Şimdi Ara

Onvo'nun televizyonuma el koyması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Yaşadığım rezaleti size anlatmak sizden destek almak istiyorum. Fikirlerinizi lütfen belirtin.

07.07.2023 Tarihinde bulunmuş olduğum ilçedeki A101 Mağazasından Onvo OV50350 50'' Ultra HD Android Smart LED TV ürününü satın aldım. Ürünün ekranında kurulum sonrası bariz sorunlar olduğunu fark ettim. Değişim istedm kabul etmediler. 2 ay boyunca ugrastirdilar. Şikayetvar gibi yerlere yazdıktan sonra değişimi kabul ettiler ama şimdide bilerek yapıyormuş gibi yeni televizyonumu aylar geçmesine rağmen gondermiyorlar. Fabrika henuz üretim yapmadı. Fabrika çıkışı yapılmadı gibi bilgiler verip duruyorlar.

Tüketici hakem heyetine basvurcam ancak onvo'nun vergi, mersis numarası vs. Bilgilerine ulaşamıyorum onlarda vermiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Lütfen yardım edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

SİSTEM: AMD Ryzen 7600 İşlemci - Arctic Liquid Freezer II 240 sıvı soğutma -MSİ B650 Tomahawk Anakart - GAINWARD RTX 4070Tİ PHOENIX Ekran kartı- Kingston Fury Beast 32 GB(2x16) DDR5 6000 MHz CL36 Ram - MSI MPG A850G PCIE5 850W + GOLD Power Supply - Samsung 970 Evo 512GB M.2 - Kingston Fury Renegade 1 TB ( 7300 -6000) Soğutuculu 1TB M.2 - ASUS TUF GT 501 KASA - ASUS TUF GAMING 27" VG27AQ1A 170Hz monitör...
  • Tüketici hakem heyetine ONVO için başvurulmaz zaten satın aldığın yeri vereceksin hakem heyetine. A101 için yapman lazım başvurunu.

Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • Biz de internetten onvo tv almıştık, ölü pixel mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum sol alt köşede minik bir defo var ama iadeyle vb uğraşmak istemedik, kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.