Şimdi Ara

ONURYUMDAN TAVSIYELER(Bu sene ilk yüze girdi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
27
Favori
3.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu arkadaşı gecen seneden tanıyanlar olabilir.19k da makine yazıp iki sene okuyup ilk yüze giren bi arkadaştı.Kim ne derse o bir efsane.Gecen sene foruma hic girmedigim için onunla tanışma fırsatım olmamıştı.Sadece bi konuda ona nereyi bıraktın diye sormuştum ozelden de yazmamistim ama o ozelden hic beklemedigim şekilde uzun uzun anlattı bana neler yaptığını hem de sormadan.Cok yardimseverdi karşılıksız yapıyordu sırf kürt olmasından dolayı hak etmedigi bi muamele gördüğünü düşünüyorum.Forumda konu açmasını cok söyledim ama o sadece derslerine yönelmek icin forumdan kendini uzaklastiracagini bir daha girmeyecegini söyledi ve sessizce cekip gitti.
    Neyse onu bana yazdigi özel olmadigini düşündüğüm tavsiyeleri buraya alinti yapacağım.Arada bir girip tekrar tekrar okuyorum bana yazdıklarını.Gene gaza geldim ekimin sonuna kadar irademe hakim olup foruma girmeyecegim.Bütün konu eksigimi kapatmaya calisacagim.Mezuna kaldim denedim uni okurken denedim simdi bırakıp gene deniyorum bu son sans gercekten.Azimli olalım inanalım insallah olacak:)

quote:

onuryum 2 ay önceşikayetblok mat ve geoda simetrileri kullan konu a. olrak.soru bankası olarak matda karekök-konu özetli yeterlidir.ygs için tabi.lys içinse fem-birey b-c-esen kullan bence.
    fizik için konu a. olarak güvender ve celal aydın fasikülleri.soru bankası olarak palme-fem-esen üçlüsü süperdir.
    kimya için konu a. olarak güvender yeterlidir.soru bankası olarak fem-palme-uğur-bilfen harikadır.ama ben en çok bilfeni beğendim aralarında.
    biyo için konu a. olarak simetri harikadar.tam detay almış zaten.soru bankası olarak fem-palme-bilfen iyidir.yine söylüyorum en güzeli bilfendi.
    sözel dersler içinse konu anlatımı güvender kullan.soru bankası olarakda yine birer tane güvender bitir her dersten yeterli gelir.

deneme ise apotemi-345-palme-fem bunlar benim favorilerimdir.fakat kendini bunlarla sınırlandırma eline ne geçerse çöz gitsin BUNLAR KULLANDIОžIM KAYNAKLAR.ŞİMDİ KENDİMİ TANITAYIM AZ BUÇUK:) onuryum 2 ay önceşikayetblok 2012 yılında mezun oldum liseden ve düz lise çıkışlıyım yani öyle anadolu veya fen lisesinden filan mezun olmadım.diyarbakırın en vasat düz liselerinden biriydi benim okuduğum lise...ilk girişimde kazanmıştım yıldız teknik makinayı 19k ile ve okulun en çalışkanı bendeim düşün en iyisi bile ancak 19k yapabilmişti ki ben istisnaydım zaten benim haricimde herkes 150-200k filan yapmıştı.düşün o kadar kötü bir okuldu.aslında o zamanlarda tıp sevdası vardı içimde ama baktım iyi bölümler geliyor bende sene kaybım olmasın diye yazdım gitti.sırf miller desin ilk girişinde kazanmış diye.neyse ilk sene güzel geçti bölümüde seviyordum ama 2. sene ne olduysa bölümden okuldan hatta istanbuldan soğudum.bölüm mezunlarını görüyordum çok azı iyi sayılabilecek yerlere gidiyordu bazıları ya işsiz yada komik maaşlara çalışıyordu.bu da beni baya sinir ediyordu.allah var okul kaliteliydi eğitimi filan sağlamdı ama gel gör ki çok mezun veriyor makin.zaten okulun en kalabalık bölümü mezunduk.öyle gemileri yaktım dedim ben bu bölümü burakacam ilkin aileme söyledim dediler kesinlikle kabul etmiyoruz.2 yıl okumuşsun o kdar emek vermişsin maddi olarakda o kadar masraf yapmışız zaten tıp filanda kazanamazsın bu saatten sonra..ve daha neler neler bildiğin savaş çıktı bizim evde.2 ay boyunca annem babam yüzüme bakmadı çok soğuktular bana.her neyse ailemi dinlemedim ben gittim okulu dondurdum.geldim diyarbakıra sınava baştan jazırlanmaya.dersaneye filan gitmedim zaten çünkü sağlam bir temelim vardı gerek duymuyordum.üniden çok sağlam fizik ve matematik temeli almıştım.en basitinden 2 yıl boyunca üst düzet matris-türev-integral dersleri görmüştüm yıldız teknikte.bunlar benim en büyük kozumdu.sadece ygs den şüphe ediyordum hem tedirginlik vardı hemde acaba yapamazsam biliyosun ygs cins bir sınav sağı solu belli olmuyor.ailemde zaten bana karşı bahane arıyordu hep başımdaydılar boşuna uğraşma senin hem yaşın geçti hemde beynin eskisi gibi çalışmıyor filan ne alakaysa işte girdik ygs ye ilk 200 gelmişti.işte o andan itibaren ailem tıp kazanacağıma inanmaya başladı onun öncesinde resmen ağzıma sıçtılar kazanamazsın diye.o gazla lys lere devam ettim zaten ygs öncesi çoğu bitmişti işte sonucumu gördün zaten şimdide ailem toz kondurmuyor bana canları sağolsun ne diyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne çocuklar var anasını satayım ben hala 70-80 netleri geçmeye çalışıyorum.
  • Düz lise çikişli olup da dereceye giren birini ilk defa görüyorum. Helal olsun.

