Şimdi Ara

Onursal Adıgüzel: 'Anketlerde Kılıçdaroğlu'nun 1-2 puan geride çıktığını biliyorduk.' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Neden suçu 52'ye atıyorsun? Bak sizi ayakta uyutmuşlar hemde o biçim...

Çıkıp tepki versene... Desene yalancı ahlaksızlar, 48'i keklediniz, bizi salak yerine koydunuz, kendimizi aptal yerine konmuş hissettik, düzenbaz herifler, hayallerimle oynadınız vs. vs.. Diyemezsiniz çünkü siz biatçısınız.

Tuvalet terliğine oy verebilecek kitleden de anca sessiz kalıp karşıyı suçlamak beklenirdi zaten. Aynı kaybedip kaybedip bu seçimi erdoğan kaybetti diyen lideriniz gibi. Gerçi liderine bak seçmenini anlarsın :)

• Hemde ne öpme... Yalap şalap  

Ama sorsan koyun biziz :)

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt

.....CHP kadrosu CHP'den atılıp uzaklaştırılmadığı sürece bu halk bu millet CHP'yi içine sindirip, ha tamam bu Atatürk'ün partisidir demeyece....

Geçiniz... Yine tıpış tıpış oy verecekler... Tıpış tıpış...

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

CHP'liler 52 diyordu. Sen de onu aldın 25 yaptın, cümle içinde de kullandın. İyi ki CHP'liler var da iki kelimeyi bir araya getirip cümle kurabiliyorsun.

Eyalet sistemine geçsek AKP'li eyalette mi yaşarsın yoksa benden önce CHP'li eyalete mi koşarsın? Allah adına yemin ederek soruya cevap ver hele. Güdüyorlar değil mi?

• Öpmeye siz meraklısınız. Fetö gibi adamların eteklerini yalap, şalap...

2023'de milli gelir kaç dolar olacaktı? (verilecek yüzlerce örnekten biri) Hadi öpmek diyelim, seni kim öptü?

Yada şöyle diyelim, senin dediğin olsun CHP beni öptü, sana bir zararı var mı? Ya seni öpenin bana?

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Ortada 52 yok. 40 bilemedin 45 vardır. Geri kalan kişiler doğru aday ve söylemlerle ile ikna edilebilirdi.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

Benim Fetö ile nokta kadar bir bağımı ispat etsene...

Ss alıp gerekeni yapacağım. İnsanlara fötecü demek kolay. Derdini anlatırsın savcı beye.

Herkes siz gibi ölümüne biat etmiyor. Adamlar sizi ayakta öptük diyor siz hala "okonomo bozoook" diyorsunuz. İşte aramızdaki fark.

• Gibi Türkçede benzetme edatıdır. Fetö gibi yani Ahmet, Mehmet... Orasını ben bilmem. Gel konuyu örnekle pekiştirelim. Ben senin tipine kılığına baktım ve sana dedim ki "aslan gibi adamsın" Yani burada sana aslan demiyorum. Benzetme yapıyorum. Artı dikkat edersen sen değil siz yazdım. Sen ve sizin farkını biliyor musun? Kısaca siz genelleme oluyor. Birilerinin ellerinin eteklerinin öpüldüğünü de video, haber, kişinin ağzından çıkan yorum... Olarak istemediğin kadar ispat ederim. Savcılığa şikayet etmeden istersen önce Türkçeyi öğrenmeyi dene istersen.

Atatürkçüleri putperestlik Gazi'yi de put olmakla suçlayan şahıs beni savcılığa şikayet edecekmiş. Ne güzel kendiniz istediğinizi yazın. Öptü bilmem ne diyerek konuyu bel altına çekin...

Millet dolandırılıyor, hırsızlığa uğruyor... Bırakın savcılar, mahkemeler, polis işini yapsın. Mağdur insanlar, mağduriyetlerinin giderilmesini bekliyor. Biraz kul hakkından korkun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 20 Eylül 2023; 17:3:45 >

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Bende size katılıyorum. O yüzden anketlerde en az oy alanı çıkardık ki diğer adaylar 2033 seçimleri öncesi yıpranmasın. İmamoğlu daha dünkü çocuk, bi 10 yıl pişsin 2033 seçiminde tek başına iktidar yapsın bizi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    şuanki CHP büyük oranda Dersim partisidir. Atatürk partisi out Dersim partisi in.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blokla geç o üyeyi

