Şimdi Ara

opel astra 1.6 cd sedan lpg tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2000 model opel astra sedan cd 1.6 aracım var.dizel-lpg arasında kaldım.ya satıp dizel bir arac alacagım bu oldukca pahalı olacak.yada lpg taktıracagım.lpg konusunda tamamne bilgisizim .forumu biraz aratırdım bazı markalar oneriliyor.ben ogrenmek istediklerimi maddeler halinde belirteyim.yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkurler.

1-lpg-benzin karsılastırmasında lpg nin avantajı benzini ne kadar gecer.
    2-hangi markayı taktırmam gerekir.fiyatı ne kadar.istanbul anadolu yakasında oturuyorum.
    3-otoparklara giriste zorluk cıkarmı
    4-arac muayenesi yılda 1 mi? ekstra bir maliyet varmı.sanırım ruhsata işlenmesi gerekiyor bununda maliyeti nedir?

benim aklıma gelenler bunlar.bu konuda tecrube sahibi arkadaslardan eklemek istediği baska bilgiler varsa cok iyi olur.yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 23 Mart 2010; 13:15:39 >

• Bende aynı aracın 2001 modeli var ve 10 sene olacak eylül ayında bende taktırsammı yoksa dizel arabamı alsam ikileminde kaldım şu anda aracım 83.000 km de taktırmaya gerek var mı ve arakadaşımıın yazdığı bütün sorular benim içinde geçerli. Birde babam kullanıyor arabayı ve arıza filan yaparsa kafayı şişirir peder valla bilmiyorum ne yapalım arakadaşlar bir akıl verin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astra-Elegance -- 23 Mart 2010; 17:15:24 >
  • Merhaba;

Araçlarınıza rahatlıkla TARTARİNİ taktırabilirsiniz. Benzine kıyasla %30 - %40 tasarruf sağlarsınız. Otoparklarda malesef hala problem yaşıyoruz. Bütün dünyanın kabullendiği bu sisteme karşı neden bu uygulamalar yapılıyor anlamakta pek mümkün değil. Araç muayenesi hususi araçlar için 2 yılda birdir. Muayeneye gitmeden önce MMO'nun LPG kontrol bölümlerinden Sızdırmazlık Raporu almanız gerekir. Ücretide 25 TL dir.

LPG bakımlarınızı 10.000 km de bir yaptırdığınız taktirde ortalama 300.000 km kullanabilirsiniz. Garantiside 2 yıl yada 100.000 km dir. Fiyat konusunda imzadaki numaramızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. 10 Taksit şeklindede ödeyebilirsiniz.

Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 LPG Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.