Şimdi Ara

Op Mid Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kog'Maw şampiyonun adı bu rehberde size yardım etmek istedim,
    Şimdi yapacağınız mastery klasik ap masterysi olacak.
    Runeler da ap olsa iyi olur.
    Summoner spellerimiz;
    1-Clarity Bu core summoner spell imiz.early de çok işimize yarayacak.
    2-Teleport -eğer bilgisayarınız hızlıysa falan almasanız da olur,ben almaya mecbur olduğumdan alıyorum.

Başlangıç itemleri;
    390 para verip mana yenilenmesi itemini alıyoruz
    bir mana potu,bir hp potu alıyoruz

Skill sırası;
    başta hepsine 1 verin sonra q fulleyin sonra e sonra w.

Early game'de sürekli harass(saldırı) yapmanız gerekiyor.Bunun için karşınızdaki şampiyona doğru gidip q atıyorsunuz,e de olur.Sürekli skill spamlıyoruz ve bu sırada clarity çoook faydalı oluyor.

Lvl 6 olduğunuzda karşınızdaki sizden 1-2 lv düşük olacak,q ve e ile canını çizin(azaltın) daha sonra son hamlenizi yapmak üzere q atın,e atın,w açıp aa(sağ tık) vurun canı az kalacak herifin,muhtemelen tower range'ine de girecek ama kog olduğunuz için ultinizin müthiş bir range(menzil)i var.onu vurup öldürün.

Sonra ganglara gidin.Yani diğer yollara gidip oradaki şampiyonları öldürün.
    Middeki itemler;
    Athene's Unholy Grail
    Nashor's Tooth
    Sorcerer's Shoes

Bunlardan sonra ilk iş rabaddon çıkıyorsunuz.Bu sırada zaten q atıp kill alıyorsunuz e atıp kill alıyorsunuz ulti atıp kill alıyorsunuz kill almamak isteseniz bile başaramazsınız.

Latede güçten düşüyorsunuz biraz(w hariç)o yüzden latede iş size kaldıysa garanti veremem,ama lateye kadar opsunuz.

Hadi i kazanmalar

• Hadi gidelim biz o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clarity yi gördüm gidiyorum.
  • çok teşekkürler sayende 2500 elo oldum

• opmuş cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Head Crash

çok teşekkürler sayende 2500 elo oldum

sen yalan söylüyorsun daha rehberi yazalı 15 dakika anca oldu,hemen hemen en kısa oyun 20 dakika sürüyor daha bir oyun bile bitirmiş olamazsın bu teknikle 2500 eloyu nasıl kasabilirsin
  • Clarity / teleport / Kogmaw --> yürüyen gold.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • clarity e kadar okudum. Yanlız gerçekten clarityi görünce direk yorumlara baktım.
  • Harbi op beyler

• HALA GANKE GANG DİYEN VAR ALLAHIM SANA GELİYORUM
  • Ben teleport ile pc hızı arasındaki bağlantıyı anlamaya çalışıyorum.Clarity'i aştık artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waril

Ben teleport ile pc hızı arasındaki bağlantıyı anlamaya çalışıyorum.Clarity'i aştık artık

ya şimdi şöyle,ben bu herifi öldürüyorum bu taktikle sonra herif öldükten sonra bağlantım düşüyor, bağlantı düşünce kog ortada kalıyor kripler falan kesiyor bunu,ben geri bağlandıktan sonra hemen laneye dönebilmek için kullanıyorum.ya da mesela loading de bağlantı kopuyor hemen laneye yetişeyim diye basıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oviedo

quote:

sen yalan söylüyorsun daha rehberi yazalı 15 dakika anca oldu,hemen hemen en kısa oyun 20 dakika sürüyor daha bir oyun bile bitirmiş olamazsın bu teknikle 2500 eloyu nasıl kasabilirsin

ya vallahi oldum inanmıyorsan inanma ama çok süper build

• quote:

quote:

quote:

ya vallahi oldum inanmıyorsan inanma ama çok süper build

ben keşfettim diye demiyorum muhteşem build ya..herkes nashors tooth a çöp item diyor ama tears of goddess tan sonraki core itemim hemen her şampiyona kasıyorum teemo,lux,garen,tristana,ashe,mr. yi

bi kere hem ap veriyor
    hem cd reduction veriyor
    hem as veriyor
    ne istersen var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oviedo -- 12 Ekim 2012; 22:38:34 >

• Teşekkürler bütün takımlardan davet yağıyor e-postama.
  • Forum iyice zıvanadan çıktı... Yorumları kest Rehber op karşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Waril

Ben teleport ile pc hızı arasındaki bağlantıyı anlamaya çalışıyorum.Clarity'i aştık artık

ya şimdi şöyle,ben bu herifi öldürüyorum bu taktikle sonra herif öldükten sonra bağlantım düşüyor, bağlantı düşünce kog ortada kalıyor kripler falan kesiyor bunu,ben geri bağlandıktan sonra hemen laneye dönebilmek için kullanıyorum.ya da mesela loading de bağlantı kopuyor hemen laneye yetişeyim diye basıyorum

Allahım TP alma mantığına bakar mısın Bu Rehber'den sonra AP Kog Mawlardan bolca görürüz artık çünkü yeterince OP bir rehber

• Lich Bane de gider bence AP Kog'a. Wsu rank 5te 710 range'e artiriyor, onu basip vurunca lich bane isler, al sana %100 AP ratio skill. :) Ama clarity biraz sacma olmus sanki. Orianna'dan baskasina almam. Killden cok farm ve harras yaparim, ise yariyor. Ama kill icin ignite sart.

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Lich Bane de gider bence AP Kog'a. Wsu rank 5te 710 range'e artiriyor, onu basip vurunca lich bane isler, al sana %100 AP ratio skill. :) Ama clarity biraz sacma olmus sanki. Orianna'dan baskasina almam. Killden cok farm ve harras yaparim, ise yariyor. Ama kill icin ignite sart.

atlamışım o kısmı,çok iyi ettin teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Adam 2490 elo ve senin konunla son oyununu 18 dakikada bitirdi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.