Şimdi Ara

op gg main

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kelimelerin yanlış kullanımlarından nefret ediyorum. konu gördüm daha bugun. main oyun nedir arkadas ya. yada akali gg diyolar akali kastı yerine. bi ben mi kıl kapıyorum söyle yazanlara

• Bende gicik oluyorum.Hatta gecen seri macimda hepsini ayni anda kullandi adam alt+f4 cekiyordum az daha.

Jax op kasarsam gg beyler solo salin mainim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gg diyorlar.Ne desem bilemedim
  • server gg de katabilirsiniz içine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

Bende gicik oluyorum.Hatta gecen seri macimda hepsini ayni anda kullandi adam alt+f4 cekiyordum az daha.

Jax op kasarsam gg beyler solo salin mainim.

aynen ben de çok gıcığım :d :d iyi oynıuyosan tr de oynayalım mı bebelerden bıktım özele gel
  • ben ignore atıyorum şahsen.
  • O gg ler oyun biter anlamında kullanılıyor.Akali kasarsa gg veya akali gg yazınca yanlıs kullanmış olmuyor her oyun bitişinde gg yazılması artık bir gelenek oldugu ıcın gg oyunun bitmesi anlamıda geliyor artık.

Ama google a gg ne demek yazınca good game cevabını alıp ya çok sacma yanlıs kullanıyoooolarrrr gıcık oluyoruuum diye konu açanlar daha itici
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

O gg ler oyun biter anlamında kullanılıyor.Akali kasarsa gg veya akali gg yazınca yanlıs kullanmış olmuyor her oyun bitişinde gg yazılması artık bir gelenek oldugu ıcın gg oyunun bitmesi anlamıda geliyor artık.

Ama google a gg ne demek yazınca good game cevabını alıp ya çok sacma yanlıs kullanıyoooolarrrr gıcık oluyoruuum diye konu açanlar daha itici

NOSCE TE IPSUM

Er

8 LOL Mesajı
    15 Mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

quote:

O gg ler oyun biter anlamında kullanılıyor.Akali kasarsa gg veya akali gg yazınca yanlıs kullanmış olmuyor her oyun bitişinde gg yazılması artık bir gelenek oldugu ıcın gg oyunun bitmesi anlamıda geliyor artık.

NOSCE TE IPSUM

Er

8 LOL Mesajı
    15 Mesaj

Yenı uye olmusum,az mesajım var gg yaptın benı

sıkıya al dersleri bak gg olucaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOSCE TE IPSUM -- 28 Ocak 2014; 6:33:31 >

• somurtkan şirin

emin ol onlar gg yi good game manasında kullanmıyorlardır
  • quote:

quote:

NOSCE TE IPSUM

Er

8 LOL Mesajı
    15 Mesaj

Az mesaji var diye dikkate almayalim mi ?

• Daha lol yokken biz DotA oynardik ve gg kelimesinin bir cok anlami vardi. Bir kelime bir cok anlam ifade edebilir ingilizcede "get" kelimesi gibi.

• quote:

Kesinlikle katiliyorum konuyu acan kisiligi buyumemis veya 14-15 yasinda egosunu sisiren liseli ne bu havalar ? sen bu forumun agasi misin ? Mesaj sayin adamdan fazla diye toton mu kalkti ? Benim 2600 mesajli yarbay hesabim var sirf imza kullanamiyorum diye yeni hesap actim simdi ben noob mu oldum ? Bir bas git allasen ! Ulan bari hic yoktan binbasi olsan anlayacagim 3 tane yildizi var diye bir yerleri sismis. Bu oyunu betadan beri oynasan anca 4 senedir bu kelimeyi kullaniyorsun gelmis burada havalara giriyorsun sen daha emeklerken biz dotA oynardik battlenette yabancilarda kullanirdi bizde simdi otur agla. Burada hava aticak biri varsa oda biziz ben dotA oynuyorum proyum siz eziksiniz degil amacim madem havalara giriyorsunuz biz sizin havanizi aliriz.

Mayista kaydolmus forumun eskisiymis gibi birde burada agalik tasliyor millete ulan sen kimsin lan? Ha kimsin ? KiL misin ? Hydrogena misin ? Sir balik misin ? Khanjui misin ?NDS misin ? Kim sin lan sen bilirkisi misin sen kimsin lan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOLO SWAG -- 28 Ocak 2014; 7:34:33 >

• NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    Kimsin nesin yaşın kaç bilmiyorum ama konuşmana bakılırsa benden garanti küçüksün, nüfus olarak olmasada beyin olarak öyle.

Sizler daha 3 günlük online oyun tecrübenizle GG yi kendinizce evrimleştirmeden önce bizler Good Game olarak kullanıyorduk. Oyun bitişinde söylenen centilmence kelimelerden sadece biriydi. Ama sonra bir takım bebe grubu çıkıp bunu birşeyi sonlandırmak/bitirmek tarzında bir anlama çevirdi. Aslında anlama çevirmediler, anlamını bilmeyen bu bebe tayfası bu GG yi herşeye eklemeye başladılar. Konuyu açan kişiyede sonuna kadar katılıyorum ve sen ve senin gibiler gibi bu kelimeleri böyle anlamsızca kullanan bebe tayfaya gıcık oluyorum.

