Şimdi Ara

OPEL ASTRA 1.4 GL mi PALİO mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşımın 1997 120.000 de çok temiz bir astra 1.4 GL si var değişeni yok. Muaynesi yeni kısacası 1. sınıf 9.500 TL ye alabilirim. Ya da bugün bir arkadşım önerdi temiz bir Palio al diye. Sizce hangisi daha mantıklı olur. Hangi palio daha iyi ve max. 10.000 Tl ye kadar alınabilir?
    Önerilerinizi bekliyorum.. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarafeyn -- 12 Ocak 2010; 11:55:44 >

• Az ve temiz kullanılmış yaşı genç araç herzaman daha az sorun çıkarır. Astra'ya hiç binmedim fakat daha rahat geniş kullanışlı bir araç olacağı düşüncesindeyim. Bende bir Palio kullanıcısıyım, Vectra ararken temiz bir Palio bulup aldım. Bence temiz bir araç bulmaya çalışın çünkü cidden piyasada temiz araç bulmak zor.
  • Ben geçen yıl 2008 Eylülde 2004 model 1.2 SL Klimalı Sürücü hava yastıklı aracımı 12000 Tl ye aldım. Buna göre kıyaslama yapabilirsin herhalde.
  • Palio yu bilmiyorum ancak Astra 1.4 ü kullandım ve hoşuma gitmedi. Aracın kasa ağırlığı ile motoru dengeli değil. O motor o kasaya küçük geliyor. Sollama ile işim olmaz, suyun akışında giderim diyorsanız alınabilir.
  • 1.6 alman üretimi olacak tadından yenmezz sağlam araçtır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Astra derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

Ben Astra derim...

Katılıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

Palio yu bilmiyorum ancak Astra 1.4 ü kullandım ve hoşuma gitmedi. Aracın kasa ağırlığı ile motoru dengeli değil. O motor o kasaya küçük geliyor. Sollama ile işim olmaz, suyun akışında giderim diyorsanız alınabilir.

94 Astra 1.4 lerin 82 HP ve 60 HP olmak üzere iki ayrı versiyonu var bunu unutmayalım artı buna ek olarak arabaya özen gösterilmesi, moturunun bakımlı olmasıda sollamada çok şeydi değiştirir..
    82 HP lik Astra son 10 yılda üretilmiş çoğu araçtan daha seri ve güçlü bir araçtır..
    Herkese saygılarımla.
  • bahsettigin astra teyzemde vardi (1.6) bir cok kez kullandim, tipiyle yol tutusuyla sevdigim bir aractir. Bende su an siena var; astrayi tercih ederim. Ha dersen ki ben 2004-2005 model 12 bin liraya palio buldum, palio tavsiye ederim. yoksa 97 astra 2001 palio ya gore daha hos bir tercih olacaktir.
  • astra derim
  • astra hb 1.6 amcamda var,sımdı classıc var.ıkısınıde kullandım eskı astrasını daha cok sevdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.