Not: motive oldum gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 15 Ekim 2015; 19:52:03 >
  • Valla helal olsun

Ben de birakmayi dusunuyorum bolumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pharma.

Valla helal olsun

Ben de birakmayi dusunuyorum bolumu.

Sevmeyince olmuyor ya sevdigin meslegi yapacaksin ya da meslegini seveceksin baska çıkarı yok.

• Pek severdim kendilerini iyi gaz veriyordu

Bana gerek pmde mesajda gerek mesajda dediklerinden aklımda kalanları yazıyım
    -Genelde +10 saat çalışırdı hatta çoğu gün 15 saat
    -4 kez denemede 160 yapmış ygsye girmeden
    -çoğu kitabı çözdü özellikle fizikte şunları tam bitirdi:fem,esen ygs,esen lys,palme a-b
    -esen lys mat ve geo ona çok şey katmış yorumlarından görmüştüm
    -piyasadaki coğu denemeyi çözdü
    -genelde gece saat dörde falan yardırıp sabah 10-11 gibi kalkıyormuş bi kez demişti
    -çalışan adam hak eder haketti arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-991671A40 -- 15 Ekim 2015; 20:06:24 >

• Aynen çok yardımsever..
    Lysden önce ve sonra baya konuşmuştuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gaz almak için illa birisinin hayat hikayesine başarı hikayesine ihtiyacınız varsa siz bu zorlu 8 aylık sürecin sonunu göremezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

Gaz almak için illa birisinin hayat hikayesine başarı hikayesine ihtiyacınız varsa siz bu zorlu 8 aylık sürecin sonunu göremezsiniz

Niyeki o sadece duz lisede okuyup 2 sene uni okumasina ragmen derece yapilabilecegini gösteriyor.Eger elde somut örnek olmasa böyle bir seyin imkansız olduğunu düşünürüz.Insani bu surecte motive edici seyler lâzım benimki de iste bu arkadasin hikayesi sen surekli motive haldesindir orasini bilemem.

• Onuryum bir efsanedir. Gelsede konuşsak

• Siz sesizsimetriyi hatırlıyomusunuz ona bi bakın derim
  • Ne azimli arkadaştı be. Forumda yapılamayan soruların bir bir çözümünü atardı. Forumda ilk gördüğüm insanlar Onuryum, Boun Pc, Sessizsimetri, Rapçidoktor bunlardı. Bir de Revv.0 vardı tabii
  • Che Guavara C kullanıcısına yanıt
    Açtığı konu varsa linkini yollar mısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş yapamazsam derken 200. Olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

Ne azimli arkadaştı be. Forumda yapılamayan soruların bir bir çözümünü atardı. Forumda ilk gördüğüm insanlar Onuryum, Boun Pc, Sessizsimetri, Rapçidoktor bunlardı. Bir de Revv.0 vardı tabii

Dont 1998

• quote:

Orijinalden alıntı: merkez123

quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

Gaz almak için illa birisinin hayat hikayesine başarı hikayesine ihtiyacınız varsa siz bu zorlu 8 aylık sürecin sonunu göremezsiniz

Niyeki o sadece duz lisede okuyup 2 sene uni okumasina ragmen derece yapilabilecegini gösteriyor.Eger elde somut örnek olmasa böyle bir seyin imkansız olduğunu düşünürüz.Insani bu surecte motive edici seyler lâzım benimki de iste bu arkadasin hikayesi sen surekli motive haldesindir orasini bilemem.

İmkansız diye bir şey yoktur
  • Onuryum geri gelsin

• Bana da aynen bunları demişti

Onuryumdan Başka Hatırladıgınız Şeyler Var Mı Beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktoradayı_98

Açtığı konu varsa linkini yollar mısın

konusu yok ama mesajda konuşmuştumhttp://forum.donanimhaber.com/m_108242269/f_//tm.htm#108243524 sessiz simetri diye nicki var aşağı doğru in görürsün.
  • Dertlenelim Of of

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.