Ha ayrıca bu bebe tayfa GL / HF (Good luck, have fun (Anlayacağın dilde iyi şanslar iyi eğlenceler tarzında kullanılırdı)) yide CS de qL olarak evrimleştirmişlerdi. Siz aynı nesildensiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underbase -- 28 Ocak 2014; 7:44:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underbase

Kimsin nesin yaşın kaç bilmiyorum ama konuşmana bakılırsa benden garanti küçüksün, nüfus olarak olmasada beyin olarak öyle.

Sizler daha 3 günlük online oyun tecrübenizle GG yi kendinizce evrimleştirmeden önce bizler Good Game olarak kullanıyorduk. Oyun bitişinde söylenen centilmence kelimelerden sadece biriydi. Ama sonra bir takım bebe grubu çıkıp bunu birşeyi sonlandırmak/bitirmek tarzında bir anlama çevirdi. Aslında anlama çevirmediler, anlamını bilmeyen bu bebe tayfası bu GG yi herşeye eklemeye başladılar. Konuyu açan kişiyede sonuna kadar katılıyorum ve sen ve senin gibiler gibi bu kelimeleri böyle anlamsızca kullanan bebe tayfaya gıcık oluyorum.

Ha ayrıca bu bebe tayfa GL / HF (Good luck, have fun (Anlayacağın dilde iyi şanslar iyi eğlenceler tarzında kullanılırdı)) yide CS de qL olarak evrimleştirmişlerdi. Siz aynı nesildensiniz.

Yav he he. GG'nin Lol'den çıktığını mı sanıyorsun ? Daha Lol yokken biz DotA oynardık battlenette. 16-30 yaş arasında bir kitleye sahipti o zamanlar DotA ve orada da biz Avrupalısıyla, Asyalısıyla GG'yi farklı anlamlarda kullanırdık. Bir şey bilmiyorsunuz havalara girmeyin.

Ayrıca o bebe tayfası dediğin top lane'e solo diyen tayfadır. Bu iki grubu tek çatı altında toplama bilip bilmeden.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOLO SWAG -- 28 Ocak 2014; 8:01:41 >

• quote:

quote:

NOSCE TE IPSUM

Er

8 LOL Mesajı
    15 Mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: underbase

Benım kım oldugumu,yaşımın kaç oldugunu profılıme tıklayarak ogrenebılırsın sincap, fakat konumuz o degıl.

Senin ne olduğuna gelelim istersen.Saldırgan halınden ve uslupundan acıkca belli oluyor ki baban evde pc açtırmadığı için ınternet kafelerde takılan her iki lafından biri bebe olan,karşılık konusma hatta tartısma konusunda karsıdakine hakaret dısında hiç bir şey yapamayan başarısız bir öğrencisin.Hani şu sabah aksam dota ve cs oynayan,lol oynayan birini gorunce bebe oyunu mu oynuyorsun sen bebe diyen grup vardır ya ıste onlardansın.Değisemıyorsunuz ne yazıkkı

İnternet alemınde jargon zamanla oturur.Zamanla gelısır sabıt kalmaz.Mesela dedıgın gıbı Cs de gl denılırken 1yıl sonra herkes qL demeye başlamıssa orda artık o qL dir.Ama bılıyorum sen anlamamkta ısrar ediceksin,hatta hakaretlerini surduruceksin.Gercek bu ne yazıkkı sen ve senin yetişkin tayfan öğrenmekte, değismekte gucluk cekıyorsunuz diye gerı kalanlar bebe olmuyor

• quote:

quote:

NOSCE TE IPSUM

Er

8 LOL Mesajı
    15 Mesaj

mesaj sayısına göre mi adam takar olduk
  • NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    Ne kadar güzel yanılıyorsun. Öncelikle babamı görmeyeli uzun zaman oldu :). Öğrenci değilim ve maalesef birinin yanında çalışan biri de değil kendi işimin sahibi biriyim. Üstelik pc açtırmıcak kimse yok çünkü ekmeğimide pc den kazanıyorum.

Jargon farkı birşey kelimenin kendi anlamı farklı birşey. GL > qL olarak evrimleştiyse o artık qL (QOOD LUCK) değildir. Çünkü QOOD LUCK diye bir kelime sözlükte yoktur ve anlam taşımaz. Tıpkı akali gg nin gerçekte olan anlamını ifade etmediği gibi.

Sen de bu akali gg kullanan tayfadan olduğun için ne yazıkki konu sahibinin söyledikleri sana dokunmuş ve karşı çıkmışsın.

Benimle ilgili olan düşüncelerinde seni yanılttığım için kusura bakma. ;)

(Benden 5 sene sonra geliyorsun online oyun piyasasına ve geçmişini bilmediğin için bu kadar atarlı olmanıda anlayabiliyorum "genco")

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underbase -- 28 Ocak 2014; 8:36:06 >

• quote:

quote:

NOSCE TE IPSUM

Er

8 LOL Mesajı
    15 Mesaj

Adam dogru yazmis , ne yapalim yani yeni uyeyse ve kabullenemiyorsa. Sen bir daha konu acma diyecegim ama sen once saygi ogren . "Akali gg" yanlis bir ifada ama adam uzun uzun "akali kasti oyun gg" mi yazsin ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.