< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ONVO 006-007 mu Xiaomi 1s veya pro2 mi?
-
-
Ov 07 kullanıcısıyım, hız limitini kaldırınca çok seri 30-31 km hıza çıkıyor düz yolda caddede gayet keyifli, 15km civarı sorunsuz kullanıyorum, sonrasında çekiş biraz düşüyor haliyle.
Bana göre olumsuz tarafları frenler yetersiz ve ön amörtisör pek bi işe yaramıyor arka teker dolgu olduğu için bozuk yolda konforsuz.
Pro 2 nin fiyarları uçmuş, İmkan var ise biraz daha zorlayıp onvo 011 gibi 500watt ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim, dik yokuşlarda ve bozuk yolda iki alette üzebilir.
-
Hocam onlarda çok ağır olur. Pro2 yıl sonu alıcaz artık bu sene böyle gitsin napalım. Vazgeçtim zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
45 km/sa'te kadar hız yapan modeller nelerdir? Sonradan hız limiti kaldırılan ürünler var ancak kaç yaptıklarından emin olamadım.
Scooterlar teker dönüş turuna göre hız hesaplıyor. Bazı ürünlerde ayarlardan teker çapını değiştiriyorsunuz. Dolayısıyla ekranda gösterilen hız gerçekten farklı oluyor. Ekran 50 gösteriyor ancak gerçekte 25 gidiyorsunuz gibi kendi kendini kandırmalar var.
-
işin içinde spor da varsa elektrikli - katlanır bisiklet düşünebilirsin, ya bu ay başı ya geçen ay sonu gibi BİM'e 6999 liraya kuba marka elektrikli bisiklet gelmişti (tabi kuba'nın sitesinde bu modele dair hiç bir bilgi yok ama hadi neyse ). yokuş ne derece dik, yada arnavut kaldırımı ne derece seni rahatsız eder bunu bilemem ama bu iki etkenin üstünden bisiklet aşırı rahatlıkla gelebilir. ve malum, bisiklet - spor ilişkisi.
aklına esip bir yere gitmek istersen scooter seni şarj ve yokuş sebeplerinden dolayı bir yere kadar götürebilir fakat bisikletin şarjı bitse dahi pedal çevirebilirsin en azından. birde yağmurlu havada / ıslak zeminde scooter kullandın mı bilmiyorum ama kendini peşin peşin yere at daha iyi.
mi pro 2 kullanıcısı olarak söylüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X