Şimdi Ara

opel astra fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: clio_TR

çok o fiyata alınmaz... 15 den fazla verme

dünyadan haberiniz varmı acaba sizin?yeterki bişeler yazayım düşüncesindesiniz..belki arabanın sizin gozunuzde ederi 15bin dir ama arkadaş için onemlı olan piyasa ederidir..aynısından 15bıne bulabılırsenız yarın alayım hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

çok o fiyata alınmaz... 15 den fazla verme

dünyadan haberiniz varmı acaba sizin?yeterki bişeler yazayım düşüncesindesiniz..belki arabanın sizin gozunuzde ederi 15bin dir ama arkadaş için onemlı olan piyasa ederidir..aynısından 15bıne bulabılırsenız yarın alayım hemen

Var aslında.

Ama:
    1. Kazalı
    2. Yüksek KMli
    3. Eski model
    4. Donanımsız

Aha da buldum

http://www.araba.com/1414696.html
    http://www.sahibinden.com/2001_model_43555_km_bulun_bakalim_nasil_bulacaksiniz_garaj_arabaWQQaXQQ10065186WQQpXQQdisplayitem Şundan versek.
    http://www.sahibinden.com/2001_model_astra_elegance_108_000_deWQQaXQQ4564918WQQpXQQdisplayitem

• yorumlar ıcın tesekkurler arabanın ıcıne bındım arabanın calısıp calısmadıgını anlamadım valla tık ses yokkkk servıse goturduk gercı sıstemden bakamadılar tam kapanmak uzereyken gıtmısız servıs gorevlısı soyle bır baktı bu arabay hıc bınılmemısmı dedi valla bende ınternette cok arastırıyorum ama 15000 ytl de araba var ama ben ne yapayım 150000km deki arabayı yada komple boyalı arabayı yada degısen parcalı arabayı ben temız sorunsuz bınmek ıstıyorum.
  • dediklerimde hiçbir çelişki yok. madem siz doğru ben yanlış görüyorum fiyatları. siz bana gösterin o zaman 2004 model 1.6 civic 20.000 ytl'ye, hemen teşekkürlerimi ileteyim. yalnız tekrar söylüyorum, çizikten dolayı komple ya da belden aşağı boyalı olmasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: nebel

20.000 ytl'ye 2004 model civic bırak ES modelini LS modelini bile alırım. 20.000 ytl'ye civic türkiye'nin hiçbir yerinde yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: scald

5000 ytl daha koy 2004 civic al..

Bu nasıl bi çelişki?

20.000 YTL'ye ES'yi bırak LS alırım diyosun.
    Sonrada 20.000 YTL'ye Türkiye'nin hiç bi yerinde Civic yok diyosun.

Ben mi körleşmeye başladım da rakamları yanlış görüyorum.

Farklı model önerenlere de şaşıyorum adam Astra diyo millet Civic diyo ya kel alaka. Ver raifokten gibi örnek.

quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

yok hocam fiyat çok çok iyi

Astra Classic 1.4 16V Twinport NB Club 25.148,00 YTL

• şimdi otoraba com sitesinde gördüm 1 tane 1.6 civic LS, hem de az hasarlı fiyatı 23.000 ytl.

Orjinalden alıntı: nebel

dediklerimde hiçbir çelişki yok. madem siz doğru ben yanlış görüyorum fiyatları. siz bana gösterin o zaman 2004 model 1.6 civic 20.000 ytl'ye, hemen teşekkürlerimi ileteyim. yalnız tekrar söylüyorum, çizikten dolayı komple ya da belden aşağı boyalı olmasın.

Ama siz kendinizle çelişiyosunuz.

Önce alırım diyosunuz sonra Türkiye'nin hiç bi yerinde yok diyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 15 Ağustos 2008; 10:55:37 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.