Şimdi Ara

OPEL ASTRA 35000 KM BAKIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARACIMI YILLIK BAKIMA GETIRMISTIM FIYAT BILGISI VERIM AZ COK PIYASA HAKKINDA BILGI OLALIM SANAYIDE USTAYA GETIRDIM

İŞÇİLİK 190 TL

MOTOR YAĞI,HAVA FİLTRESİ ,ON ARKA FREN BALATALARI ,POLEN FILTRESI, PARCALARA 250 TL

TOPLAM 440 TL TUTTU.

• BU ARADA ARAC DIZEL OTOMATIK
  • servise götürsen daha iyiymiş,ustan iyi kâr yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 190 tl ne işçiliği almış öyle ustan.
    Verme hocam sen bilgi falan millete.70-80 tl lik işi yaptırmışın 190 tl ye.Sanayilerde milleti dürtme yeri olmuş artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir2008

ARACIMI YILLIK BAKIMA GETIRMISTIM FIYAT BILGISI VERIM AZ COK PIYASA HAKKINDA BILGI OLALIM SANAYIDE USTAYA GETIRDIM

İŞÇİLİK 190 TL

MOTOR YAĞI,HAVA FİLTRESİ ,ON ARKA FREN BALATALARI ,POLEN FILTRESI, PARCALARA 250 TL

TOPLAM 440 TL TUTTU.

Balata hariç yıllık bakıma doğuş otoya 460 tl ödedim.

Sizinki baya fazla olmuş
  • bu arada yag fıltresıde degıstı,190 tl ıscılık soyle arkadaşlar 150 motor ustası ,40 tl deon arka fren disklerini taşlattık ses gelmesın dıye 40 tl o tarafa gıttı
  • parça fiyatlarını bilmem orjinal ve yan sanayi arasında bir miktar fark var lakin işçilik fazla almışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Egea 60 000 Bakımı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı işlem 100 liraya yaptırılabilir sanayide.40 tl yi çıkınca tabi.Bence 50 lira fazla almış
  • astra h 2012 model dızel aracıma bakımı 170 yaptırdım 75000 bakımıfren balatası değişmedi benım kı 35 bınde balata değişimide erken gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.