Şimdi Ara

Opel Astra G 1.6 16V vs Renault 19 Europa 1.6 Alize (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/shorts/mQeAyQY5asA?app=desktop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra g benim ilk arabamdı. Astra G Renault 19’a drag drift ne olursa olsun fark etmez her türlü fark atar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostum 2001 e kadar olanlar sıralı LPG uyumu tamamen sorunsuz. Şöyle ki ateşleme sistemi biraz sıkıntılı idi. İlk zamanlar buji ve bobin seçimi noktasında sorunlar yaşandığı için öyle bir söylenti oluştu. Çözümünü söylüyorum sıralı sistem LPG + tek tırnak bosc buji + GM marka orjinal bobin. Bunun dışında on takımları ve yürüyeni kaya gibidir Ecotec motor sıcak çalışır hararet 90 da kalır sıcak çalışır ama hararet yapmaz. Kliması çok iyidir .

    Coupe kasa bertone diye geçiyor bunlara yaklaşma 2 bin motor nispeten sorunlu çok yakar ve parça sorunu vardı ve pahalıydı da parçaları.

    2002 den sonra tamamen elektronik ateşleme sistemine geçiliyor sanırım .

    Evet Hatay İskenderun da yaşıyoruz geçmiş olsun dilekleriniz çok teşekkür ediyorum kardeşim şimdilik konteynerde idare ediyoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu hantal bir araç çok yakıyor ve parçaları biraz pahali maalesef ve Astra kadar sorunsuz değil diye hatırlıyorum motor kasa ve ağırlık uyumu Astra gibi değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • biraz fazla abartmışsın gibi geldi focusun her tarafı dökülüyor konusunda hala bazı şehirlerimizde taksi olarak kullanılan bi araç trim sesi dediğin şey şu an mevcut olarak astra larda da var, paslanma konusunda focus 1 lerin aşırı olmasada bazı iç kısımlarında kronik pas sorunu olabiliyor evet ancak öyle abarttığın gibi bi durum yok, dökersen her türlü dökülür, ayrıca focus astra ağırlık konusunda ise evet ağırlık olarak bir fark yoktur astranın daha tok hissettirmesi astranın focusa göre daha ağır olan suspansiyon parçalarından kaynaklanır ve bundan kaynaklı virajlarda focus kadar dinamik hissetirmez ve de ani ağırlık transferlerinde focusa göre kütük gibi kalır, ben astranın focusa göre 1.6 motor için alt devirlerini, yani yüksek vites alt devir toplamalarını ve bundan kaynaklı yakıt tüketimini beğenmiştim, bana göre focus 1 daha başarılı bi model ve zaten çıktığı yıl 444 puanla avrupada ilk sırada geliyordu, ardından ise 200-250 li puanlarda astra geliyordu ayrı olarak ise focus lpg li ise rolanti sorunu ve antifriz bakımı arabayı bilmeyen bi usta tarafından yapılırsa yalancı hararet mevzusu kronik denilebilir

    Ve bildiğim kadarı ile focus 1 parça alman üretim yeri ispanya olmalı





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.