Şimdi Ara

Opel Astra 1.3 CDTI Essentia Sizce Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir araba bakıyorum opel astra 1.3 CDTI Essentia adı. Modeli 2008 km 153 bin de. Gümüş gri araba dizeldir. Sizce bu araba nasıl kullanışlımı cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim :) 28.000 ama 27.000 alacaz :)

• 25' e bırakırsa al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Kardeş ama piyasası 25 in üstünde
  • Biraz daha sabret bayramdan sonra fiyatlar düşçek. Enjoy donanımını alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comfort paketlisini kullandım uzun süre. Trim seslerine ve motorun hantallığına takılmazsan o paraya alabileceğin en iyi araba.
    Km konusuna takılma bu motor bakımları yapılırsa 300.000km götrür, piyasadaki en sağlam motorlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entelim -- 29 Temmuz 2014; 16:51:13 >
  • Bakımları düzenli yapılmışsa, ağır hasarı yoksa, kilometresi doğruysa kaçırma, şu an bahsettiğin aracın temizi 30a bile yok. Essentia olmasına da bakma, güvenlik donanımları ayn ( 4 hava yastığıi abs var, manuel viteslerde esp yok) ı. İleride kapı kollarını, ayna kapaklarını boyatıp bir de jant alırsın, olur sana enjoy donanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Biraz daha sabret bayramdan sonra fiyatlar düşçek. Enjoy donanımını alırsın.

harbiden mi :) keşke sizin gibi umutlu olabilsem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 0 araç kampanyaları başladıktan 1 ay sonra 2. El fiyatlar en düşük seviyesinde olur.
    Ama 2008 model astrayı o dönemde bile 25 e falan alamazsınız o kadar düşmez 500 belki 750 tl oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghostfurkan79 G kullanıcısına yanıt
    motor çok hantal ama öneml deil deren al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.