Sorunlu bir tip

Cümle kuramaz hakaret eder

Fetocu ,Müslüman değilsiniz abileriniz var hücre evi diye zirvalar bir de omerin hırkası der şirk falan diye saçmalar durur  

• Vermez bu ev kedisi , bu kedi tam bir korkak bence. , tutturmuş bir türkü 52 hadi ,52 kazanıyor da veriyor sen ne yapıyorsun dikda dediğin adamdan daha beterini savunuyorsunuz pirom.dedem. diye

• Olmaz hocam öyle, 30 IQ'lu muhalifler ancak Muharrem İnce bizi sattın, sana oy verdik sen Şırnaktaki bilmemne köyündeki 3 nolu sandığın başında durmadın da falan filan derler ancak. 2023 seçim gecesi Dersimli Kemal ve Çetesi bir kez çıkıp da sonuç açıkladı mı? Neden kimse o gece nerdeydin demiyor? Cevap çok basit. Çünkü IQ'ları 30! Puhaaaaaa :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

Sen bu yorumu bana mı yaptın?

• Size söylenecek hiçbir şey yok. Yine de sana son defa yazıyorum, ister dinle ister dinleme kendi bileceğin iş.

Yamalı hırka nedir? 1-Servetini Allah yokunda harcamaktır. Servetini Allah yolunda harcayanlar için Kuran'da kısaca (öbür dünyada) ÜZÜLMEYECEKLER yazar. 2-Hristiyanlıkta olmayıp İslam'da olan, İslam'ın temel farklarından ikincisidir.

Şirk nedir? 1- En büyük + affedilmeyen tek günahtır (kul hakkı için acaba niye böyle bir yalan uydurulmuş, hocalar şirki niye ağzına almaz?) 2-İslam'ın inmesinin ana nedenidir. Hz.İsa'ya Tanrının Oğlu diyerek Hristiyanlar şirk koşuyor.

Ha biri benden için "şirk diyor yamalı hırka diyor saçmalıyor" yazmış. Senin de hoşuna gitmiş galiba beğenmişsin. Sen bana gelip böyle bir konuda soru soracaksın, (yemişim chpsini zaten) Gazi'ye duyduğum sevgi için cevabını adım gibi bildiğim soruya siyasi sebeplerle ben cevap vermeyeceğim... Derim ya, ben ne yapıyorum? Yarın Gazi mi beni yargılayacak Rabbim mi?.. Ha bu arada İncil'i adrese teslim bedava veriyorlar, Kuran iki paket sigara parası...

• Çok garip madem biliyordunuz neden aday oldu? İktidarın kalitesizliğine zaten alıştık artık ama sizden de hiç bir şey olmaz Kemal hesapta tek aday olmasın diye Özgür Özel yem olarak atıldı yazık günah bu ülkeye iktidarı da muhalefeti de berbat ülke 100. yılında gerilemeye mahkum bir ülke mülteci beslemeyi marifet gören oy için ülkeyi batıran siyasiler .. uzun lafın kısası bu ülke adam olmaz %52'nin Gelirlerse teröristler sayaç okur! fantezisi yüzünden ülke geri onarılamayacak kadar fazla hasar gördü eserinizle gurur duyun makarnacı tayfa.    

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

CHP'de milletvekiliği meslek olmuş. Adamlar deden babadan milletvekili. Milletvekili olmasalar yapabilecekleri bir iş yok. İşsiz gezerler.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

İmamoğlu ilk önce İstanbulu elinde tutsun...

Adamın ellerine verilmedik koz bırakmadı hala imamoğlu diyor ahahaha

• Bunu bilmeyen var mı gerçekten !

Sıradan bir vatandaş olarak ben bile biliyordum KK'nin geride olduğunu.

Not: İşin kötüsü KK'nin bunu bile bile göre göre aday olup seçimi kaybetmesi. Şuan ki değişimcilerinin iddiasına göre Mansur Yavaş KK'nin 2-3 puan geride çıktığı ankerlerde 2-3 puan önde çıkıyormuş !!! Yani 5-6 puan önünde.

Yani kazanma ihtimalı varken zorla hediye etmiş KK seçimleri. Ve halen koltukta duruyor ve bazıları halen KK savunuyor. Gerçekten değişik bir sistem.

Eline anket geliyor 2-3 puan geridesin görüyon biliyon. Ama yüzde 60 ile kazanıyoz diye yalan yanlış söylemler yayıyonuz ! Ve kazanılacak seçimi itirazlara rağmen kaybediyor ve istifa etmiyorsunuz...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.