burdayım...

10 gun once 2005 model opel astra gtc 1.9 cdti turbo opc line marka araç satın aldım... arabam motor verilerine 225 bhp 410nm tork güç üretiyor.

Buraya kadar her seyden cok memnunum ama bır sorunum var aracımı satın aldıgım arkadasım 19 inç amg jant ile verdi arabayı bana ve sokak aralarında 40km hız ıle gıdınce nıe aldım ben bu arabayı demeden edemıyorum takdır edersınız...

Ufak bı arastırmadan sonra 19 inç jant ve ince yanak lastik kullanmanın hem arabamı yoracagını hemde yakıtta ınanılmaz artıs olacagı hakkında bılgıler aldım.

Şimdi ben bu arabayı uzerındekı jantları ve muthıs goruntusuyle cok sevıyorum o yuzden mantıklı bı sekılde jantları kucultmelıyım kı hem goruntuden sogumayım hemde performans ve yakıt tasarrufu yapabıleyım... bu konuda yardımlarınızı beklıorum cok tesekkurler...

• 1.9 cdti 150 hp guc uretir. Ne gibi islemler sonrasi 225 hpye ulasmis ona bir ulas once. Sadece yazilimsa bence biran once iptal ettir
  • Astra GTC için Opel'in belirlediği jant ve lastik ölçüleri aşağıdaki şekildedir :

6,5x16" (ofset 37 mm), 205/55 R16 91 H
    7x17" (ofset 39 mm), 215/45 R17 91 V veya 225/45 R17 91 V
    7,5x18" (ofset 37 mm), 225/40 R18 92 W

Bu ölçülere uygun jant ve lastik kullanırsan sürüş konforu ile ilgili bir sorun olmaz.

18" haliyle göze daha hoş görünür, 17" ise konfor ve uzun ömür açısından daha ideal olur.
  • Bende gtc sahibiyim ve 18" jant ile kullanıyorum..Araç turbosuz 1.6..İlk aldığımda çok hantaldı ama açık hava filtre,Orta susturucu iptali,sprint booster,kamann power booster gibi ilaveler yaptım şimdi canavar gibi..Yakında kat iptali ve headers takıp işi bitireceğim..
  • OPC 19" Road Wheels In Brazil Black
     Opel astra gtc opc line

VXR 18" Road Wheels In Silver
     Opel astra gtc opc line
  • arkadaslar ılgılenen herkese cok tesekkur ederım 18 inch konig ultra jant aldım arabama 18 de performans kaybına ugramıyacagım soylendı ve harıka gozukucek umarım...
    bu arada arabamda sdc yazılım var oda fabrıkasyon bakıcam ıptal etmeyı dusunuyorum gercekten muthıs uzuyor ama cok yakıor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymundo

arkadaslar ılgılenen herkese cok tesekkur ederım 18 inch konig ultra jant aldım arabama 18 de performans kaybına ugramıyacagım soylendı ve harıka gozukucek umarım...
    bu arada arabamda sdc yazılım var oda fabrıkasyon bakıcam ıptal etmeyı dusunuyorum gercekten muthıs uzuyor ama cok yakıor...

Fabrikasyon olarak oyle bir yazilim olnaz olamaz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane Coupe 2001 sunroof
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hıc bır extra parca yok arabada nası oluyor ozaman ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.