Şimdi Ara

Opel 1.6 SIDI Turbo Temmuz'da geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opel’in yeni benzinli motoru 170 beygirlik 1.6 SIDI Turbo, Zafira Tourer ile Temmuz ayında Türkiye pazarına sunulacak. Zafira’daki yeni 1.6 SIDI Turbo oldukça düşük ses ve titreşim seviyeleri, 100 km. de 6.6 litre yakıt tüketimi, 154 g/km CO2 emisyon ile segmentinde önemli bir yere sahip.

(Alıntıdır)

Devamı:http://yarimdebriyaj.com/haber/opelin-yeni-benzinli-motoru-1-6-sidi-temmuzda-zafira-tourer-ile-turkiyede/

• Önümüzdeki bir kaç yıl Opel'in motor gamı açısından atılım dönemi olacak.
  • Isgignia'daki 1.6 180 HP motora ne olacak o daha iyi değil mi sadece tüketim açısından mı iyileşme var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Isgignia'daki 1.6 180 HP motora ne olacak o daha iyi değil mi sadece tüketim açısından mı iyileşme var?

Yakıt tüketimi açısından iyileştirme var..
  • darısı 203 hp lik motorun başına
  • asıl önemli olan 1.6 dizelin en hızlı şekilde c ve d sınıfına entegre edilmesi . ama fiyatları honda civic de olduğu gibi uçacaktır .
  • Cok iyi olmus..
  • Bu motora Cascada nın sürüş izlenimlerinde birçok olumlu görüş bildirilmiş; yumuşak çalışma karakteri, boşluksuz rahat devirlenme, rölantinin hemen üzerinde gelen yüksek tork ve 1.4T 140 hatta 120Hp den bile düşük tüketim.

1733Kg lik Cascada yı 100km hıza 9.6sn de ulaştırıp ortalama 6.3litrelik tüketime imza atmış, yeni nesillerde ağırlık da azaltılırsa hayli iddialı tüketim/performans oranlarına ulaşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 18 Nisan 2013; 17:23:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

quote:

Isgignia'daki 1.6 180 HP motora ne olacak o daha iyi değil mi sadece tüketim açısından mı iyileşme var?

Biri benzinli biri dizel..

İkisi de benzinli Yukarıyı tekrar okuyun isterseniz

Çok daha başarılı bir motor 1.6 SIDI Turbo, daha fazla torka sahip ve daha alt devirlerden itibaren (1650 rpm) bu torku (280Nm) sunuyor. Yakıt tüketimi konusunda da oldukça iddialı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmshn

quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

quote:

Biri benzinli biri dizel..

İkisi de benzinli Yukarıyı tekrar okuyun isterseniz

Göz sürçmesi

• ulan birde opel batıyormu diye konu açıyolar
  • O yazılan yakıt tüketim değeri karma olmalı , yoksa sehir içi 9 litre civarı yakacaktır tahminen şu opel D sınıfına benzinli otomatik ve c sınıfına adam gibi bir 1.6 dizel getiremedi hala .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Önümüzdeki bir kaç yıl Opel'in motor gamı açısından atılım dönemi olacak.

Motor atılımının yanına şanzıman atılımı da çok yakında..;)

Zira GM&Ford ortaklığı 9-10 vitesli otomatik şanzıman üzerinde çalışmalara başladılar..

Önümüzde yıllar Opel açısından gerçekten çok parlak olacak gibi gözüküyor..

Ama demeden edemicem, Forumdaki Opeli batırma heveslileri Opel batmıyor mu diye başlıkları ara ara açıp, kendilerini tatmin etmeye devam edebilirler.. Nedir bu Opel i batırma hevesleri anlamadım..! Yok yok arkadaş yok, böyle bir şeyde olmayacak..! GM in elindeki en değerli Marka neden batsın?!

GM geçtiğimiz sıkıntılı yılları atlatmışsa bu Opel sayesinde olmuştur ama bir teknoloji sitesinin adım ona motorlu araçlarla ilgilenen editörlerinin maksatlı haberleri sayesinde Dünya'da olmayan bir algıyı biz Türklere verip, aklı sıra Türkiye satışlarını sabote etme yolunu açmışlardır..! Bence Opel Türkiye acilen bu siteye ve editörlerine 'Markayı Karalamak ve Yanlış İntiba Oluşturmaktan' dava açmalıdır..

• O motor gelene kadar Opel batar.
  • Yeni motorlar geliyor nihayet.
  • Opel şu beygirlerin hakkını vermeli artık...
  • Şu motor dizel olacakki Opel yok satar.
  • Of dead , motorun dizeli de var. İlgili haber aşağıda:

Opel 2016 yılına kadar bütün araçlarını Opel 1.6 SIDI ve Opel 1.6 CDTI modellerine çevireceğini duyurdu.
    Yeni nesil motorlar için opel 250 yeni mühendis, 4 milyarı gözden çıkarmış.

Yeni model motorlarda yakıt tüketimi azalırken, ses, titreşim düşüyor ve tork ciddi oranda artıyor. Türk sürücüleri memnun edecek bu modeller tüm opellerde yer alacak.
    2.200 devirde maksimum torka ulaşan motorlarda yüzde 14 yakıt tüketimi de düşmüş.

Opel 1.6 CDTI ilk olarak Zafira modelinde kullanılacak.

Kaynak: Wardom Opel 1.6 SIDI ve Opel 1.6 CDTI
     Opel 1.6 SIDI Turbo Temmuz'da geliyor

opel sidi 1.6

• omega'ya uygulanırsa ....... inş bu günleride göreceğiz
  • yakit degerleri hic fena degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.