Bildirim
Opel Astra 1.4 Classic???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Düşüncelerinizi Bekliyorum. -
1.4 ise pahalı bence 2 yıldada iyi gezmiş olduğunu varsayarsak daha önce olsa bende balıkla atlardım ama sedan astra çıktı bildiğin gibi -
bence bedava . bu fiyata astra abs var klima var. 90bg araba. 3 yıldada 55000 km iyi bence . hic düsünme al derim... yakıtı 1.6 lara göre biraz daha az. ama arabayı cok yüksek devirlerde kulanmıyorsan ( 2000-3000 arası) . 3000 devir ve üzerinde kulanırım diyorsan o zaman 1.6 ya göre biraz fazla bile yakabilir. -
fiyat çok iyi abs olmayabilir bir sor istersen? -
Gayet güzel bir fiyatta ve KM de. 1.4 güçsüz derdim önceden ama bir kaç kere bindikten sonra hiç güçsüzlüğünü görmedim. -
bu fiyata başka araba bulamazsın kim ne konuşuyorsa yalan.....
bu fiyat iiii bu araba için....eğer temizsse değil 15 en az 19-20 etmesi lazım.......yani...
bu fiyatı....palio 1.2 lere istiyorlar.........
fiat nere opel nereeee ????? -
kazası belası yoksa hiç düşünülmemeli bile. fiyatı çok uygun, km'de çok değil. fiyatı ucuz geldi bana, abs çift hava yastığı klima standart ve o bir astra üstelik. bende 2006 classic 1.4 tvinport var bir tanıdık hemen 18bin veririm diyor, beni görüncede hep sorar satmıyormusun diye : ) -
selamlar bendede 2007 astra classıc sedan var oncelıkle sunu soyleyeyım aracı sehırıcı bulundugum bolgede genelde rampa ve sıkısık trafıkte kullanıyorum oldukca ıyı yakıyor denılebılır gecen uzun yolda test ettım 90-120 arası 729 km de ısık yandı uzun yol ıcın ıyı bır deger denılebılır (izmit-fethiye mugla)bılecık rampaları genelde 2 veya 3 vıtes ızmıt sakarya otoban ortlama140 km dıger yerler 90-120 arası arac dusuk viteslerde biraz yavas toplanıyor fakat yuksek viteslerde sorun yok twınport motor biraz gürültülü calısıyor trigerli motorlara göre ama alısıyorsun bu arada 9000 km de hidrolik direksiyon kutusu garanti kapsamında degiştirildi(kacırıyordu)artı ön panel gösterge ışıklarında gidip gelmeler yasandı.garantı kapsamında(multıswıtch degistirildi ve ecu programlama)onarıldı.bendeki biraz sorunlu cıktı sayılabılır ama tamamen sans bır yakınımdada var
hatcback olanı oda kontak sorunu yasadı fakat bu araba emsallerıne gore yınede alınabılır 2005 bır araba icin cok iyi fiyat temizse kacırma bu arada hidrolik direksiyon kutusu fıyatı 2020 ytl dedı servıs parcalarıda pahalı emsallerıne gore bunuda unutma secım yaparken
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X